Menu

Tjek lån til 75.000 kr.

Sammenlign flere tilbud på lån til 75.000 kr. - spar penge i dag.
Indhent uforpligtende flere tilbud på lån til 75.000 kr. - spar op til 15.000 kr. på 3 min.!
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Find lån til 75.000 kr. fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at finde en lav rente

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Lån 75.000 kr. med lav rente

Lån

Der kan være mange årsager til, at man gerne vil låne 75.000 kr. For at låne penge, så er det en god idé at sammenligne de forskellige lånetilbud, og se på hvad der giver bedst mening for dig i din situation. Det er nemlig ikke så smart at være alt for forhastet i sin beslutning, da der tit er penge at spare ved lige at se på de egentlige omkostninger og omstændigheder ved de enkelte tilbud.

Det kan hurtigt blive dyrt at låne penge, og det er der selvfølgelig ingen grund til. Vi hjælper dig gerne her på Samlino.dk/lån med at finde det bedste tilbud til lige netop dig.

Når du har indtastet dine oplysninger på vores side, så viser vi dig en række uforpligtende tilbud, som du så kan trykke videre på og derved komme i kontakt med banken, som gerne vil låne dig pengene.
Vi har heldigvis gjort det nemt for dig at låne penge. Du låner ikke pengene af os, da vi er en sammenligningsportal, men vi sender dig videre til den bank du vælger at låne penge af.

 • Det foregår sådan, at du udfylder ansøgningen ovenfor. Her skal du blandt andet udfylde personlige oplysninger samt vælge hvor mange penge du vil låne, og i hvor lang tid.


 • Dernæst sammenligner vi bankernes personlige tilbud til dig, og du får mulighed for at se nærmere på dem alle.


 • Til sidst vælger du det lån, som passer bedst til dig, og du får herfra kontakt til banken, som i sidste ende låner dig pengene.


Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kr. Fordi tilbuddene er uforpligtende, så er der ingen skade sket ved at tjekke, om du måske også kan finde et godt tilbud på det lån, du er på udkig efter.
Der er ingen, som vil betale mere end højest nødvendigt for et lån - det ville være fjollet.

Når du har indtastet dine oplysninger på vores side, så viser vi dig en oversigt over de forskellige bankers tilbud til dig. Der kan være forskel i prisen på et lån - din egen bank er heller ikke nødvendigvis den billigste - og derfor giver det god mening at sammenligne tilbuddene, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

Når du har oversigten over lånene foran dig, så kan du f.eks. sortere efter laveste ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. ÅOP er den nemmeste og primære måde at gennemskue hvor billigt (eller dyrt) lånet er for dig.
Det er forskelligt fra bank til bank, hvor hurtigt du kan få pengene. Så det korte svar er ja, men det kommer egentlig an på hvilket lånetilbud, som du ender med at vælge.

I og med vi har mange låneudbydere at vælge imellem, så er det også muligt at prioritere hurtig udbetaling højt. Det skal desuden også lige understreges, at udbetalingen ikke er langsommere, fordi du først går igennem Samlino.dk. Det gør det blot billigere. Det er generelt set hurtigere at låne via online banker end i fysiske banker.

Mange af låneudbyderne på Samlino.dk tilbyder heldigvis hurtig udbetaling - lige fra med det samme, et par timer eller over 1-3 hverdage.
At låne uden sikkerhed betyder, at du ikke skal stille dine personlige ejendele - såsom bil eller hus - i pant. Det gør banken for at have sine penge sikret, så de har en værdi et andet sted end i penge, hvis du ikke kan betale tilbage. Det er altså en måde for långiveren, at gøre det risikofrit at lade dig låne pengene.

Her på Samlino.dk tilbyder flere af vores udbydere lån uden sikkerhed, så ja, det er muligt at låne 75.000 kr uden sikkerhed.

Du kan sammenligne de forskellige tilbud og derved se om det er med eller uden sikkerhed, når vi har samlet en oversigt til dig via ansøgningen øverst på denne side.
Der er som bekendt mange forskellige ting i den her verden, som man kan bruge penge på. Det er også forskelligt fra person til person, hvad man vælger at prioritere sine penge på. 75.000 kan række langt, og kan være med til at realisere drømme eller få styr på huller i økonomien.

Det kunne være at hele eller dele af summen skulle bruges på et nøje planlagt bryllup, en jordomrejse, længe ventede gør-det-selv-projekter i huset, måske endda til anskaffelse af (brugt) bil, et start-up eller alt derimellem. Det er kun fantasien som sætter grænser!