Rådighedsbeløb til lån: Sammenlign nemt uforpligtende tilbud

Sammenlign rådighedsbeløb fra flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er rådighedsbeløb?

Rådighedsbeløbet er en del af bankernes kreditvurdering af dig, som kan afgøre, hvor meget du kan låne penge til. Rådighedsbeløbet er det, du har tilbage, når dine faste udgifter er betalt - og desto mere du har til dig selv hver måned, desto større chance har du for at låne mere af bankerne.

Hvordan påvirker mit rådighedsbeløb mit lån?

Bankerne laver en kreditvurdering, som er et kompliceret regnestykke baseret på en lang række oplysninger, men de vigtigste er:
 • Din indkomst: Jo højere indkomst, jo mere villige vil bankerne være til at give et lån, da det øger sandsynligheden for, at du betaler lånet tilbage
 • Dine udgifter: Banken beregner et rådighedsbeløb baseret på din indtægt og dine udgifter. Hvis du har lave udgifter, har du et højere rådighedsbeløb og derfor også bedre råd til at betale dit lån tilbage
 • Dine øvrige lån: Har du flere eksisterende lån, kan det blive svært at låne flere penge hurtigt og nemt. I stedet kan du se på mulighederne for at tage et samlelån, så du kun har ét samlet lån


Derfor har dit rådighedsbeløb en stor indvirkning på dit endelige lånetilbud.

Hvad kan jeg låne penge til hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du låne til alt fra campingvogn, kolonihave eller båd. Men du bestemmer helt selv over, hvad du skal bruge pengene.

Hvad kan jeg ellers sammenligne hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.