Menu

Find de bedste online lån på markedet ved at benytte vores låneberegner

Sammenlign uforpligtende lån online fra flere banker på én gang. Spar op til 15.000 kr. på dit lån
Sammenlign uforpligtende lån online fra flere banker på én gang. Spar op til 15.000 kr. på dit lån
  • Helt gratis
  • Uforpligtende
  • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån

Online lån er lån, som navnet også antyder, som du tager online. Det vil sige, at du ansøger og modtager pengene elektronisk, og du skal altså ikke ned i en bank og snakke med en rådgiver. Du kan i de fleste tilfælde nemt ansøge med dit NemID, og så foretager banken i samme ombæring en kreditvurdering af dig, hvis det er nødvendigt. Du modtager derefter pengene kort tid efter. Det smarte ved online lån er, at du kan sidde i sofaen derhjemme og ansøge om et lån og alligevel få svar relativt kort tid efter. Samtidig er de færreste lånetilbud bindende, og du kan derfor vurdere, om du ønsker at følge op på lånet eller ej.

Hos Samlino.dk hjælper vi dig med at få et overblik over markedet, så du kan finde det bedste lånetilbud til dig - alt sammen online. Derfor skal du også kun lave én ansøgning for at få tilbud fra flere banker, fremfor at skulle lave en ansøgning og mødes med hver enkelt. Smart, ikke?
RKI er et gældsregister over dårlige betalere. Det vil altså sige, at hvis du flere gange har betalt regninger for sent, kan du blive registreret i RKI, og så vil dette fremgå, når du f.eks. skal ansøge om at få et lån. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvorvidt du må være registreret i RKI. De fleste låneudbydere kræver dog, at du ikke er registreret. Du kan læse mere om dette på den enkelte udbyders side her på Samlino.dk. Er du registreret i RKI, er det en fordel at få ordnet dine udestående lån, så du kan blive slettet derfra igen, inden du overvejer at ansøge om et lån. Det vil give dig én ting mindre at bekymre dig om, og alle låneudbydere vil byde dig velkommen med åbne arme.

Det er en dårlig idé at tage et online lån, når man allerede er i RKI-registret. Det gør kun gældsspiralen endnu mere svær at komme ud af.

Det er en frarådet løsning på lang sigt at låne penge, når man er registreret i RKI, selvom det kan være meget fristende på kort sigt eller ud ad til virke som den lette løsning. Det gør kun gældsspiralen endnu mere svær at komme ud af.

Vi vil dog også sige, at det ikke er umuligt at tage et online lån trods RKI. Vi vil her anbefale dig vores blogartikel om RKI - her kan du få begrebet defineret præcist, læse hvordan du bedst muligt kommer ud af det samt finde ud af hvordan du egentlig tager et lån trods RKI.
Folketinget indførte i januar 2017 en ny lov, der kræver en obligatorisk tænkepause, når du optager forbrugslån, hvilket betyder, at du flere steder skal vente 48 timer, fra du har ansøgt, til du modtager pengene på din konto. De udbydere, der ikke er omfattet af den nye lov, kan tilbyde dig godkendelse inden for 15 minutter i åbningstiden og pengene senest dagen efter.
Hvis du vil låne penge på Samlino.dk, så skal du indtaste dine oplysninger øverst på siden her, og så finder vi en række uforpligtende og forhåndsgodkendte tilbud til dig fra en lang række låneudbydere. Bagefter kan du se nærmere på dine lånemuligheder og til sidst vælge det rette lån. Det foregår sådan her:

  • Først skal du udfylde ansøgningen øverst på siden. Du skal blandt andet vælge løbetid, beløb og låneformål.


  • Bagefter sammenligner vi bankernes personlige tilbud til dig, hvor du også har mulighed for at læse mere om de enkelte udbydere og lånetilbud.


  • Til sidst vælger du dét lån, som er bedst for dig, og så bliver du sendt videre til bankens hjemmeside, så du kan få udbetalt pengene.


Hvis du undervejs i processen skulle få brug for hjælp, så skriv eller ring til os - så finder vi ud af tingene sammen!
På Samlino.dk kan du låne helt op til 500.000 kr. Det gør du ved at følge de tre punkter beskerevet ovenfor.

Du kan se eksempler på de forskellige lånemuligheder under “Lån” i vores menu øverst på siden.
Du kan ved hjælp af Samlino.dk sammenligne alle udbyderne på det danske marked for online lån. Du kan se rente, ÅOP osv. direkte i din browser, få et overblik over alle udbyderne og dermed vælge det bedste til dig. Dernæst kan du ansøge om at optage lånet, og bliver du godkendt, kan du få pengene tilsendt til din nemkonto, og så er lånet optaget! Det er dog utroligt vigtigt, at du ikke tager forhastede beslutninger, men undersøger, om du har råd til at tage et online lån først, da du ellers godt kan komme i klemme rent økonomisk. Du kan med fordel skrive dig op til vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret. Vi deler gode råd til at få mere luft i budgettet og desuden spare penge på en række af de produkter, vi sammenligner.
ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og betyder kort sagt, at du kan se, hvor meget dit lån kommer til at koste dig i procent. Du kan gange din ÅOP med dit lånebeløb og derved få et skøn over prisen for at låne beløbet. Du kan læse en udførlig guide, for hvad ÅOP helt præcist er, og hvorfor det er vigtigt, på vores blog. Når du sammenligner lån på Samlino.dk, viser vi dig altid ÅOP’en på det lån, du kigger på, så er du ikke i tvivl om, hvad den er. Samtidig viser vi dig også den variable rente og andre informationer, du har brug for, for at foretage det rigtige valg af dit lån.
Du kan sortere og filtrere søgningen på vores side således, at du kun ser det, der er allermest nødvendigt for dig. Ønsker du for eksempel den laveste rente, kan du med lethed få de laveste renter øverst. Ønsker du i stedet den længst mulige løbetid, sorterer du blot efter det, og ser lige præcis de lån med længst løbetid øverst i søgningen.
Næsten alle online lån søges via NemID. Det smarte ved dét er, at du kan ændre dine oplysninger i folkeregisteret, som eksempelvis hvis du bliver gift og tager din partners navn, og så ændrer det sig tilsvarende, alle steder du har brugt dit NemID. Derfor skal du ikke tænke over at kontakte lånegiveren og fortælle, at du er flyttet eller lignende, da de allerede ved det i forvejen. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal ansøge med NemID eller ej, står dette under hver enkelt udbyder på vores side. Det vil det stå på listen med lån, når du sammenligner priser og resultater. Har du nogen spørgsmål eller andet, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at tage kontakt til Samlino.dk inden for åbningstiden.
Der er forskellige krav fra udbyder til udbyder, men kendetegnet for næsten alle er, at du skal have fast bopæl i Danmark og være fyldt 18 år. Derfra kan der være mange forskellige krav, som bankerne og låneudbyderne stiller. Nogle kræver eksempelvis, at du har lønkonto eller en minimum kontoaktivitet. Alt dette kan du læse dig frem til, enten på den enkelte udbyders side herinde på Samlino.dk, eller når du sammenligner lånene.
Der er forskellige beløbsgrænser udbyderne imellem. Nogle steder kan du låne over 100.000 kroner, og andre steder kan du låne helt ned til 1.000 kroner. Du skal derfor undersøge, hvor meget du kan låne - Se “Hvem kan optage et online lån” - ovenover, og se om du kan låne ved de forskellige udbydere. Det er også vigtigt at bemærke, at ÅOP’en og renten kan ændre sig, alt efter hvor meget du vil låne. Nogle udbydere har en lavere eller højere ÅOP, alt efter hvor mange penge du låner. Derfor er det værd at undersøge, om du måske kan få bedre vilkår for dit lån hos en anden udbyder.
Der er en række faktorer, du skal lægge ekstra mærke til, når du optager et lån hos en online låneudbyder. Først og fremmest er det vigtigt, at du ansøger om det rigtige lånebeløb. På den måde undgår du at havne i en situation, hvor pengene ikke rækker. Alternativt kan lånet blive unødvendigt dyrt, på grund af de ekstra renter der følger med, hvis det lånte beløb er større end nødvendigt. Dernæst skal du også kigge på løbetiden og vurdere, om det er realistisk for dig at betale pengene tilbage til tiden - ellers risikerer du at ende i RKI! Du vil altid få oplyst, hvor meget du skal betale tilbage om måneden, så du kan hurtigt kigge på dit månedlige budget og se, om der er luft nok til at presse afbetalingsbeløbet til lån ind. Det er også vigtigt at være opmærksom på ÅOPen. Hvis du kan se, at du kan få en lavere ÅOP hos udbyder 1 end udbyder 2, og alt andet er ens, så er det altid bedre at vælge den laveste ÅOP. Det er vigtigt at være opmærksom, da du kan komme til at betale langt mere for et lån, end du behøver, hvis du vælger det forkerte forbrugslån.
Som regel er svaret nej. Nogle udbydere kan dog kræve det. Online lån fungerer på den måde, at du hverken skal stille sikkerhed for lånet, eller fortælle hvad pengene skal bruges til. Det kan være en fordel for nogen, der måske ikke ville få et lån godkendt af deres egen bank. Samtidig kan det også være risikabelt, hvis man ikke laver sin research inden. Skal du for eksempel låne til hus eller en bil, kan det ofte være en fordel at gå til din egen bank. De kan ofte give dig et godt tilbud, specielt hvis du har noget at forhandle med. Det kan være værdipapirer, som du kan tilbyde at stille som sikkerhed. Omvendt er priserne næsten altid faste, og ikke til forhandling, hos online låneudbydere.
Kort sagt, ja - mange af vores udbydere har en hurtig udbetaling.

Det kommer dog an på flere ting, og du kan dermed med fordel bruge vores formular øverst på siden, for at se dine forskellige lånemuligheder. Det er som sagt ikke bindende, så du kan også bare lige tjekke dine lånemuligheder, hvis du ikke er helt sikker eller ikke har mulighed for at gøre det lige med det samme..

Du er også altid velkommen til at ringe på 70605888 (man-fre 10-18), hvis du vil sammenligne over telefonen eller hvis du har et spørgsmål. Vi kan også fanges på mailen info@samlino.dk, hvor vi besvarer din henvendelse indenfor 2 hverdage.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev