Basisbank lån: Find det bedste lån til dig

Sammenlign lån fra Basisbank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Basisbank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Basisbank:

Basisbank er en relativ lille dansk bank, og de figurerer udelukkende på internettet, hvor du kan få et lån eller forbrugslån. I og med at Basisbank er en lille, dansk bank er det selvsagt Danmark, som er deres kernemarked og fokusområde. Basisbank er desuden også danskejet. Derudover er der 4 danskere i bestyrelsen i Basisbank, og Basisbank blev etableret tilbage i år 2000. Her gik en række visionære ildsjæle sammen om at skabe den første internetbank i Danmark. Dette resulterede sammenlagt i, at Basisbank blev etableret 4. September 2000, hvor Danmark altså fik sin første udelukkende online bank. Som Basisbanks navn ret klart antyder, forsøger Basisbank at være en basal bank. Dette inkluderer at Basisbank alt i alt benytter sig af simple produkter til fornuftige priser, hvor der ikke er nogle ekstra gebyrer. Basisbanks mål er derfor at komme til at være en bank, som man har i sin hverdag, men som man ikke behøver at skænke en tanke.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Hvor meget kan jeg låne hos Basisbank?

Basisbank tilbyder et lån til deres kunder, hvor du kan låne op til 500.000 kroner. Hvis du er interesseret i at optage et forbrugslån hos Basisbank tilbyder de en forskellige række løsninger. For eksempel kan du vælge at få en Basispakke hos denne udbyder, hvor du får en lønkonto, en budgetkonto, en opsparingskonto og et Visa/Dankort. Hvis du vælger at optage en såkaldt Basispakke er priserne der fremgår den pris, som du betaler. Derfor er der ingen skjulte gebyrer og ligeledes får du en ordentlig rente fra banken. Dette er altså en simpel og overskuelig løsning, som er hvad banken også forsøger at fremstå som - nemlig simpel og overskuelig.

Kassekredit?

Hos Basisbank har du også mulighed for at få en kassekredit. Dette kræver også, at du er kunde hos Basisbank, men hvis du i forvejen har f.eks. en lønkonto kan du tilknytte en kassekredit til denne konto. På den måde vil du få lidt mere plads i din økonomi. Basisbank kræver altså, at din løn går til Basisbank, hvis du skal have en kassekredit hos dem. Fordelene ved en kassekredit hos Basisbank er, at du kun betaler renter på det beløb, som du trækker på din kassekredit, du kan på alle tidspunkter trække op til det beløb, som er aftalt på din kassekredit, og du kan selv vælge, om du vil tilknytte din kassekredit til din lønkonto eller til din budgetkonto.

Krav?

Hos Basisbank bliver der ikke stillet nogle krav om, hvad du skal bruge de penge, som du har lånt, på. Derfor kan du altså helt selv bestemme, hvad du vil bruge dit forbrugslån på, hvad end det er et nyt køkken, rejse verden rundt, en ny bil eller noget helt fjerde. På denne måde slipper du også for, at der er en bankrådgiver, som sidder og holder øje med dit forbrug.

Ansøgning om lån?

For at søge om et privatlån hos Basisbank skal de bruge nogle oplysninger om dig. Disse oplysninger inkluderer en kopi af dit sundhedskort (sygesikringsbevis) og en kopi af enten dit kørekort eller dit pas, som skal bruges som din legitimation. Derudover kræver Basisbank også dine personlige skatteoplysninger - samt dine tre seneste lønsedler for at få et indblik i din økonomi, så de kan være sikre på, at det er sikkert at låne til dig. Basisbank har en guide på deres hjemmeside, hvor du kan se, hvordan du fremskaffer dine personlige skatteoplysninger, hvilket kan være nyttigt, hvis ikke allerede du er bekendt med dette.

Når du skal optage privatlån?

Generelt gælder det, at når du skal optage et forbrugslån, så er der en række faktorer, som du bør lægge mærke til, inden du optager lånet. Først og fremmest bør du se efter, om der er et registreringsgebyr forbundet med lånet. Dette registreringsgebyr er, hvad det koster at optage lånet - nogle banker har et meget højt registreringsgebyr mens andre banker slet ikke har noget. Du bør også se efter hvad lånets ÅOP (årlige omkostningsprocent) er. ÅOP er altså de årlige omkostninger i procent, og ÅOP er et tal, der gør det lettere at finde ud af, hvilke omkostninger der er forbundet med lånet. Ved at være opmærksom på lånets samlede omkostninger, er det en del lettere at sammenligne flere lån. Du kan altså sammenligne to lån fra forskellige udbydere ved at se på deres ÅOP. Dog skal lånene være ens på nogle andre elementer såsom lånets løbetid og hovedstol for at lånene er sammenligneligt.

Hvilke typer lån tilbyder Basisbank?

Hos Basisbank er det muligt at optage lån til mange forskellige formål. Du kan bl.a. låne penge til: At betale gammel gæld. Dette kan du gøre ved at tage et samlelån. D.v.s., at du samler alle dine små lån i et større lån, så du har samlet al din gæld hos en bank i stedet for flere. Dette kan du i øvrigt spare en del penge på. Bilfinansiering er også mulig med Basis Bank. Du kan nemt ansøge om et billån online, og få lånetilbud til din drømme bil typisk indenfor en dag.

Hvordan kontakter jeg Basisbank?

Du kan kontakte Basisbank på telefonnummeret 70 22 09 29 eller skrive en mail til kundecenter@basisbank.dk, og de er klar til at hjælpe dig inden for normale åbningstider.

Hvordan anmelder brugerne Basisbank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos Basisbank, der har over 1.200 anmeldelser på Trustpilot. Og de har en score på 4,5 stjerner, hvilket er i den gode ende.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: