Menu

Sydbank

På denne side kan du læse om Sydbank’s låneprodukter samt se selskabets priser. Hvis du vil se, hvordan deres produkter sammenlignes i forhold til andre udbydere, kan du her sammenligne forbrugslån.

Om Sydbank

Sydbank har i dag i cirka af 475.000 kunder og er en af de største banker i Danmark. Af disse kunder er cirka 10% erhvervskunder. Sydbank tilbyder rådgivning og bankprodukter. Der tilbydes både bolig-og billån samt forbrugslån hos Sydbank. Sloganet:” Hvad kan vi gøre for dig?” relaterer sig til de bankprodukter. Dette skal forstås således, at mange af produkterne tager udgangspunkt i den enkeltes økonomiske situation.

Sydbank lån

Et godt eksempel ser man på forbrugslånene. Her er renten naturligvis variabel, mens der dog er sat en øvre og nedre grænse for rentesatsen. Den eksakte rentesats vil blive bestemt på baggrund af din økonomiske situation. Tager du et forbrugslån hos Sydbank, så vil du i samråd med rådgiveren aftale nærmere vedrørende beløbsstørrelse samt løbetid af lånet. En ting, du dog skal være specielt opmærksom på, når du tager dig et forbrugslån er ÅOP, som står for de årlige omkostninger i procent. Dette procenttal medtager alle omkostninger, du har i forbindelse med lånet, hvilket vil sige rente, stiftelsesomkostninger og andre gebyrer. Derfor er ÅOP en god måde, hvorpå man kan sammenligne lån med hinanden.

Kassekredit

Har du sommetider uforudsete udgifter, som der ikke lige er en del af budgettet, så er det ofte en god ide at få sig en kassekredit. En kassekredit giver en økonomisk frihed, hvor du har ekstra penge at gøre godt med, hvis du får uforudsete omkostninger. Du betaler ikke renter for de penge, du har til rådighed, medmindre du kunde hos dem. Det smarte er, at du kun betaler renter af det, du bruger på din kassekredit. Det vil sige, at det først er, når der bliver trukket over, at du betaler din rente. Det betyder, at såfremt du ikke bruger din kassekredit, så har du en form for gratis reserve. Det er for nogle meget rart med en ekstra reserve, men du skal være bevidst om, at det bliver problematisk med en kassekredit, hvis du skulle være så uheldig konstant at være i overtræk på denne. Man oplever nemlig ofte, at renten på en kassekredit er lidt højere, end ved at almindeligt forbrugslån. Derfor skal man ikke vælge sig en kassekredit og antage, at produktet er en direkte erstatning til et forbrugslån.

Det er typisk på sin lønkonto, at man får sig en kassekredit. Hos Sydbank er renten på din kassekredit variabel. Pengene hæves på din lønkonto den 20. i hvert kvartal. Hos Sydbank hedder din lønkonto også Privatkonto. Med en Privatkonto i Sydbank får du et gratis Dankort, mens man som standard samtidigt også får automatisk regningsbetaling, gebyrfri kontooverførsel samt en kassekredit efter behov. Er du mellem 18-29 år, så bliver du 18-29-kunde, hvilket betyder, at du får nogle fordele som ung. Hos Sydbank tilbyder man også pensionsordninger både i form af kapitalforvaltning af pensionen igennem de mange forskellige investeringspuljer. Man også har pensionsordninger, der varetager beregning af pensionsopsparing samt forsikring. Forsikring er vigtig i forhold til din pension, da det er denne, der hjælper dig, hvis du pludselig skulle gå hen og ikke at blive uarbejdsdygtig.

Her ser du lån fra Sydbank. Hvis du vil se hvordan Sydbank sammenlignes i forhold til hele markedet, kan du med Samlino.dk sammenligne forbrugslån gratis

Vent venligst, mens vi søger efter de bedste tilbud...

Problemer med at finde det lån du leder efter?
Hvilke lån vil du sammenligne?