Jyske Bank: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Jyske Bank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Jyske Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Jyske Bank:

Jyske Bank er Danmarks tredjestørste bank og den største bank i hele Danmark, der ikke har sit hovedsæde i Københavnsområdet. Denne jyske bankgigant startede tilbage i 1967, da man fusionerede en række midtjyske banker. Igennem årene har Jyske Bank opkøbt en del mindre filialer hovedsageligt i Jylland.

Jyske Bank har også forsøgt med en række internationale eventyrer, hvor størstedelen har været succesfulde, hvilket har resulteret i filialer i en række lande i Europa her i blandt Tyskland, Frankrig og Gibraltar. Jyske Bank beskæftiger i dag over 3.000 medarbejdere i Danmark og har 900.000 danske kunder, hvor du også har muligheder for at købe aktier i Jyske Bank. Du kan læse resten mere om Jyske Bank netbank længere nede på siden, og du kan læse mere om deres lån, privatlån og billån.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Det skal du vide om Jyske Bank

Det er vigtigt at notere sig, at du skal være fyldt 18 år for at optage et forbrugslån hos Jyske Bank netbank. Baseret på din kreditvurdering kan du også blive nægtet at låne de helt høje beløb, selvom du er fyldt 18 år.

Din kreditvurdering har indflydelse på, hvor meget du må låne og over hvor lang tid. Der er en del ting, der har indflydelse på din kreditvurdering, som du endda selv kan rette, det er blandt andet dit rådighedsbeløb, som du kan forøge ved at spare penge på dine faste udgifter. Forneden vil du kunne se, hvilke forbrugslån Jyske Bank udbyder.

Skal du til at søge om et forbrugslån, er det smart at sammenligne alle udbyderne på markedet for at være sikker på, at du får det bedst mulige tilbud.

Jyske Bank lån?

Jyske Bank tilbyder forbrugslån. Du kan låne til køkkenet, til ferien, eller hvad end din drøm er. Med et så bredt spænd i lånebeløb fra 10.000 kroner til 200.000 kroner, kan der blive råd til den mindste og de største drømme. Det er desuden utrolig nemt at ansøge om et lån. Du ansøger blot over nettet ved hjælp af dit NemID, så sidder Jyske Banks ansatte klar til at tage et kig på din ansøgning og se, om du er i stand til at optage et lån.

De tager en hurtig kreditvurdering af dig, så de er sikre på at få deres penge, og sikre, på at du ikke ender i en økonomisk klemme, og så står pengene på din konto inden for 24 timer. Du kan låne ned til 10.000 kroner og op til 200.000 kroner over et, to, tre, fire eller fem år. Jo hurtigere du betaler lånet af, jo mere, skal du selvfølgelig betale hver måned.

Til gengæld skal du betale færre renter, og du ender derfor med at betale mindre tilbage for dit lån, hvis du vælger en kort løbetid. Én ting, du ikke vil blive spurgt om, når du optager et forbrugslån hos Jyske Bank, er sikkerhed. Jyske Bank kræver ingen sikkerhed, når du optager et forbrugslån hos dem. Det vil altså sige, at du ikke skal stille noget friværdi i dit hus til rådighed eller lægge det ur, du fik af din mormor i studentergave, som sikkerhed for, at du betaler lånet.

ÅOP hos Jyske Bank?

Omkostningerne og ÅOP'en afhænger i høj grad af, hvor meget du vil låne, og over hvor lang tid. ÅOP er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Det er altså dine årlige omkostninger udtrykt i form af procent. Den bestemmer, hvor meget mere du kommer til at betale tilbage til din långiver udover de penge, du har lånt.

Det er vigtigt at tage ÅOP’en med i overvejelserne, når du optager et lån. ÅOP’en inkluderer alle renter og gebyrer, så det er nemmere at sammenligne to eller flere lån med hinanden. Når du sammenligner to eller flere lån, kan du se, hvilket der det billigste, hvis de har samme hovedstol og løbetid ved at kigge på ÅOP’en. Det lån med den laveste ÅOP er også det billigste lån.

Hvordan anmelder brugerne Jyske Bank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er svær at sige noget konkret om hos Jyske Bank netbank, da der ikke er mange anmeldelser på Trustpilot, og derfor kan tallene snyde. De har dog over 200 anmeldelser, hvor brugerne har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Jyske Bank?

Hvis du gerne vil kontakte Jyske Bank, så kan du ringe på 89 89 89 89 og komme igennem til deres kundeserviceafdeling, der sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål angående lån og lånemuligheder.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk