Bank Norwegian: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Bank Norwegian med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Bank Norwegian

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp

Om Norwegian Bank:

Det norskejede Bank Norwegian tilbyder 3 finansielle produkter, som alle kan bestilles via internettet. Bankens mål er at kunne tilbyde de bedste renter på markedet til private kunder i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Banken er en 100 % online virksomhed, og de har derfor intet kontor i Danmark.

Bank Norwegian tilbyder store og små forbrugslån, kreditkort og højrentekonti. Der er cirka 60 ansatte i selskabet, og banken har over 1,7 mio. kunder. Cirka 10 % af kunderne er forbrugslån kunder. Du kan læse mere om Norwegian Bank længere nede og se, om du kan få et lån hos dem.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvor mange penge kan jeg låne hos Bank Norwegian?

Banken udbyder forbrugslån og størrelsen på det lånte beløb kan være fra 5.000 kroner og op til 400.000 kroner. Bank Norwegian udbyder forbrugslån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke skal lægge noget som pant for lånet for at få det udbetalt. Når du ikke stiller noget som sikkerhed, betyder det som regel også, at renten på lånet er højere end de lån, hvor du stiller noget som garanti for tilbagebetalingen.

Løbetid hos Norwegian Bank?

Lånets løbetid skal du også vælge. Denne udregnes fra lånets udbetaling frem til lånet er tilbagebetalt. Her har du mulighed for at låne penge i en periode mellem 1 år og op til 5 år. Vær opmærksom på, at jo længere tid, du vælger at betale et lån af, jo dyrere bliver det i sidste ende. Det kan derfor være en fordel at vælge et lån med kort løbetid, hvis du har mulighed for det.

Ansøgning hos Norwegian Bank?

Du kan ansøge om et forbrugslån fra Bank Norwegian via internettet, og hele processen foregår online. Du skal bruge dit NemID for at kunne tage et forbrugslån fra banken. Derudover skal du også have fast arbejde, bo i Danmark og du må ikke være registreret i RKI eller anden debitorregister.

Krav til hvad lånet skal bruges på hos Bank Norwegian?

Bank Norwegian stiller ingen krav til, hvad dit lån skal bruges på. Du må altså selv vælge, om du vil bruge dit forbrugslån til at finansiere en rejse, renovere dit køkken, eller noget helt tredje. Du slipper dermed også for at have en bankrådgiver til at holde øje med dit forbrug og stille spørgsmålstegn til, hvad du bruger dit lån på.

Samlelån hos Bank Norwegian?

Hos Bank Norwegian Danmark har du også mulighed for, at lave et samlelån. Når du laver et samlelån, betyder det, at du kan betale alle dine mindre lån af, og kun have et lån i stedet. Dette kan spare dig penge, hvis du betaler højere renter hos andre udbydere. De tilbyder et samlelån på maks. 400.000 kroner.

Rente og ÅOP hos Bank Norwegian?

Bank Norwegians lån har en fast rente, hvilket vil sige, at du ikke skal bekymre dig om, om renten stiger. Dette betyder også, at du kan planlægge og budgettere din tilbagebetaling med sikkerhed for, at lånet ikke bliver dyrere.

En anden ting, du skal være opmærksom på, er, når du sammenligner forbrugslån, er lånets ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er med til at danne et overblik over alle lånets samlede omkostninger. Sammenligner du to lige store lån med lige lang løbetid, vil du kunne sammenligne dem ved at kigge på ÅOP'en.

Hvordan anmelder brugerne Bank Norwegian på Trustpilot?

Bank Norwegian har ikke mange anmeldelser på Trustpilot, og derfor er der ikke meget at sige om kundetilfredsheden, da tallene ikke kan give hele sandheden. Det kan ændre sig ude i fremtiden, og Norwegian Bank får flere anmeldelser på Trustpilot.

Hvordan anmelder brugerne Bank Norwegian på Trustpilot?

Bank Norwegian har ikke mange anmeldelser på Trustpilot, og derfor er der ikke meget at sige om kundetilfredsheden, da tallene ikke kan give hele sandheden. Det kan ændre sig ude i fremtiden, og Norwegian Bank får flere anmeldelser på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Norwegian Bank?

Du kan kontakte Bank Norwegian ved at ringe på 70 80 11 00 eller sende en mail via deres hjemmeside. Så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk