Lån uden sikkerhed? Sammenlign uforpligtende tilbud her

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Kan jeg låne uden sikkerhed?

Det kan godt være svært at få et lån uden sikkerhed eller et lån trods RKI, da man kort fortalt ikke kan give bankerne sikkerhed, men det er ikke umuligt. Selvom låneudbyderne løber en større risiko, når de udlåner til et lån til dig. Det er sværere at låne, hvis du står i RKI. Det er fordi man har vist, at man ikke kan administrere sin personlige økonomi tilstrækkeligt til at betale alle sine skyldige beløb til tiden.

Hvis man alligevel gerne vil låne penge på trods af sin RKI-registrering, har man dog stadig et par muligheder. Nogle låneudbydere tilbyder nemlig, at man kan låne til indskud trods RKI, hvis man kan stille med en kautionist. Dette betyder at, hvis man kan få en ven eller et familiemedlem til at kautionere for en, så kan man godt låne penge til indskud alligevel.

Det er dog ikke anbefalet, at låne penge når man er RKI, da det bliver endnu sværere at komme ud af sin gældsspiral. Du kan få et række uforpligtende tilbud fra forskellige banker her, der vil kunne give dig et lån, selvom du ikke kan stille sikkerhed.

Hvor finder jeg det bedste lån?

Hos Samlino.dk kan vi tilbyde et bredt udvalg fra udbydere, der vil være interesseret i at hjælpe dig med at tegne et lån. Du kan låne alt fra 5.000 kr. til 500.000 kr. - hvilket er det højeste for de fleste forbrugslån. Du skal bare gå til toppen af denne side og udfylde ansøgningen, derefter sendes den afsted mod bankerne, hvorefter de sender tilbud tilbage til dig.

Hvordan kan jeg finde et lån?

Her på Samlino.dk kan du sammenligne over 50 forskellige låneudbydere, der udbyder lån. Når du har fundet det billigste lån til dig og din families behov, vil du blive videresendt til den respektive udbyder. Når du er landet hos udbyderen efter dit ønske, er der som regel kun nogle få, lette trin, som du skal gennemgå, inden du har pengene klar på kontoen.
Trinene ser som regel således ud:

1. Udfyld din ansøgning
En sådan ansøgning vil typisk kræve nogle basale oplysninger om dig, såsom om du er registreret i RKI. Yderligere vil der også være andre spørgsmål vedrørende din økonomi, hvor højt et lånebeløb du har behov for med mere.

2. Send din ansøgning
Dette trin er meget simpelt og kræver ikke mere arbejde end blot at sende ansøgningen, som du lige har udfyldt.

3. Bekræft lånet og underskriv
Efter din ansøgning er blevet sendt, vil du modtage et svar på netop denne. Svaret vil fungere som en slags bekræftelse på, at du kan låne. Når du har modtaget denne, skal du blot skrive under, hvilket typisk sker med dit NemID.

4. Pengene bliver overført
Når du har været igennem de tre, små trin, vil pengene blive overført til din konto. Kom i gang ved at trykke på "sammenlign lån uden sikkerhed" i toppen af siden - det tager kun et øjeblik!

Hvad kan jeg låne penge til hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du låne til alt fra campingvogn, kolonihave eller båd. Men du bestemmer helt selv over, hvad du skal bruge pengene.

Hvad kan jeg ellers sammenligne hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk