Coop Bank: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Coop Bank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Coop Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Coop Bank:

I dag har Coop 1,6 millioner medlemmer, og de går efter at få alle medlemmer meldt ind i Coop Bank. For at gøre det attraktivt for deres medlemmer at skifte til Coop Bank, giver Coops kreditkort blandt andet rabatter og ekstra point ved køb af varer i Coops forretninger - hvilket er en god grund til at skifte over til Coop Bank, hvis man i forvejen er medlem af Coop.

Coop ejer Kvickly, Dagli’ Brugsen, SuperBrugsen, Irma, Fakta og Coop.dk mad og shopping. Coop Bank er ejet af Coop amba (tidligere FDB), hvilket er ejet af en dansk andelsforening, hvor forbrugere er medlemmer og dermed medejere. Historien går om Coop går tilbage til 1866, hvor man oprettede andelsforeningen - og det har kun vokset siden dengang. Coop har også høje klimaambitioner for sig selv, og de skal være klimapositive i 2030.

Coop Bank tilbyder både lån, forbrugslån og billån. Du kan låne mellem 20.000 kroner og 350.000 kroner, hvor løbetiden ligger mellem 24 og 120 måneder. Deres forbrugslån blev kåret til "Bedst i test" af forbrugerrådet TÆNK Penge i 2020.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån fra Coop Bank?

Du kan vælge mellem to forskellige typer lån - og et billån. De to typer hedder henholdsvis CoopLån 20+ eller CoopLån 50+ - alt efter om du skal låne op til 75.000 kroner eller 350.000 kroner. Du kan gå ind og beregne og sende en ansøgning afsted til dem. De laver en kreditvurdering af dig og godkender dernæst lånet. Begge lån har ingen etableringsgebyrer eller månedlige gebyrer, hvis du betaler via. Betalingsservice.

CoopLån 20+ har en fast rente, mens CoopLån 50+ har en variabel rente.

ÅOP hos Coop Bank?

Ender man med et lån, vurderes prisen på lånet ved begrebet ÅOP, som står for årlig omkostning i procent. Det er en beregning af lånets årlige omkostninger, og det er lovpligtigt at oplyse ÅOP, så du som forbruger kan sammenligne de reelle omkostninger ved et lån. Det er den mest retvisende måde at måle priserne på de forskellige forbrugslån. Der kan desuden være stiftelsesomkostninger, hvilket du skal være opmærksom på, når du leder efter det bedste lån.

Du kan bruges deres låneberegner inde på Coop Banks hjemmeside for at se, hvordan ÅOP'en vil se ud for dit lån.

Ansøgning om lån fra Coop Bank?

Coop Bank har inde på deres hjemmeside givet et overblik over, hvor nemt det er at få et lån hos dem. Du skal først vælge, hvilket lånebeløb du kunne tænke dig. Dernæst skal du udfylde ansøgningsskemaet og logge ind med NemID for at slippe for alt papirarbejdet. Coop Bank kigger efterfølgende på din økonomi og udarbejder et lånetilbud til dig. Du skal til sidst underskrive lånetilbuddet med dit NemID, og pengene kommer hurtigt ind på din konto.

Hvor meget kan jeg låne hos Coop Bank?

Det kommer an på din kreditvurdering og dit månedlige rådighedsbeløb, som Coop Bank kigger på. Du må ikke stå i RKI eller andre debitorregister. Der er selvfølgelig også forskel på, hvilket af de to lån, du vælger hos Coop Bank. Du kan udfylde en ansøgning og dernæst modtage et svar fra deres rådgivere.

Hvem ejer Coop Bank?

Coop Bank er en del af Coop, der er medlemsejet.

Hvordan anmelder brugerne Coop Bank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos Coop Bank, der har over 1.500 anmeldelser på Trustpilot. Langt over halvdelen af brugerne har givet dem fem stjerner, hvilket er højt på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Coop Bank?

Du kan kontakte Coop Bank ved at ringe på 43 86 11 11, så vil deres kundeserviceafdeling hjælpe dig med dine låne-spørgsmål.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.