Rentefrit lån: Sammenlign nemt uforpligtende tilbud

Sammenlign rentefrie lån med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Det bedste vil være at låne penge, hvor du ikke skal betale dem tilbage, og det næstbedste vil være at låne penge uden at skulle betale renter af lånet. Et rentefrit lån betyder nemlig, at du ikke skal betale nogle renter tilbage til udbyderen. Det er ikke altid, at du kan få et 100 % rentefrit lån, men du kan finde lån, hvor du kan være rentefri i det første år af lånet, hvilket giver dig færre omkostninger i første omgang.

Du skal altid læse dit lånetilbud grundigt igennem, da det kan lyde rigtig godt med et rentefrit lån, men så er det kun gældende i det første år af lånet. Derefter stiger renterne og bliver større end renterne på et andet lån med faste renter.

Hvorfor bør jeg overveje et rentefrit lån?

Et rentefrit lån kan være godt, hvis du ikke er i stand til at betale renterne tilbage i den første periode af lånet. Mange vælger et rentefrit lån, fordi du derfor ikke skal betale for ekstra omkostninger i en given periode.

Hvor finder jeg et rentefrit lån?

Hos Samlino.dk kan vi tilbyde et bredt udvalg fra udbydere, der vil være interesseret i at hjælpe dig med at tegne et lån. Du kan låne alt fra 5.000 kr. til 500.000 kr. - hvilket er det højeste for de fleste forbrugslån. Du skal bare gå til toppen af denne side og udfylde ansøgningen, derefter sendes den afsted mod bankerne, hvorefter de sender tilbud tilbage til dig.

Hvad kan jeg låne penge til hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du låne til alt fra campingvogn, kolonihave eller båd. Men du bestemmer helt selv over, hvad du skal bruge pengene.

Hvad kan jeg ellers sammenligne hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.