Handelsbanken: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Handelsbanken med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Handelsbanken

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Handelsbanken:

Handelsbanken i Danmark er ejet af Handelsbanken koncernen, som ikke kun opererer i Danmark, men mange steder i verden. De er en af Nordens største banker. Ud over at operere på det Nordiske marked, beskæftiger de sig også på andre markeder i verden såsom USA og Australien. Hele koncernen har over 800 filialer og ca. 1.900 medarbejdere. I Danmark består Handelsbanken af filialnettet, hvor alle filialerne tilbyder det fulde produktsortiment til både deres private- og erhvervskunder.

Alle deres filialer fungerer selvstændigt, så de kan tilpasse sig de lokale markeder. Derudover betyder dette også, at de selv kan træffe beslutninger lige fra kunder og økonomi til kommunikation og markedsføring. Du kan få alt fra billån til lån og forbrugslån hos Handelsbanken.

Du kan læse mere om Handelsbanken længere nede på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Handelsbanken lån

Handelsbanken tilbyder forskellige typer af lån såsom bil-, bolig- og forbrugslån. Under forbrugslån kan du låne penge til lige, hvad du ønsker. Så vil du låne penge til en rejse, et nyt køkken eller andet, kan dette gøres via et forbrugslån. Her kan du låne op til 750.000 kroner, dog varierer det fra person til person alt efter, hvad banken mener er realistisk.

Når du skal optage et forbrugslån hos banken vil de foretage en kreditvurdering af din økonomi. På den måde sikre de, at de får deres penge tilbage og samtidig, at du ikke ryger ud i en stor gæld. Deres lånebeløb spænder fra 10.000 til 750.000 kroner. Du kan derfor få finansieret både store og små forbrugsgoder.

Rente hos Handelsbanken?

Handelsbanken tilbyder lån med en variabel rente, hvilket betyder at renten højst sandsynligt både stiger og falder i din låneperiode. Denne rente følger markedsrenten, som bliver bestemt af Nationalbanken i form af deres pengepolitik. Renten afspejler sig udbud og efterspørgsel, hvilket betyder at de finder den rente som danske banken er villige til, at låne deres penge ud til og hvad forbrugerne vil betale i rente. På baggrund af dette fastlægger Nationalbanken renten.

Eftersom udbud og efterspørgsel hele tiden ændrer sig, betyder det, at renteomkostningerne på dit lån også vil gå op og ned. Modsat en variabel rente findes der en fast rente. En fast rente er en rente som man ligger fast fra starten af dit lån. Det vil sige, at prisen hverken kan stige eller falde. Denne form for rente er en god ide, hvis din finansielle situation ikke kan klare at du lige pludselig får flere renteomkostninger. Det kan også være en god ide, hvis du tror at markedsrenten stiger, eftersom du så vil betale mindre i din faste rente.

Tilbagebetaling hos Handelsbanken?

Hos Handelsbanken kan du selv vælge, hvor lang din tilbagebetalingsperiode skal være, dette kaldes også løbetid på lånet. Dog skal det være fra 2 til 7 år. Lånet bliver betalt af hver måned. Generelt er en kort tilbagebetalingsperiode bedre end en lang eftersom du på den måde kommer til at betale mindre i renteomkostninger.

Dog kan det være nødvendigt at have en lang løbetid, hvis du har mange månedlige udgifter, som gør, at du ikke kan tilbagebetale et større beløb af gangen. Derfor er tilbagebetalingsperioden på dit lån en vigtig faktor, som du skal tage stilling til, når du optager et lån.

ÅOP hos Handelsbanken?

Der er mange begreber, som du skal have kendskab til, når du optager et forbrugslån. Her er ÅOP og registreringsgebyr to vigtige begreber. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og du kan på baggrund af denne sammenligne lån, forudsat at de har samme løbetid og hovedstol. Registreringsgebyr varierer meget fra bank til bank, hvorfor det er vigtigt at have kendskab til dette. Dette gebyr er noget som bliver pålagt lånet, når du opretter det.

Betingelser hos Handelsbanken?

Når du skal optage et lån hos handelsbanken bliver der naturligvis stillet nogle forskellige krav eftersom de gerne vil sikre, at du kan tilbagebetale pengene. Som det første må du ikke være registeret i RKI eller andre debitor registre. Du bliver registeret her, hvis du har en dårlig historik med at tilbagebetale lån eller regninger. Handelsbanken har også et krav om, at du skal være medlem i banken.

Dog stiller de ikke nogle krav om, hvad du skal bruge pengene til. Derfor kan du helt selv bestemme, om du bruger pengene på en større rejse, et nyt køkken eller noget elektronik.

Hvordan anmelder brugerne Handelsbanken på Trustpilot?

Det er umiddelbart ikke muligt at sige noget generelt om kundetilfredsheden hos Handelsbanken, da de ikke har mange anmeldelser på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Handelsbanken?

Du kan kontakte Handelsbankens kundeserviceafdeling ved at ringe på 46 79 12 00 ellers sende en mail til info.danmark@handelsbanken.dk, så sidder de klar til at hjælpe dig videre.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.
Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk