Tjek lån til 5.000 kr.

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad kan jeg låne 5.000 kr. til?

Lån 5000 kr. til mange ting, herunder blandt andet shopping af for eksempel tøj eller elektronik, tilskud til renovering af for eksempel terrassen eller dagligstuen, rejse, ferie eller indretning i hjemmet.

Der er naturligvis også begrænsninger grundet lånets lille beløb. Det vil for eksempel ikke give mening at låne 5000 kr til bolig eller bil, da lånets størrelse simpelthen er for lille til formålet.

Hvor kan jeg låne 5.000 kr?

Du kan låne 5000 kr hos mange låneudbydere i Danmark, særligt låneudbydere med kviklån, sms-lån eller mobillån i sortimentet. Disse lån har en lav løbetid og typisk en meget høj ÅOP. Samlino.dk anbefaler derfor ikke at låne penge på denne måde, da lånets omkostninger i form af renter simpelthen er for høje.

I stedet anbefaler Samlino.dk at låne de 5000 kr som et klassisk forbrugslån, hvor løbetiden typisk er lidt længere og ÅOP’en lavere. Du kan sammenligne forbrugslån til diverse formål på Samlino.dk og spare mange penge. Vi anbefaler altid at sammenligne bankerne, inden du låner penge.

Du kan altså låne 5000 kr via en sammenligningstjeneste som Samlino.dk eller gå direkte til en låneudbyder.

Hvad er fordelene og ulemperne ved et lille lånebeløb?

Fordelene ved at låne et lille lånebeløb såsom 5.000 kr er netop, at dine omkostninger begrænses, og - hvis du har tilstrækkelige høje indtægter - du derfor har nemt ved at tilbagebetale lånet og dermed slippe for inkasso og andet der fører med dårlig håndtering af et lån. På Samlino.dk kan du også sammenligne lån til f.eks. 10000.

Der er altid en ulempe ved at tage lån: Renter. Renter er den pris, du betaler for at købe penge, og hvis din økonomi er sund og din opsparing god, anbefaler Samlino.dk ikke at låne penge til formål såsom shopping eller lignende.

Kan jeg få kviklån til 5000 kr?

Du kan sagtens få et kviklån til 5000 kr. ved at opsøge digitale banker på nettet. Samlino.dk anbefaler dog ikke at låne penge på denne måde, da kviklån typisk er meget dyre i form af ÅOP - de årlige omkostninger i procent. I stedet anbefaler vi, at du sammenligner forbrugslån helt ned til 5.000 kr. Det kan du gøre gratis på Samlino.dk, og typisk er forbrugslån billigere - og dermed nemmere at betale tilbage - end kviklån.

Hvor gammel skal jeg være for at låne penge?

Du skal mindst være 18 år, altså myndig, for at låne penge digitalt såvel som fysisk i banken. Der er dog stor forskel på at være 18 og 25 år, da der er flere låneudbydere, som vi låne til en person på 25 år. Det er op til låneudbyderen selv at bestemme, hvem de vil bevillige lån til.

Hvis du er 18 år og sammenligner lån til 5000 kr. på Samlino.dk, kan nogle udbydere vælge ikke at vise dig tilbud, men det er ikke Samlino.dk som bestemmer dette.

Kan jeg få et hurtigt og billigt lån på 5.000 kr. via Samlino.dk?

Lån penge billigt idag ved at tjekke bankernes tilbud, herunder etableringsomkostninger, renter, gebyr, ÅOP, månedlig tilbagebetaling med videre. Det kan du gøre nemt og hurtigt på Samlino.dk, men det er op til låneudbyderne at bestemme, hvor hurtigt de kan levere pengene.

Typisk viser de forskellige banker priser inden for 10 minutter efter du har klikket “Send ansøgning” på vores sammenligningstjeneste. Herefter klikker du dig videre på det lån, du finder mest attraktivt og modtager pengene inden for få dage.

Kan jeg få et eksempel på et lån til 5.000 kr?

Et eksempel på ansøgningsprocessen bag et lån til 5000 kr, som sammenlignes på Samlino.dk, kan se ud som følgende:

Jeg vil gerne låne penge til shopping og sætter naturligvis lånebeløbet til 5.000 kr. Løbetiden sættes her til 72 måneder, altså et halvt år. Lad os antage, jeg er funktionær, tjener 30.000 kr. efter skat, er single, bor i ejerlejlighed og betaler ikke særlig meget til aconto forbrug, fordi jeg har brugt Samlino.dk til at spare penge på bredbånd, mobilabonnementer, TV, forsikring med videre. Jeg har 0 børn og 1 privatejet bil, som koster 450 kr. om måneden. Jeg har ikke en medansøger, selvom jeg er opmærksom på, at lånet typisk bliver billigere, hvis jeg inkluderer en medansøger, da risikoen sættes betydeligt ned for långiveren.

Efter du har valideret med NEM ID, sendes denne information nu automatisk til flere banker på én gang, som vender tilbage med svar indenfor meget kort tid. I dette eksempel kan jeg f.eks. se, at udbyderen Tando har et lånetilbud klar til mig. Deres tilbud ligger på 8.000 kr., altså lidt over det ønskede lånebeløb. Låneperioden er her på 36 måneder, 41% i årlig debitorrente og 50% i ÅOP. Den månedlige ydelse ligger på 390 kr. Læg mærke til, at dit ønskede lånebeløb og låneperiode ikke altid kan matches af låneudbyderen baseret på de oplysninger om dig selv, du indtaster til beregneren.

Kan jeg låne mere end 5.000 kr. på Samlino.dk?

Det korte svar er ja - 5000 kr er faktisk minimumsbeløbet, du kan sammenligne lån til på Samlino.dk. Samlino.dk sammenligner forbrugslån fra 5.000 kr. helt op til 500.000 kr. fra anerkendte banker såsom Basisbank, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, Ekspres Bank, Tando med videre.

Bemærk, at det ikke er Samlino.dk, som udsteder lånene - vi formidler dem blot. Det er bankerne selv, der udsteder lånene og pengene til dig.

Hvilke lån kan jeg sammenligne på Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du nemt og bekvemt sammenligne forbrugslån fra 5000 op til 500000 kroner og dermed finansiere det, du ønsker. Vores digitale beregner kan beregne lån til mange forskellige formål, men der er dog nogle begrænsninger.

Samlino.dk sammenligner ikke kviklån, SMS-lån, minilån eller andet i den boldgade. Det gør vi ikke, fordi vi mener, der findes lån derude, som er mere økonomisk ansvarlige. De kræver typisk en større kreditvurdering, og netop her hjælper Samlino.dk dig, da vi foretager kreditvurdering på baggrund af mange banker på én gang. Her sparer du en del tid i forhold til at gå forbi hver eneste bank for sig.

På Samlino.dk kan du også samle dine lån. Det kan være en fordel at samle sine lån, hvis man har mange små lån, der har hobet sig op til en uoverskuelig bunke af regninger på regninger… Når du samler dit lån, samler du netop alle disse klatter til én, og det hjælper på overskueligheden. Typisk samles lånene også til en mere attraktiv rente, så lånene simpelthen går hen og bliver billigere.

Hvordan hjælper Samlino.dk mig i låneprocessen?

Samlino.dk er Danmarks største sammenligningstjeneste indenfor finansielle ydelser og med stor erfaring og ekspertise indenfor lånemarkedet hjælper vi dig med at finde det rette lån til den billigste pris.

På bare 3 minutter kan du sammenligne bankernes tilbud på Samlino.dk. Det er en stor tidsbesparelse. Herefter giver dig et overskueligt overblik over bankernes lånetilbud til dig, så du nemt og hurtigt kan vælge det billigste. Du kan spare op til 15.000 kr. ved at sammenligne lånetilbud på Samlino.dk!

Samlino.dks tjeneste er 100% uforpligtende, hvilket betyder, at du ikke binder dig til noget som helst, når du sender en ansøgning via vores tjeneste. Du modtager blot tilbuddene fra bankerne, som du kan evaluere, inden du vælger dit ønskede lån og den ønskede bank.

Samlino.dk sammenligner altid lån med kreditvurdering, dvs. aldrig uden kreditvurdering. Samtidig tager vi altid højde for RKI, dvs. du kan ikke låne hos Samlino.dk trods RKI. Vi sammenligner lån med og uden sikkerhed.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk