Menu

Find det bedste lånetilbud på blot 3 minutter

Sammenlign lånemuligheder med én ansøgning - spar op til 15.000,-
Sammenlign lånemuligheder fra flere udbydere med én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lånemuligheder med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvilke slags lånemuligheder findes i Danmark?

Dine lånemuligheder i Danmark er mange. Du kan f.eks. tage et realkreditlån, et forbrugslån eller et billån. Du kan tage lån online, og du kan møde fysisk op i din bank. Dine lånemuligheder afhænger også af f.eks. låneformålet. Det kunne være

  • Forbrugslån til shopping, ferie og rejser.  • Billån, hvis du skal anskaffe en bil.  • Samlelån, hvis du vil samle flere lån, og derved kun betale omkostningerne for ét lån.Derefter spiller noget som løbetiden og lånebeløbet en rolle for dine lånemuligheder. Sidst men ikke mindst, så har udbyderen også en afgørende rolle i forhold til dine lånemuligheder og prisen på lånet.

Du får et bedre overblik over dine lånemuligheder ved at sammenligne med Samlino.dk, fordi du med én ansøgning får flere tilbud, i stedet for at skulle sende en ansøgning til hver enkelt bank. Du kan også altid prøve vores låneberegner.

Hvordan låner jeg penge på Samlino.dk?

Først skal du indtaste dine oplysninger her øverst på siden eller i vores <, og så viser vi dig en række uforpligtende og forhåndsgodkendte lånetilbud fra låneudbyderne, som du kan se nærmere på og derefter vælge imellem. Det foregår sådan her:

  • Først skal du udfylde ansøgningen øverst på siden. Du skal blandt andet vælge løbetid, beløb og låneformål.  • Efter det sammenligner vi bankernes personlige tilbud til dig, hvor du også har mulighed for at se mere om de enkelte udbydere og lån. • Til sidst vælger du dét lån, som er mest attraktivt for dig, og så bliver du videresendt til bankens hjemmeside, så du kan få udbetalt pengene.

Hvor meget kan jeg låne på Samlino.dk?

På Samlino.dk kan du låne helt op til 500.000 kr. Det gør du ved at følge de tre steps ovenfor.

Du kan se nærmere på de forskellige lånemuligheder under blogartikel om RKI i vores menu øverst på siden.

Hvilke lånemuligheder har jeg trods RKI?

Helt skåret ind til benet, så er det en dårlig idé at optage mere gæld, når man allerede er i RKI-registret. Det gør kun gældsspiralen endnu mere svær at komme ud af.

Det er en dårlig idé på lang sigt at låne penge, når man er registreret i RKI, selvom det kan være fristende på kort sigt eller virke som den umiddelbare løsning i øjeblikket.

Når alt det så er sagt, så er det ikke umuligt, og man har lånemuligheder trods RKI. Vi vil her henvise dig til vores blogartikel om RKI - her kan du få begrebet defineret præcist, læse hvordan du bedst muligt kommer ud af det samt finde ud af, hvordan du tager et lån trods RKI.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk