Lån til campingvogn: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån til campingvogn med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er et campinglån?

Idéen og drømmen om at sidde bag rattet og køre ud i det fri med familien fastspændt på bagsædet, tingene pakket, turen tilrettelagt samt campingvognen på anhængertrækket kan alt sammen komme et skridt nærmere med et billigt campingvognslån.

Som begrebet antyder, indebærer det et lån til de forskellige elementer og nødvendigheder, der er i forbindelse med camping og campingferien generelt. Ofte er der tale om et lån til en campingvogn eller en autocamper, da disse typisk kræver en stor kapitalbinding - altså bliver der bundet mange penge i disse transportable og hyggelige hjem. Dog kan et lån til camping også blive aktuelt i forbindelse med ekstraudstyr, teltvogn eller lignende ting.

Hvorfor optage lån til campingvogn?

En dag med skyfri himmel, højtstående sol, skøn fuglesang, der lyder i baggrunden, er mange danskeres drøm om en vellykket campingtur, hvorfor mange forsøger at finde en mulighed for at være omgivet af den rå natur og selvfølgelig dem, de elsker højest. Endvidere er det også forestillingen om lange sommeraftener med kolde drikkevarer og en varm grill, som driver folk til at forsøge sig med campingferien. Dog kan det være svært at finde penge til at igangsætte denne drøm.

Grunde til at tage et billigt campingvognslån er typisk, at du ikke selv har mulighed for at finansiere købet af en campingvogn eller autocamper ved hjælp af egne midler. Som bekendt kan den rullende feriebolig nemlig være en stor investering, som kræver en høj kapitalbinding, og derfor lånes der et beløb for at kunne finansiere købet af en campingvogn. Når slæden er i hus, er de fleste nemlig klar til at jagte campingdrømmen og de mange oplevelser, der gemmer sig i det fri.

Hvordan skal jeg ansøge om et campingvognslån?

Her på Samlino.dk kan du sammenligne over 20 forskellige låneudbydere, der udbyder lån til campingvogn. Når du har fundet det billigste campinglån til dig og din families behov, vil du blive videresendt til den respektive udbyder. Når du er landet hos udbyderen efter dit ønske, er der som regel kun nogle få, lette trin, som du skal gennemgå, inden du har pengene klar til din favorit-campingvogn til den længe ventede campingferie.
Trinene ser som regel således ud:

1. Udfyld din ansøgning
En sådan ansøgning vil typisk kræve nogle basale oplysninger om dig, såsom om du er registreret i RKI. Yderligere vil der også være andre spørgsmål vedrørende din økonomi, hvor højt et lånebeløb du har behov for med mere.

2. Send din ansøgning
Dette trin er meget simpelt og kræver ikke mere arbejde end blot at sende ansøgningen, som du lige har udfyldt.

3. Bekræft lånet og underskriv
Efter din ansøgning er blevet sendt, vil du modtage et svar på netop denne. Svaret vil fungere som en slags bekræftelse på, at du kan låne til campingvogn. Når du har modtaget denne, skal du blot skrive under, hvilket typisk sker med dit NemID.

4. Pengene bliver overført
Når du har været igennem de tre, små trin, vil de lånte penge til campingvognen blive overført til din konto, hvorefter du er endnu et skridt tættere på en vellykket campingferie med familien. Kom i gang ved at trykke på "sammenlign lån til campingvogn" i toppen af siden - det tager kun et øjeblik!

Hvad skal jeg overveje, når jeg tager et campinglån?

Når du er i færd med at tage et campinglån, så du kan købe en rullende feriebolig, er der flere forskellige elementer, du skal tage højde for og have styr på. Disse overvejelser og problemstillinger gælder for køb af både en spritny eller en brugt campingvogn.

Til at begynde med er det vigtigt, at du kender til dine behov, hvilket indebærer, at du har gjort dig de helt elementære overvejelser vedrørende købet af campingvognen eller autocamperen. Disse overvejelser kunne blandt andet indeholde spørgsmål omkring selve campingvognen såsom, hvor mange sovepladser der er? Er campingvognen konvertibel (læs: bruges til) til vintercamping? Hvilken størrelse påhængsvogn har du tilladelse til at køre med i forhold til din bil?
Dette er blot nogle få spørgsmål blandt mange, som du bør stille dig selv i forbindelse med køb og lån til en campingvogn, autocamper eller lignende. Disse kan nemlig påvirke prisen på vognen og derved øge - eller sænke - lånebeløbet. Da det er en stor beslutning og investering, skal du med andre ord undersøge de forskellige mærker samt modeller grundigt. Tag aldrig et lån uden at have en klar plan med det!

Spørgsmålet, om du skal vælge en ny eller brugt campingvogn, er også essentielt, og selvfølgelig er der fordele og ulemper ved begge. Alt andet lige vil en brugt campingvogn være billigere at erhverve sig sammenlignet med en spritny, men dertil øges risikoen desuden også for diverse udgifter til reparationer m.v., end hvis den er ny. Udover dette skal du i forbindelse med en brugt vogn overveje, hvorvidt den skal købes gennem en campingvognsforhandler, hvor du får reklamationsret, eller fra en privat person, hvor du ikke får reklamationsret. Uanset om den er ny eller brugt, er et godt råd altid at køre en tur med den. På den måde undgår du nemlig ubehagelige overraskelser og kan spare en del penge på reparationer, hvis noget ikke er, som det burde være. I forlængelse heraf er det en god idé at få vejet selve campingvognen, da nogle brugte vogne kan have suget en masse fugt i løbet af deres levetid, hvorfor vægten bliver højere end tallet på registreringsattesten. Ved at veje campingvognen, kan du altså hurtigt afgøre, om den indeholder fugt eller ikke.

Hvordan finder jeg det billigste campinglån?

Når du er på udkig efter et billigt lån til campingvogn, kan det til tider være meget komplekst at finde det rette til dine behov. Dette kan skyldes de mange forskellige muligheder og tilbud, som kan være svært at finde hoved og hale i til tider.
Derfor gør Samlino.dk det muligt at sammenligne mange af disse forskellige tilbud gennem et enkelt klik, hvorved du nemt kan låne penge til campingvogn og endda finde et billigt campingvognslån blandt markedets campingvognslåneudbydere.

HUSK, at når du kigger på og sammenligner lån, skal du altid have et vågent øje mod ÅOP'en. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og medregner samtlige gebyrer, renter og renters rente, der er i lånet. Procenttallet viser dig, hvad lånet reelt set koster dig per år, og det er altså vigtigt at holde øje med det, hvis du vil finde det billigste lån på markedet.

Med ønsket om en succesfuld jagt efter den billigste finansiering af din campingvogn!

Beregn lån til campingvogn: Hvordan gør jeg?

Med henblik på at beregne lån til campingvogn benytter bankerne typisk en campingvognslån-kalkulator eller campingvognslån-beregner, hvilket typisk vil være det samme som en almindelig låneberegner. I en sådan låneberegner til campingvogn vil der være forskellige variabler, som spiller en rolle for lånets samlede omkostninger. Det kan for eksempel være dit lånebehov, som ofte vil være bestemt af prisen for campingvognen og løbetiden på lånet.

Ovenstående er dog ikke alt, låneudbyderen tager højde for, når der beregnes lån til campingvogn. Som nævnt tidligere, skal du nemlig sende en ansøgning om at få lånet, hvorigennem låneudbyderen vurderer din kreditværdighed, altså din evne til at tilbagebetale lånet. Du kan dog hurtigt og nemt sammenligne lån til campingvogn på Samlino.dk ved blot at klikke på knappen øverst på siden.

Vi sammenligner lån, så du sparer penge på din campingvogn!

Finansiering af campingvogn: Har jeg andre muligheder end lån?

I forbindelse med finansiering af campingvogn er der faktisk flere forskellige muligheder, men de tre typiske former for finansiering af campingvogn sker gennem et campinglån hos banken, hjælp til camping-finansiering hos forhandleren eller sågar finansiering ved hjælp af egne midler. Husk dog på, at finansiering af campingvogn gennem et lån ikke nødvendigvis kun er for de dyreste modeller, men sågar også for de lidt mindre og billigere modeller - behovet varierer nemlig fra person til person.

Det kan dog også godt være, at du ikke behøver campingvognsfinansiering, da du også har mulighed for at leje en campingvogn eller autocamper. Derfor skal du overveje, hvor lang tid du vil benytte campingvognen, og derfor er spørgsmålet: Lån penge til en campingvogn, som du kan bruge de næste mange år – eller lej en campingvogn i de somre, du skal bruge den?

Hvad er Camping Finans?

Camping Finans er et produkt af Nordea, som tilbyder lån til campingvogn og generelt campingvognsfinansiering. Derudover giver Camping Finans dig også mulighed for at få finansieret både fortelt, teltvogn og ekstraudstyr til din campingvogn, hvis du har brug for dette i forbindelse med din campingferie. Ved hjælp af Camping Finans kan du foretage et lån til campingvogn uden udbetaling, men beløbet på campinglånet - altså hvor meget du har mulighed for at låne - vil dog være mindre, end hvis du foretog et campinglån med udbetaling.

Vi har her hos Samlino.dk gjort det nemt og overskueligt for dig at sammenligne lån, da du ved et enkelt klik kan få et overblik over forskellige låneudbydere på markedet og deraf sammenligne udbydernes ÅOP og månedlige ydelse.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk