Fibia Fibernet og TV: Sammenlign markedet inden du køber!

Gør som +400.000 danskere og sammenlign markedet

  Med en adresse kan vi vise de produkter, som er tilgængelige netop der.

  Sammenlign bredbånd fra Fibia med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • YouSee
  • Kviknet
  • Stofa
  • Fibia
  • Hiper

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Fibia fibernet

  Som sagt udbyder Fibia fibernet gennem Waoo. Fiberbredbånd er, efter den korrekte notation, lyslederkabler eller optisk fiber, der er kabler der kan sende internet gennem dit hjem. Hvert kabel kan levere hastigheder på helt op til 10 Gbit/s, hvilket er langt mere end den gennemsnitlige beholdnings behov. I øjeblikket er der dog et tab ved overførslen af internettet, og derfor kan man i praksis ikke levere så høje hastigheder. Dette er dog grunden til, at man ser så stort potentiale i fibernettet, og med Fibias internet gennem Waoo er man med en internetudbyder, der historisk har været med helt fremme i udviklingen om at få hurtigere internet. Det understreges af deres kåring som Danmarks bedste internet - fem år i træk.

  Fibia TV

  Fibia tilbyder ligeledes TV gennem Waao. Med denne løsning kan du få adgang til mange af de mest populære kanaler i Danmark. Der er desuden også en prismæssig fordel i at samle både TV, telefoni og internet hos Fibia og Waoo. Der tilbydes desuden også Waoo Out Of Home, så du kan se TV-kanaler på din computer, tablet og telefon - også når du er ude af huset.

  Kan jeg modtage fiber fra Fibia?

  Fibia er som sagt skabt af to af de største energiselskaber i Danmark og det gør, at deres rækkevidde for fiberbredbåndet er relativt stor, og Fibia har udrullet fiberbredbånd på Sjælland, Øerne og i Østjylland. For at få et præcist overblik over, om du kan modtage Fibias fiberløsning, og hvilken løsning man kan få, bør du indtaste sin adresse på deres hjemmeside. Hvis du ikke i forvejen har fiberkabler nedgravet på din adresse kan du betale Fibia for at grave kabler ned. På denne måde kan du også modtage fiberløsninger fra andre selskaber. Der er dog visse steder i Danmark, hvor det endnu ikke er muligt for selskaberne at udrulle fiberbredbånd endnu, og derfor kan du i visse tilfælde være nødsaget til at vælge en anden løsning. Det kan altså være en mere besværlig proces for nogle danskere at få fibernet, end hvis Fibia for eksempel benyttede sig af den traditionelle DSL-løsning, som mange flere danskere har adgang til. Fibernettet kommer ind i din bolig på den måde, at dit lokale energiselskab fører fiberkablet gennem husets sokkel på et egnet sted i din bolig. Herefter kobles fiberkablet sammen med en såkaldt fiberboks, der følger med fiberbredbåndet, hvorefter denne boks placeres et velegnet sted i boligen efter dine behov. Dit tv, din computer og din telefon skal derefter forbindes til boksen.

  Danmarks største sammenligningsportal

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Hvor finder jeg ”mit Fibia”?

  Som kunde hos Fibia kan du logge ind på ”Mit Fibia” på deres hjemmeside.

  Hvordan kontakter jeg Fibia kundeservice?

  Du kan kontakte Fibia Kundeservice: Telefon: 70292444

  Hvordan er Fibia drift?

  Via følgende link kan du finde den seneste information omkring Fibia drift på deres hjemmeside.

  Hvad er Fibia internet?

  Fibia Internet baseres på Fibernet og de produkter som Waoo leverer. Fibia er samarbejdspartner med Waoo og leverer derfor Waoo’s produkter. Waoo/Fibia tilbyder 3 forskellige fibernet pakker som koster fra 319,- til 489,- pr. måned. Med den mindste pakke får du 200/200 Mbit/s, mellempakken 500/500 Mbit/s og den store pakke 1000/1000 Mbit/s.

  Hvad er Fibia tv?

  Fibia Tv er det samme som hos Waoo, hvor du kan vælge to forskellige tv-produkter; TV-Boks og TV Go TV Boks – Med en TV Boks kan du sætte boksen til dit tv og se kanaler i høj kvalititet på dit tv. Derudover har du mulighed for at pause, starte forfra samt leje film. Priser: Fra 119,- til 679,- pr måned TV Go – Hvis ud vil kunne se TV over alt så er Tv go et produkt til dig. Med TV Go er dit tv rent netbaseret hvilket betyder at du kan tilgå dit TV hvor end du er. Priser: Fra 99,- til 659,- pr måned

  Hastighedstest Fibia?

  Vi anbefaler at bruge den uafhængige hastighedstest på Samlino Hastighedstest Her har du også mulighed for at sammenligne dit produkt med andre udbydere på din adresse Waoo har deres egen hastighedstest, den finder du her. Det kræver dog at du downloader en app til det udstyr du anvender.

  Hvad har Fibia Waoo til fælles?

  Fibia anvender produkterne fra Waoo. Waoo udbydere deres produkter hos lokale Fibernet leverandører som Fibia.

  Hvordan er Fibia priser?

  Fibia leverer kun fibernet med priser fra 319,- pr måned. Bestiller du fibernet har du mulighed for at få Waoo TV som koster fra 99,- pr måned som TV Go. Derudover har du mulighed for at få et mobilabonnement fra 79,- pr. måned.

  Skal jeg have en Fibia router?

  Fibia opstiller en Waoo fiberboks hvortil der kan opsættes enten Waoo smart Wifi eller tilsluttes egen router. Med Waoo smart WiFi sikrer du at du kan have fuld forbindelse hvor end du er i dit hjem. Husk også at sammenligne vores andre områder, eksempelvis: