Lån 60.000 kr. - Find det bedste lån

Ring til os på 70 60 58 88

Find lån til 60.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 60.000 kr. med lav rente

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Kan jeg låne 60.000 kr. billigt?

Låneudbydernes pris på lån varierer meget. Det kan både være dyrt og billigt at låne 60.000 kr. Hvis du dog er opmærksom på nogle ting og sørger for at sammenligne de forskellige lånetilbud, inden du tager en beslutning, så går man sjældent galt i byen.
Prisen på et lån bestemmes af renten, gebyrerne og dermed den månedlige tilbagebetaling på dit lån. Er den samlede tilbagebetaling f.eks. på 85.500 kr., så kan du trække lånebeløbet fra, som i dette tilfælde er 60.000, og du kan på den måde konkludere, at lånet koster dig 25.500 kr.
Du kan med fordel kigge på ÅOP’en, som indikerer om hvorvidt lånet er billigt eller dyrt. ÅOP’en er angivet ved alle de lånetilbud, du får her på Samlino.dk. Jo højere ÅOP, jo dyrere er lånet typisk.
ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent, og du kan læse vores artikel “Hvad er ÅOP?” for at blive klogere på alt, hvad du skal vide om begrebet.

Hvordan låner jeg penge på Samlino.dk?

Vi hjælper og rådgiver dig til at tage det bedste lån til dit behov ved at sammenligne markedet, så du kan få et overblik, før du tager en beslutning. Hvis du vil låne 60.000 kr., så foregår det således:
 • Brug formularen øverst på siden til at komme i gang. Vælg først låneformål, dernæst 60.000 kr som lånebeløb og til sidst over hvor lang tid du ønsker at låne pengene. Derefter indtaster du dine personlige og finansielle oplysninger, som bankerne skal bruge for at kunne give dig et personligt lånetilbud.
 • Se de forskellige lånetilbud i et samlet overblik, og læs nærmere om de enkelte udbydere og lånetilbud.
 • Vælg et lånetilbud. De er forhåndsgodkendte, og du bliver videresendt direkte til banken, hvor pengene udbetales i overensstemmelse med udbetalingsaftalen.
Hvis du skal bruge hjælp til processen eller har spørgsmål til os, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os via “Kontakt os” øverst på siden i menuen. Der er også en chatfunktion nederst i højre hjørne, når du begynder at udfylde låneansøgningen.

Kan jeg låne 60.000 kr. på dagen?

Låneprocessen på Samlino.dk er hurtig, fordi du hverken skal møde fysisk op i en bank eller skal sende 10 ansøgninger til 10 forskellige banker. Med én ansøgning får du flere lånetilbud på få minutter, og derfra kan du frit vælge. Hvis du står og vil låne her og nu, så har du altså mulighed for dét. Vi har forskellige låneudbydere på vores hjemmeside, og deres udbetalingsaftaler varierer. Nogen udbetaler pengene samme dag, andre udbetaler pengene efter et par hverdage. Følg de 3 trin beskrevet i punktet ovenfor for at se de forskellige lånetilbud fra de enkelte udbydere.

Kan jeg låne 60.000 kr. uden sikkerhed?

At låne 60.000 kr. uden sikkerhed betyder, at du ikke stiller andre værdier i pant. Typiske forbrugslån er oftest uden sikkerhed, hvorimod f.eks. et realkreditlån er med sikkerhed. Det er tilliden og en kreditvurdering, der skal til, og hvis låneudbyderne vurderer dig egnet til det, så kan du godt låne 60.000 kr. uden sikkerhed.

Er det muligt at låne 60.000 kr. rentefrit?

Nej, du kan som udgangspunkt ikke låne 60.000 kr. uden renter. Hvis der ingen renter er på et lån, så er gebyret ved at tage lånet oftest meget højt. Du kan ikke sammenligne lån uden renter på Samlino.dk.

Hvad kan jeg låne 60.000 kr. til?

Mulighederne er mange med 60.000 kr. Du har sikkert allerede et bestemt formål, som du skal låne til, men af eksempler på lån til 60.000 kr., kan der nævnes:
 • Lån til bryllup, konfirmationer, fødselsdage eller andre store begivenheder og fester
 • Lån til renovering og ombygning
 • Lån til bil og motorcykel
 • Lån til ferie og oplevelser
 • Lån til shopping
 • Lån til indretning af hjemmet
 • Lån til samlelån
Hverken vi eller banken blander os i, hvad du bruger pengene til, men en god tommelfingerregel er: Lån ikke mere end det, du har brug for.

Få et lånetilbud på 60.0000 kroner med Samlino

Når du ansøger om et lån på 60.000 kroner gennem Samlino, tilbydes du en effektiv og hurtig låneproces med digital udbetaling. Vores online tilgang sikrer, at du undgår tidskrævende møder med bankerne, og du kan nemt indsende din ansøgning via vores låneformular, der er tilgængelig på hjemmesiden. Kort tid efter at din ansøgning er sendt, modtager du lånetilbud. Selvom mange banker kan gøre låneprocessen for mindre beløb unødigt kompleks, tilstræber vi hos Samlino at gøre det helt enkelt for dig. Ved at bruge vores tjeneste til at sammenligne forskellige lånetilbud, kan du hurtigt finde frem til det bedste lån på 60.000 kr. Med et lån gennem Samlinos netværk af samarbejdsbanker, står det dig frit for, hvad du ønsker at bruge pengene på, uden restriktioner eller specifikke krav fra bankrådgivere. Efter godkendelse bliver lånebeløbet overført til din konto inden for få dage, hvilket gør låneprocessen både praktisk og hurtig.

Fordele ved at låne 60.000 kroner gennem Samlino

Vi tilbyder en nem og hurtig sammenligning af lånetilbud på 60.000 kr. fra flere långivere, hvilket sikrer, at du kan finde det lån med de mest favorable vilkår og den laveste rente. Hele låneprocessen er digital. Det betyder, at vi også kan spare dig for tid og besvær med fysiske bankmøder. Du får hurtigt svar på din låneansøgning, og udbetalingen kommer ofte samme dag eller inden for få dage. Med vores sammenligningstjeneste for lånetilbud får du altså fleksibiliteten til at vælge det lån på 60.000 kr., der bedst matcher dine økonomiske behov og situation.

Hvad koster det at låne 60000 kroner?

Ingen lån er ens, og derfor kan de samlede omkostninger for et lån variere betydeligt afhængigt af kreditvurdering, renter, gebyrer og lånebetingelser. For at få et klart overblik over, hvad det vil koste dig at låne 60.000 kroner, anbefaler vi, at du ser på de årlige omkostninger i procent (ÅOP). ÅOP inkluderer alle lånets omkostninger - renter samt eventuelle gebyrer - og giver dig dermed en mere nøjagtig indikation af lånets samlede pris. Ved at sammenligne lånetilbuddenes ÅOP kan du nemmere identificere det mest fordelagtige lån. Husk også, at lånevilkårene, som løbetid og tilbagebetalingsplan, kan påvirke det samlede beløb, du ender med at betale. Vi anbefaler derfor, at du bruger Samlinos sammenligningstjeneste til at sammenligne forskellige lånetilbud. På denne måde sikrer du, at du vælger et lån, der ikke alene har en attraktiv rente, men også vilkår, der passer til din økonomiske situation, så du undgår unødigt dyre lån.

5 ting du bør overveje, når du skal låne 60000 kroner

Når du skal låne 60.000 kroner, er der flere faktorer, du bør overveje. Herunder får du fem ting, der er vigtige

Din økonomi

Du bør først og fremmest vurdere din nuværende økonomi og din evne til at afbetale lånet. Har du ikke lavet et budget, kan det være et godt værktøj til at få et overblik over dine faste og variable omkostninger. Det er vigtigt at have et klart billede af dine månedlige indtægter og udgifter for at afgøre, om du kan håndtere de ekstra afbetalinger.

Samlede omkostninger

Lånets rente har stor betydning for det samlede tilbagebetalingsbeløb. Når du sammenligner dine lånetilbud, anbefaler vi, at du ser på ÅOP, da det inkluderer alle gebyrer og renter forbundet med lånet. På den måde får du det mest reelle billede af de samlede omkostninger på lånene.

Løbetid

Overvej lånets løbetid nøje. En kortere løbetid betyder højere månedlige afbetalinger, men reducerer den samlede renteudgift. En længere løbetid vil sænke dine månedlige betalinger, men øge den samlede renteudgift.

Muligheder for indfrielse

Tjek, om lånet giver mulighed for tidlig indfrielse uden ekstra gebyrer. Dette kan være en fordel, hvis du på et tidspunkt får mulighed for at afbetale lånet hurtigere end planlagt, og dermed spare renteudgifter. Langt de fleste banker tilbyder indfrielse uden ekstra gebyrer.

Tilbagebetalingsplan

Sørg for at have en realistisk plan for tilbagebetaling af lånet. Det er vigtigt, at du ikke presser din økonomi så meget, at du risikerer ikke at kunne overholde dine forpligtelser. Sørg altid for at have luft i økonomien til uforudsete udgifter, uden at du bliver nødt til at misligholde dine gældsforpligtelser.

Disse ting låner danskerne mest 60000 kroner til

Når danskerne låner 60.000 kroner, går det til mange forskellige formål. Ifølge vores seneste analyse af lånemønstre blandt danskere i 2023, lånte danskerne oftest til uforudsete omkostninger, refinansiering, bil, rejser, skat og renovering.

Hvem tilbyder lån på 60000 kroner?

Langt de fleste af vores samarbejdsbanker tilbyder lån på 60.000 kroner, hvilket giver dig en bred vifte af muligheder, når du søger efter det mest passende lån for dig. Bankerne har hver især deres egne særlige vilkår, renter og fordele, hvilket sikrer, at du kan finde et lån, der matcher dine specifikke behov og økonomiske situation.

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra bilforsikring og kaskoforsikring til Tesla forsikring og priser på mobilabonnement.


Kilder

Silva Rosa er vores faste skribent inden for lån, opsparing og finanser. Hun er ekspert i privatøkonomi og guider dig til altid at tage velinformerede og gode beslutninge omkring din økonomi.

E-mail: silva.stepanian@samlino.dk