Anna Finans: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Anna Finans med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Anna Finans

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Anna Finans:

AnnaFinans er en dansk, online portal, der udbyder forbrugslån. Hos AnnaFinans kan du nemt, hurtigt og sikkert foretage et lån. Lånet finansieres i samarbejde med Basisbank A/S, og du vil gennem Basisbank også været dækket med en Tryghedsforsikring, der kan overtage betalingen i tilfælde af en række uheld.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Rente hos Anna Finans?

Med AnnaFinans får du den samme rente uanset hvilket lånebeløb, du har. Din rente vil dog være variabel i lånets løbetid. Hvilket betyder, at din rente både kan stige og falde i løbet af din låneperiode an på, hvordan markedet udvikler sig.

Forbrugslån hos Anna Finans?

Gennem AnnaFinans kan du låne mellem 3.000 kroner og 75.000 kroner. Du kan selv bestemme over, hvor lang tid, du vil afbetale lånet, så det passer til din økonomiske situation. Du kan dog minimum vælge at betale lånet tilbage over 12 måneder og maks over 72 måneder. Da hele processen foregår hurtigt online, og du ikke får noget vejledning af udbyderen, bør du selv overveje, om lånet passer til dine behov og din økonomi.

Ansøgningsprocessen hos Anna Finans?

At ansøge om et lån gennem AnnaFinans er hurtigt og nemt. For at ansøge skal du blot udfylde formularen på AnnaFinans’ hjemmeside, og du vil herefter få svar på, om dit forbrugslån er godkendt inden for 30 sekunder. Det er dog et krav, at du har et NemID, da låneaftalen skal underskrives elektronisk med dette. Du kan underskrive, så snart du har fået din låneanmodning godkendt, og du får herefter pengene udbetalt på din bankkonto med det samme. Altså foregår hele ansøgningsprocessen elektronisk, hvilket betyder, at du kan foretage dit lån på meget kort tid. Det er gratis for dig at udfylde låneansøgningen, og den vil ikke være bindende. Du forpligter dig først, når du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, og derudover har du 14 dages fortrydelsesret. Opsiges aftalen sker dette uden omkostninger.

ÅOP hos Anna Finans?

Når du foretager et lån, er det altid vigtigt at kigge på, hvor høj ÅOP’en på det pågældende lån er. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og alle låneudbydere er forpligtet til at oplyse den. ÅOP’en er den bedste faktor, du kan bruge til at sammenligne lån med samme hovedstol og løbetid. Lånet med den laveste ÅOP vil være det billigste lån.

Hvordan anmelder brugerne Anna Finans på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er fin hos Anna FinanHvordan anmelder brugerne Anna Finans på Trustpilot?Hvordan anmelder brugerne Anna Finans på Trustpilot?s, hvor de har en samlet score på 4,5 stjerner inde på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Anna Finans?

Du kan kontakte Anna Finans' kundeserviceafdeling ved at skrive på info@annafinans.dk, så sidder de klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: