3 Mobil: Find det bedste mobilabonnement til dig!

Vis resultater

Sammenlign mobilabonnementer fra 3 Mobil med mange flere mobiludbydere:

  • Oister
  • Telia
  • Call Me
  • Telenor
  • GreenTel
  • Eesy

Din nabo har allerede fået bedre mobildækning

Sammenlign og køb i tre simple trin

Om 3 Mobil:

Teleselskabet 3 har mere end 1,4 millioner kunder i Danmark, hvilket gør selskabet til en af de største teleselskaber herhjemme med over 700 ansatte. Selskabet er ligeledes et af de yngre selskaber i flokken blandt de største danske tele-udbydere, og udbuddet tæller i dag blandt andet mobiltelefoner, mobilabonnementer samt mobile bredbåndsløsninger, som kører på 3’s eget bredbaand, der leverer dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3 vil i fremtiden yderligere have fokus på at forstærke virksomhedens 4G netværk, som er planlagt til at dække endnu større områder i Danmark og derved give flere danskere muligheden for hurtigt mobilt netværk. Der er altså sket en del år siden, at 3 for første gang i 2003 slog dørene op i Danmark og for alvor manifesterede sin berettigelse på det danske marked ved at være de første i Danmark til at udrulle et 3G-netværk. 3 har det ligeledes som mærkesag hele tiden at imødekomme de nyeste tendenser og være banebrydende i forhold til deres abonnementer. 3 ejer i dag lavprisselskabet OiSTER, som herved også er på 3s net. Det betyder, at OiSTER faktisk i de fleste tilfælde tilbyder cirka de samme hastigheder til billigere penge, men abonnementerne hos OiSTER er langt fra så fleksible, som de er ved 3 - specielt ikke i forhold til udstyr, ekstra tjenester og fordele, som du får hos 3. Du har nemlig hos 3 et utal af muligheder for at tilkøbe ekstra tilbehør til dine abonnementer, hvad enten det er ekstra høretelefoner, højtalere, mobiltelefoner eller USB-modem. 3 er en af de udbydere, som traditionelt set er nogle af de første på det danske marked med de nyeste smartphones, og du bør derfor kigge her, hvis du vil være blandt de første til at erhverve den nyeste iPhone. 3 er altså mobilselskabet til dig, som elsker din mobil og alt det udenom. Her er et væld af ekstra tjenester og fordele, som du kan tilkøbe til dit abonnement, og du kommer ligeledes på et yderst velfungerende 4G-netværk - og måske 5G-netværk ude i fremtiden. Læs mere om 3 længere nede på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvad er 3 Mobil?

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G, 4G og 4G+ mobilnetværk. 3’s kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. 3 i Danmark er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige.

Hvad koster 3 Mobil?

Det billigste mobilabonnement koster 140 kroner om måneden, og der er ingen skjulte gebyrer eller binding. Du får fri tale/sms og 10 GB Data med i det abonnement. Det koster 100 kroner at skifte til 3, men så får du også 10 GB Data til 66 lande. Det største mobilabonnement giver dig 500 GB Data i Danmark og 20 GB Data i EU. Det koster kun 240 kroner, og der koster det også 100 kroner i oprettelse. Det er et mobilabonnemnet til hele familien. Du kan også få et mobilabonnement, hvor du kan få TV2 Play.

Hvordan anmelder brugerne 3 på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er generelt rigtig godt hos 3 Mobil. På Trustpilot har 3 Mobil over 11.500 anmeldelser, hvor en god slat af brugerne har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg 3 Mobil?

Hvis du gerne vil kontakte 3, så kan du ringe til deres kundeservice på 70 31 33 13, så sidder de klar til at hjælpe dig med at skifte mobilabonnement allerede i dag. Du kan også sende en mail til 3 på kundeservice@3.dk.

Husk også at sammenligne vores andre områder, eksempelvis: