Menu

Resurs Bank

På denne side kan du læse om Resurs Bank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Resurs Bank

Resurs Bank er oprindeligt en svensk bank, som dog sidenhen har haft sin indtagen på det danske marked. Banken vandt store markedsandele i 2014, da selskabet opkøbte Dan-Aktiv A/S. Resurs Bank er at finde i samtlige nordiske lande og beskæftiger i omegnen af 530 medarbejdere. Banken er en af Nordens hurtigst voksende nichebanker. Resurs Bank er helt overordnet opdelt i to kategorier, disse er Sales Finance og Private Loan. Under kategorien Sales Finance tilbydes der lån til kunder i samarbejde med butikker. Det kunne eksempelvis være finansiering af en græsslåmaskine, en ny computer, eller noget helt tredje. I den anden afdeling, hos Sales Finance, tilbydes der både lån og kreditkort. Privatlån er forbrugslån til allerede eksisterende kunder og nye kunder. Forbrugslånene ligger i størrelsesordnen 2.000 til 40.000 kroner, hvortil at løbetiden er mellem 1 til 5 år. Renten på forbrugslånene er variabel. At renten er variabel, betyder, at denne følger diskontoen, som Nationalbanken sætter. Diskontoen bliver også kaldt for signalrenten eller CIBOR 3 som står for Copenhagen Interbank Offered Rate. Denne rente bliver offentliggjort hver dag klokken 11 på NASDAQ OMX hjemmeside ved at en række banker indberetter deres CIBOR-rente til Finansrådet. Markedsrenten afspejler helt overordnet hvilken rente en låneudbyder er villig til at låne deres penge ud til, og hvad en låntager er klar til at betale i rente for dette lån. Markedsrenten bliver af den grund fastsat på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Ansøgning

Der er tre overordnede krav, som skal tilgodeses, for at du kan få dig et forbrugslån hos Resurs Bank. Først og fremmest så skal du være fyldt 18 år, herefter skal du ikke være registeret i RKI eller Debitor registeret. Sidst men ikke mindst skal du have været bosiddende i Danmark de seneste fem år. Forbrugslån i Resurs Bank har oprettelsesgebyr samt et månedligt administrationsgebyr. Disse gebyr står oftest med småt og bliver dermed nogle gange overset. Netop derfor er det en god ide, at du holder øje med lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og medtager alle dine gebyr, rente og andet du skal betale i forbindelse med et lån. Samtidigt så er ÅOP - de årlige omkostninger i procent en super god måde, hvorpå man kan sammenligne lån. Det er dog vigtigt i forhold til en sammenligning af lånene, at disse har den samme løbetid og hovedstol. Hos Resurs Bank kan du underskrive din låneaftale med dit NemID. Med det samme efter du har fået godkendt din låneaftale, så vil du på din mail modtage en underskrift af låneaftalen med NemID.

Fordele

Til dit forbrugslån hos Resurs Bank kan du få muligheden for at tegne dig en tryghedsforsikring. Denne forsikring dækker dig i tilfælde af, at du skulle gå hen og blive syg og dermed ikke i stand til at arbejde eller ufrivillig arbejdsløs. Tryghedsforsikringen dækker dine ydelser i op til et år. Overvejer du at blive kunde i Resurs Bank, bør du vide, at du også kan få dig et kreditkort. De tilbyder nemlig muligheden for at få et Supreme Card Gold, hvilket er et Mastercard med indbygget årsrejseforsikring i hele verden. Ved Resurs Bank har du muligheden for at få to forskellige konti - nemlig en Sundhedskonto og en Kronekonto. Deres Sundhedskonto giver dig mulighed for at låne til en række forskellige behandlinger, som du kan få lavet i det private. Dette inkluderer blandt andet plastik- og øjenkirurgi. Deres Kronekonto giver dig mulighed for at betale for din tandlægeregning. Som privatkunde hos Resurs Bank kan du forvente at få dig en nem og hurtig ansøgningsprocess. Resurs Bank er en del af KreditStatus, som er en form for webportal, hvor at man som forbruger kan få sig et overblik over sine gældsforpligtelser hos de selskaber, som er en del af KreditStatus. På den anden side, bliver KreditStatus også benyttet af bankerne selv, hvorpå at disse også nemmere kan komme til at forstå kundens finansielle situation. Hermed kan bankerne levere en skarpere kreditvurdering. Som låneudbyder er det jo netop vigtigt, at man er ansvarlig i forhold til sin kreditvurdering og dette, kan man sige, at KreditStatus bidrager bankerne med. Inde på KreditStatus kan man se personlige oplysninger om kunden i form af navn og adresse, men man kan blandt andet også se lånetyper, stiftelsestidspunkt samt størrelsen på hovedstolen og andre informationer, der kan hjælpe både forbruger og bank med at forstå den enkeltes finansielle situation.

Her ser du lån fra Resurs Bank. Hvis du vil se hvordan Resurs Bank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?