Lån til shopping: Tjek uforpligtende lånetilbud

Sammenlign lån til shopping med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er et lån til shopping?

Med et lån til shopping kan du få råd til at shoppe til vigtige begivenheder. Mangler du en kjole til brylluppet, computer til arbejdet eller noget andet, som du ikke lige har råd til, kan du tage et lån til shopping. Husk dog altid at undersøge, om din økonomi kan bære at afbetale på et lån, så du ikke bringer dig selv i store økonomiske problemer.

Hvorfor tage et lån til shopping?

Hvis du går og drømmer om at tage på en overdådig shoppingtur, men samtidig ikke kan overskue at betale for hele gildet med det samme, så har du mulighed for at tage et lån til det formål. Med et lån til shopping har du mulighed for at tilbagebetale lånet over en længere periode, og du undgår dermed at skulle betale for alt det indkøbte på en gang.

Tips til at optage et lån til shopping

Sørg for at låne det rigtige beløb. Det er vigtigt, at du hverken låner for lidt eller for meget. Låner du for lidt til at dække dit behov, så er du nødt til at tage et ekstra lån, hvilket resulterer i flere unødvendige gebyrer. Låner du et alt for højt beløb, bliver dine låneomkostninger også høje, og det kommer til at tage væsentligt længere tid at tilbagebetale lånet. Det er af den grund altid vigtigt at lægge et budget, inden du forpligter dig til sådan et lån. Når du har lagt et budget, kan du med fordel sammenligne markedet for lån til shopping hos os, og dermed finde det bedste lån til dit forbrug.

Hvordan ansøger jeg om et lån til shopping?

Det første du bør gøre, inden du ansøger om at låne et pengebeløb, er at lægge et budget. Det er utrolig vigtigt, at du gør dette, så du ved hvor meget, du har at gøre godt med hver måned - altså hvor meget du kan betale af. På Samlino.dk kan du sammenligne og finde det billigste lån til shopping. Når du har fundet ud af, hvor du får det billigst, skal du bestemme dig for, hvor meget du skal låne. Husk ikke at låne for meget eller for lidt! Du ansøger herefter med NemID og venter op til 4 dage, før pengene står på din konto. Du kan blive godkendt inden for 15 minutter, hvis du har ansøgt i udbyderens åbningstider.

Jeg står i RKI! Kan jeg stadig låne?

RKI er ikke et sted, du gerne vil være. Er du registreret som ‘dårlig betaler’, kan det være rigtig svært at låne penge, men der er dog stadig få låneudbydere, der vil låne dig penge. I stedet for at lede efter lige præcis dem, vil det være nemmere, hvis du betaler din gæld ud og bliver slettet fra RKI. Så har du én ting mindre at bekymre dig om, og du får mere økonomisk frihed.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: