Ikano Bank: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Ikano Bank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Ikano Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Ikano Bank:

Ikano Bank har sin afstamning fra den svenske IKEA-familie. Det er nemlig Ingvar Kamprad, som er grundlægger af Ikano Bank. Hele Ikano-gruppen er ejet af familien Kamprad, hvor det i dag er de tre sønner af Ingvar Kamprad, der blandt andet sidder i bestyrelsen hos Ikano-gruppen. Ikano-gruppen har i alt fem forskellige forretningsområder, som er finansiering, forsikring, detailhandel, fast ejendom og kapitalforvaltning. For det danske Ikano-filial er det dog kun finansieringsprodukter, man har som forretningsområde.

Hos Ikano Bank kan du få et lån, et billån eller tage et samlelån. Du har mulighed for at låne mellem 15.000 og 300.000 kroner og der er en løbeperiode på 24 til 144 måneder.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Ikano Bank lån?

Pengeinstituttet Ikano Bank Danmark tilbyder lån, visakort og opsparingskonti til de danske forbrugere. Hos banken kan du tage et forbrugslån i størrelsesordenen mellem 5.000 kroner helt op til 300.000 kroner. Løbetiden på lån hos Ikano Bank styrer du mere eller mindre selv. Du kan vælge en løbetid på mellem 1 og op til 12 år, og du kan altså selv bestemme, hvilken løbetid, du ønsker i denne tidsperiode. Renten varierer ikke på baggrund af din økonomi, men i stedet bestemmes renten ud fra lånebeløbets størrelse.

Dette betyder, at alle kunder får de samme rentevilkår, og at ingen i en lånesituation bliver stillet bedre end andre. Som låntager er det enormt vigtigt, at du har et godt overblik over dine låneforpligtelser. Dertil har Ikano Bank, en kundeportal kaldet MinKonto, hvorfra du kan få overblikket over dine forpligtelser.

Ved hjælp af MinKonto kan du nemlig følge med i, hvad din månedlige ydelse er, mens du hver måned også med posten modtager en oversigt over dine lån.

Hvad kan pengene bruges til?

En anden fordelagtigt ting ved Ikano Bank er, at de ikke blander sig i ind, hvad det er, som pengene skal bruges på. Samtidigt går man i banken ind for, at et lån skal være et simpelt produkt og ikke skal forvirre kunden. Derfor er der ingen skjulte gebyrer. Har du et varierende forbrug og et behov for at bruge flere penge, end du har, så tilbyder banken sine kunder en kassekredit til deres Visa kreditkort.

Du kan få en kassekredit fra 5.000 kroner op til 50.000 kroner. Kassekreditten kan bruges når du har lyst, og er tilgængelig uden at skulle ansøge igen.

Samlelån og ØkonomiSikring hos Ikano Bank?

Har du lån andre steder, så har banken en ordning kaldet Samlelån. Ordningen går, som det også fremgår af navnet ud på, at man kan samle alle sine lån hos banken. Det foregår således, at man inde på hjemmesiden ansøger om det beløb, man ønsker at samle hos Ikano Bank. Derfra vil banken indfri dine lån for dig hos andre udbydere, og du kan dermed også nemmere få dig et overblik over dine forpligtelser. Oftest vil man opleve, at der er penge at spare ved at samle sine lån.

Føler du dig utryg i forhold til fremtiden, så kan du hos Ikano Bank få en ØkonomiSikring. ØkonomiSikring er en forsikring, som dækker dine udgifter i tilfælde af, at du skulle gå hen og blive ufrivillig arbejdsløs eller ramt af sygdom, således, du ikke længere kan arbejde. Dermed bliver du garderet mod at skulle betale lån uden at have nogen reelle faste indtægter. Du kan få ØkonomiSikring til både dit lån men faktisk også til dit kreditkort.

Ansøgning hos Ikano Bank?

Overvejer du at tage et forbrugslån hos Ikano Bank, skal du vide, at du lynhurtigt får svar på din ansøgning. Ansøgningen foregår nemlig online, hvilket betyder, at du bliver elektronisk kreditvurderet og dermed får svar med det samme. Hos Ikano Bank har man tre overordnede krav til dig som låntager. Du skal først og fremmest være fyldt 18 år, og så må du ikke være registreret i RKI eller Debitor registret for dårlige betalere.

Derudover skal du have din bopæl i Danmark. I forhold til låneansøgningen skal du være opmærksom på, at du skal huske at bruge dit NemID, når du skal have dit lån godkendt.

Forhøjelse af lån hos Ikano Bank?

Ikanobank.dk giver dig muligheden for at forhøje dit lån: Du skal blot ansøge igen om at få lånet forhøjet. Ansøgelsen om en forhøjelse af det eksisterende lån sker online, og du gør dette via deres ansøgningsskema – du har pengene inden for få dage, hvis ansøgningen accepteres.

Hvordan anmelder brugerne Ikano Bank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden hos Ikano Bank er god på Trustpilot, hvor over 400 har anmeldt siden, og over halvdelen giver dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Ikano Bank?

Du kan kontakte Ikano Bank ved at ringe på 43 55 66 00 eller sende en mail til kundeservice@ikano.dk, så sidder de klar til at hjælpe dig.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk