Cashper: Find det bedste lån til dig

Sammenlign lån fra Cashper med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Cashper

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Cashper:

Cashper tilbyder et såkaldt "kautionistlån" baseret på tillid. Deres filosofi er, at hvis dine venner eller familie har tillid til, at du kan betale dit lån eller forbrugslån tilbage, så ønsker de at tro på det.

Et kautionistlån betyder, at en medansøger dækker for lånet, hvis du ikke selv kan tilbagebetale det i en måned. Et kautionistlån er ideelt til dem, der har svært ved få et lån på almindelige vilkår i banken - renten er en smule højere end normalt, men langt lavere end på kviklån eller online kassekreditter.

Inden du ansøger om et lån ved Cashper, skal du have fundet en kautionist. Det er typisk forældre eller bedsteforældre, men kan også være en god ven eller veninde, der har tillid til, at du betaler dine afdrag til tiden. Kautionisten må ikke være i RKI og skal have en god og stabil indkomst.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Cashper lån?

Cashper tilbyder kautionistlån, der går fra 3.000 kroner og op til 20.000 kroner.

ÅOP hos Cashper?

Inden du tager et lån, er det vigtigt at se på prisen af lånets ÅOP. Din ÅOP er din årlige omkostning i procent. Det er den mest retvisende faktor for, hvad lånet samlet set koster dig om året, hvilket gør det nemmere at sammenligne prisen op mod andre lån. Din ÅOP er den årlige omkostning i procent, og den varierer efter, hvilken løbetid du har valgt i forbindelse med tilbagebetalingen af dit lån.

Hvordan anmelder brugerne Cashper på Trustpilot?

Det er ikke muligt at vurdere kundetilfredsheden hos Cashper, da der ikke er mange anmeldelser på deres Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Cashper?

Du kontakter Cashper ved at ringe på 78 72 92 57 eller sende en mail til info@cashper.dk, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig med dit lån.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: