Lån 75.000 kroner: Find det bedste lån i dag!

Find et lån på 75.000 kroner fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 75.000 kr. med lav rente

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er prisen på at låne 75.000 kr.?

Det skifter fra bank til bank, hvad prisen på at låne 75.000 kroner er. Når du skal sammenligne lån, kan du nemt ende i en labyrint, hvor ydelser, renter og gebyrer sammenlignes side om side. Der er imidlertid penge at spare. Her er tre metoder, du kan bruge til at sammenligne lån, når du vil udregne, hvad det koster at låne 75.000 kr:

 • Tjek den samlede tilbagebetaling: Et låns samlede tilbagebetaling er et tal, der giver dig viser lånets fulde pris. Her er både gebyrer og renter inkluderet. Et lån på 75.000 kr. med en løbetid på 6 år kunne eksempelvis have en samlet tilbagebetaling på 92.783 kr.


 • Tjek den månedlige ydelse: Lånets månedlige ydelse er det beløb, som man tilbagebetaler hver måned. Et lån på 75.000 kr. med en løbetid på 6 år kan eksempelvis have en månedlig ydelse på 1.268 kr.


 • Tjek lånets ÅOP: Når man skal sammenligne lån, bør man kigge på lånenes ÅOP. Lån med lav ÅOP er billigst. Læs mere om ÅOP herunder.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. At kigge på ÅOP'en er en af de nemmeste metoder til at sammenligne lån, idet alle omkostninger til lånet er samlet i et enkelt procenttal her. Jo lavere en ÅOP, jo billigere et lån. Når ydelserne, renterne og gebyrerne er for uoverskuelige, så vend opmærksomheden mod ÅOP'en.

På Samlino.dk er den gennemsnitlige ÅOP 6,7 %, når der lånes 75.000 kr.

Kan jeg låne 75.000 kr. rentefrit?

Rentefrie lån har ofte en meget kort løbetid og høje gebyrer til at kompensere for en rente på 0 %. Her på Samlino.dk sammenligner vi ikke kviklån, og det er derfor ikke muligt at låne rentefrit på Samlino.dk. Der er imidlertid tilfælde, hvor de første måneder er rentefrie, når man optager et lån på Samlino.dk. I disse tilfælde er omkostningerne som regel højere i form af gebyrer. Se ovenstående guide for at sammenligne lån med forskellige gebyrer og renter.

... og glem ikke, at du kan låne 75.000 kr. med lav rente, hvis du er kreditgodkendt af en låneudbyder.

Kan jeg låne 75.000 kr. trods RKI?

Det kan man i hvert fald. De fleste banker banker tillader ikke, at du er noteret i RKI, men der er alligevel andre muligheder. Det kunne eksempelvis være at optage lån hos Cashper. Der kan du låne 20.000 kr., hvis du kan stille sikkerhed i form af en kautionist. En kautionist er en person, som kan tilbagebetale din gæld for dig, såfremt du ikke selv kan. Det kan eksempelvis være din far eller en af dine bedste venner.

Du kan også låne 75.000 kr. af pantelånere, selvom du er i RKI. Her stiller du sikkerhed i form af værdigenstande til en 75.000 kr. Det kan eksempelvis være en 13" MacBook Pro eller lignende. Man får sine genstande tilbage, når gælden er betalt.

Det er vigtigt at understrege, at det i nogle tilfælde kan være en meget dårlig ide at låne penge, hvis man står i RKI. Det kan nemt føre til det, man kalder en gældsspiral. Jeg kan anbefale at læse Samlino.dk's FAQ om lån trods rki, "Lær alt om RKI, inden du låner" før du låner trods RKI.

Hvordan låner jeg hurtigt 75.000 kr.?

Hos online banker kan du låne 75.000 kr. hurtigst. Her kan du låne 75.000 kr. allerede i dag. I visse tilfælde kan der gå op til tre hverdage, fra du bliver godkendt af låneudbyderne til at pengene er udbetalt. Top tre hurtigste låneudbydere på Samlino.dk er:

 1. Basisbank: Hos basisbank er pengene rullet ind på din konto, før du kan nå at sige 'Samlino.dk er min yndlings hjemmeside'. Med andre ord modtager du pengene med det samme hos Basisbank. - Sammenlign Basisbanks lånetilbud her.


 2. Cashper: Hos Cashper udbetales pengene mindre end 24 timer, efter du og din kautionist er blevet godkendt. - Sammenlign Cashper lånetilbud her.


 3. Express Bank: Hos Express Bank udbetales pengene indenfor 1-2 hverdage. Det afhænger af størrelsen på lånebeløbet- Sammenlign Express Banks lånetilbud her.

Hvordan låner jeg billigst 75.000 kr.?

At låne 75.000 kr. i sin egen bank mod sikkerhed er billigst, såfremt du kan blive godkendt. Lån på 75.000 kr. er dog oftest forbrugslån. Forbrugslån er uden sikkerhed i modsætning til eksempelvis boliglån, hvor banken stiller sikkerhed i form af pant i boligen.

Forbrugslån er lettest at tage i online banker. Her skal man NemID-verificeres. Dernæst kreditvurderer bankerne dig, før de fremlægger deres bedste tilbud. Tilbuddene afhænger af flere forskellige omstændigheder som eksempelvis gæld, indkomst og om man måske er på kontanthjælp. På Samlino.dk kan du sammenligne låneudbydernes bedste tilbud til dig.

Hvordan kan jeg låne 75.000 kr. på Samlino.dk?

Når du vil låne 75.000 kr. på Samlino.dk, følger man disse fire trin:

 1. Indtast oplysninger om det lån du ønsker: Her vil vi bede dig om at skrive formål, lånebeløb og løbetid. Du skal også indtaste personlige oplysninger som eksempelvis CPR-nummer og e-mail.


 2. Modtag lånetilbud: Låneudbydernes bedste tilbud samles på Samlino.dk. Ovenstående guide kan du bruge til at vælge det bedste lån til lige netop dig.


 3. Optag lånet: Du bliver videresendt til låneubyderens hjemmeside, hvor du kan optage lånet.


 4. Modtag pengene: Du slapper af og venter på, at pengene triller ind på din konto. Der kan gå op til tre dage, men oftest går der mindre end 24 timer. Jeg kan anbefale en dejlig podcast, og ellers er du velkommen til at kigge på Samlino.dk’s helt egen blog.


Og fik jeg nævnt, at det er 100 % gratis, uforpligtende og i øvrigt tager mindre end tre minutter at låne 75.000 kr. med Samlino.dk?

Hvad kan jeg bruge 75.000 kr. til?

Man kan eksempelvis låne 75.000 kr. til at betale sine faste udgifter. En bilforsikring er f.eks. lovpligtig, hvis man har en bil, og det er desuden ikke særligt fedt, at stå uden el eller varme i sin lejlighed på 4. sal. Samtidig kan du undgå at komme i RKI, ved at låne 75.000 kr. til dine faste udgifter.

I den sjovere ende kan du f.eks. låne penge til ferie. For 75.000 kr. kan du komme en uge, 2 voksne til Honduras. Var der nogen, der sagde Mojito ved vandet?

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: