Arbejdernes Landsbank: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Arbejdernes Landsbank med en lang række banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Arbejdernes Landsbank:

Arbejdernes Landsbank er en bank som udbyder lån og andre finansielle ydelser. Banken ligger hovedfokus på bankydelser, men tilbyder også personforsikring og andre services. Tilbage da banken blev etableret, havde de som formål at starte en bank for almindelige mennesker, hvilket var noget helt specielt i sin tid. Med godt og vel 1.100 medarbejdere ønsker Arbejdernes Landsbank fortsat i dag at give den optimale kundeoplevelse. Dette vises ved, at de flere gange er blevet kåret til danskernes foretrukne bank.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Arbejdernes Landsbank Lån

Arbejdernes Landsbank tilbyder forskellige typer af lån, heraf er de største boliglån, forbrugslån, billån og kassekredit, men de tilbyder også bådlån, andelsboliglån samt andre typer af lån. Hvis du optager et forbrugslån hos banken, kan din løbetid variere alt efter dit behov. Det vil sige, at der ikke er sat nogen fast periode, hvorpå du skal have tilbagebetalt dit lån. Dog er det rådes du til, at du vælger en kort løbetid, hvis din økonomi kan klare det. Dette er en god ide, da du skal tilbagebetale et mindre samlet beløb grundet renter, hvis du betaler lånet tilbage hurtigt. Dog kan det være nødvendigt at have en lang løbetid, hvis du har mange udgifter hver måned, som gør, at du ikke kan tilbagebetale store beløb af gangen. Derfor er løbetiden på dit lån en vigtig faktor, som du skal tage stilling til hver gang, du optager et lån. Når du optager et forbrugslån hos Arbejdernes Landsbank, bliver der ikke stillet nogle krav om, hvad du skal bruge pengene til. Af den grund kan du helt selv bestemme, om du vil bruge lånet til den rejse, du altid har drømt om eller en ny computer. Dog stiller Arbejdernes Landsbank to krav, hvoraf det ene er, at du skal være kunde i banken, derudover må du ikke være registreret i RKI eller nogen anden form for debitorregister.

Rente

En anden stor faktor er naturligvis renten. Renten afgør hvor mange procent af lånet, du skal betale oven i lånet hvert år. Dette er måden, hvorpå Arbejdernes Landsbank tjener penge. Det er derfor vigtigt for dig som forbruger, at renten er så lav som overhovedet muligt. Hos Arbejdernes Landsbank er renten variabel på deres forbrugslån, hvilket vil sige, at den følger markedsrenten. Markedsrenten bliver sat af Nationalbanken som en del af den danske pengepolitik. Markedsrenten afspejles af danskernes udbud og efterspørgsel. Altså bliver markedsrenten sat på baggrund af, hvilken pris bankerne er villige til at låne deres penge ud til, samtidigt med hvad lånmodtagerne er villige til at give. Det betyder, at renten på dit lån kan stige og falde under dit lån, hvilket kan være en fordel og en ulempe. Det er dog muligt at finde andre lån med en fast rente. Dog vil et lån med en fast rente ofte betyde, at renten til at starte med er sat højere end markedsrenten. Så hvis markedsrenten stiger, vil den rente, du skal betale ikke blive påvirket. Det samme er gældende, hvis markedsrenten falder, det kan derfor være et stort sats at oprette et lån med en fast rente.

Hvad du skal være opmærksom på

Når du optager et forbrugslån, er der nogle forskellige faktorer, som er vigtige at være opmærksom på. Som hovedregel skal du altid kigge efter mulige registreringsgebyrer, som kan variere fra bank til bank. Der kan derfor være mange penge at hente bare ved registreringsgebyret. Derudover skal du kende til begrebet ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent, hvilket er en måde, hvorpå du nemmere kan danne dig et overblik over lånets omkostninger. Hvis du sidder og sammenligner lån, kan du med fordel bruge ÅOP til at sammenligne, hvis lånene har samme løbetid og hovedstol. Derudover er der nogle hovedregler, som er gode at have i baghovedet, inden du optager et lån. Du skal være opmærksom på solidarisk hæftelse, hvis du låner penge sammen med en anden person såsom en kæreste. Hvis du ønsker et totalt overblik over, hvad de forskellige banker kan tilbyde dig, kan du med fordel bruge vores sammenligningsportal, som på få sekunder sammenligner hele markedet. På den måde kan du finde det rigtige lån for dig.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk