Danske Bank: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Danske Bank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Danske Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Danske Bank:

Danske Bank er en nordisk bank med stærke lokale rødder og tætte forbindelser til resten af verden. I mere end 145 år har de hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at indfri deres ambitioner.

De ønsker at hjælpe deres kunder med at opnå økonomisk tryghed og at opbygge deres liv og forretninger på et solidt, finansielt grundlag. De har en ambition om at skabe langsigtet værdi for alle deres interessenter – deres kunder, aktionærer og de samfund, de opererer i – og det er deres vision at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner.

Historien om Danske Bank starter i 1871, da stiftelsen af Den Danske Landsmandsbank (Landmandsbanken) blev gennemført. Og det var først i år 2000, at navnet blev ændret til Danske Bank. De har efterfølgende opkøbt forskellige banker - bl.a. opkøbte de Sampo Bank i 2006. Det betød, at de nu havde banker i Baltikum og Rusland.

I 2019 valgte Danske Bank at forlade Estland efter påbud fra myndighederne. Det kom på baggrund af den store "hvidvask-skandale". De er også i gang med at fjerne deres aktiviteter fra Letland, Litauen og Rusland.

Det er også banken, der står bag app'en Mobile Pay, som du sikkert har liggende på mobilen og som du bruger jævnligt.

Hos Danske Bank kan du tegne et lån eller et forbrugslån - og det kan du læse mere om længere nede på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Forbrugslån fra Danske Bank?

Danske Bank tilbyder en bred vifte af finansielle produkter. Du kan optage mange typer af lån og tegne flere forskellige forsikringer. Hos virksomheden kan du blandt andet låne specifikt til bolig, bil eller forbrug. Med et forbrugslån hos Danske Bank kan du låne til de uforudsete udgifter, til drømmerejsen eller til lige det du har lyst til. Her kan du få et forbrugslån, der løber i op til fem år.

Det kan også være en løsning, hvis du har flere mindre lån spredt flere steder at samle dem i et forbrugslån. Med et forbrugslån kan du således samle gælden og få et bedre overblik over økonomien – som regel er det også en billigere løsning, da du slipper for at betale høje renter hos flere låneudbydere.

Danske Bank giver dig desuden friheden til at springe tilbagebetalinger over to måneder om året, og det betyder, at du kan give økonomien lidt luft, hvis du har haft det svært i en periode.

Hvilke lån tilbydes hos Danske Bank?

Forbrugslånet i Danske Bank hedder Danske lån eller Privatlån, og renten på denne afhænger af størrelsen på lånet og din økonomi. Den eksakte rente på dit lån vil derfor blive tilpasset efter dine økonomiske forhold. De to afdragsfrie måneder er også omfattet af denne vurdering, så det er ikke sikkert, at du kan få denne mulighed.

Du kan beregne, hvad din månedlige tilbagebetaling cirka kommer til at ligge på, men den præcise rente er som sagt afhængig af dine privatøkonomiske forhold. Inden man tager et forbrugslån, er det vigtigt at skabe sig et overblik over sin økonomi ved at lægge et budget. På den måde kan man finde ud af, om det i virkeligheden kan betale sig med et lån.

ÅOP hos Danske Bank?

Ender man med et lån, vurderes prisen på lånet ved begrebet ÅOP, som står for årlig omkostning i procent. Det er en beregning af lånets årlige omkostninger, og det er lovpligtigt at oplyse ÅOP, så du som forbruger kan sammenligne de reelle omkostninger ved et lån. Det er den mest retvisende måde at måle priserne på de forskellige forbrugslån. Der kan desuden være stiftelsesomkostninger, hvilket du skal være opmærksom på, når du leder efter det bedste lån.

Ansøgning om lån fra Danske Bank?

Når du ansøger om et forbrugslån hos Danske Bank, skal du være kunde hos dem. Er du eksisterende kunde, kan du ansøge om et lån via Danske Netbank eller ringe til banken. Du kan søge om et banklån direkte i din netbank, hvor du vil får hurtigt svar. Ofte er det en god idé at tage lånet hos en bank som Danske Bank, da de har et samlet overblik over din økonomi, og de kan i den anledning rådgive dig til det den bedste løsning.

På den måde er du sikker på, at du ikke havner i en situation, hvor du har taget et lån, som du ikke kan betale tilbage. Når du skal tage et forbrugslån, kan det være en god ide at sammenligne hele markedet, for at være sikker på, at du har fundet den bedste løsning. Vi har gjort det muligt at sammenligne alle forbrugslånsudbydere via vores sammenligningsportal.

Hvor meget kan jeg låne hos Danske Bank?

Det kommer an på din kreditvurdering, som Danske Bank vil tegne af dig. Du må ikke stå i RKI eller andre debitorregister. Der er selvfølgelig også forskel på, hvilket lån du skal tegne hos den danske bank - om det er et forbrugslån eller et boliglån. Du kan udfylde en ansøgning og dernæst modtage et svar fra deres rådgivere.

Hvem ejer Danske Bank?

Det er kompliceret at tale om ejerforholdene i Danske Bank, da det er et aktieselskab, hvor storaktionær A.P. Møller Holding har haft en stor bid af aktierne, men også PFA købte en del af aktierne under "hvidvask-skandalen".

Hvordan anmelder brugerne Danske Bank på Trustpilot?

Danske Bank har over 8.000 anmeldelser på Trustpilot, og der er generelt en høj kundetilfredshed. Langt over halvdelen af brugerne har givet Danske Bank fem stjerner på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Danske Bank?

Hvis du gerne vil kontakte Danske Bank, så kan du ringe på deres hovednummer 33 44 00 00 og blive viderestillet derfra. Du kan også sende en mail til danskebank@danskebank.dk og blive sendt videre i systemet på den måde. Danske Banks kundeserviceafdeling sidder klar til at hjælpe dig inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: