Menu

Santander Consumer Bank

På denne side kan du læse om Santander Consumer Bank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Lån fra Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af det spanske bank, Banco Santander, som i dag servicerer over 120 mio. kunder i mere end 40 lande. I Danmark tilbyder banken finansielle ydelser inden for bilfinansiering, privatlån, opsparing og kreditkort.I 2014 gik Santander ind på det danske marked for forbrugslån med muligheden for at låne op til 350.000 kroner. Det skyldtes den øgede efterspørgsel på forbrugslån, som banken fik bekræftet ved en undersøgelse, der viste, at mere end hver sjette dansker overvejede at tage et forbrugslån. Virksomheden tilbyder to forskellige typer forbrugslån, der med stor sandsynlighed kan dække dine behov. Du kan vælge mellem et stort og et mindre forbrugslån. Renten differentieres fra de to typer af lån. Du kan som sagt låne helt op til 350.000 kroner, og du ansøger på nettet med dit NemID. Hele processen foregår elektronisk og din ansøgning er ikke bindende.

ÅOP

Inden du tager et forbrugslån, er det vigtigt at se på prisen af lånets ÅOP. Din ÅOP er din årlige omkostning i procent. Det er den mest retvisende faktor for, hvad lånet samlet set koster dig om året, hvilket gør det nemmere at sammenligne prisen op mod andre lån. Din ÅOP er den årlige omkostning i procent, og den varierer efter, hvilken løbetid du har valgt i forbindelse med tilbagebetalingen af dit lån.

Ansøgning

Hvis du skal ansøge om et lån, kræver banken din/jeres seneste lønseddel og seneste årsopgørelse, som de modtager automatisk modtager fra SKAT, når du logger ind med dit NemID. Her skal du have givet samtykke til, at SKAT kan levere disse oplysninger. Hvis du har CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse, kan du ansøge om et lån, men hvis du har hemmelig adresse, skal banken bruge en kopi af dit sygesikringsbevis. Når du har sendt din ansøgning af sted, kreditvurderer banken dig for at se, om de i første omgang kan tilbyde dig det ansøgte lån. Alternativt vil de undersøge mulighederne for at tilbyde dig et andet lån end det, du i starten havde ansøgt. Bliver din ansøgning om et forbrugslån godkendt, og tager du imod tilbuddet, får du pengene inden for fem hverdage.

Betingelser

Det er en betingelse, at du har en årsindkomst på 240.000 kroner før skat. Banken tilbyder desuden ikke forbrugslån, hvis man er registreret i RKI. Ydermere beder de om en kopi af ansøgeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse, hvis man ansøger om et forbrugslån over 100.000 kr. Hos Santander Consumer Bank er det derudover en betingelse, at man betaler sine månedlige ydelser på sit lån via Betalingsservice. Gennemføres betalingsserviceaftalen af en eller anden grund ikke i en af månederne, pålægges et gebyr for indbetalingskortet, som i stedet vil blive fremsendt.

Forsikring

Låner du penge fra Santander Consumer Bank, kan du vælge at tegne en SAFE forsikring sammen med dit lån. Som følge af en ulykke eller sygdom kan du med forsikringen fortsat betale af på lånet. Ved tilfælde af en skade vil forsikringen dække din månedlige låneydelser inkl. renter i op til et år ad gangen. Ved tilfælde af dødsfald vil SAFE forsikringen indfri et lån på maksimum 750.000 kr.

Her ser du lån fra Santander Consumer Bank. Hvis du vil se hvordan Santander Consumer Bank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?