Lån & Spar Bank: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Lån & Spar Bank med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Lån & Spar Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Om Lån & Spar Bank:

Laane- og Sparekassen for Embeds- og Bestillingsmænd, som vi i dag kender som Lån & Spar Bank, blev etableret i 1880 for privatkunder - og mere specifikt for funktionærer, tjenestemænd og akademikere. Banken indførte dog i 2009 muligheden for at agere som bank for erhvervskunder.

Banken har 20 filialer i de største byer i Danmark dog hovedsageligt i København. Banken lægger stor fokus på den personlige rådgivning og driver kun virksomhed i Danmark. Lån & Spar Bank er et aktieselskab, der er ejet af institutionelle investorer, faglige organisationer og private investorer. Der er fire større investorer, som giver deres medlemmer ekstra goder, hvis de er medlemmer i banken. Disse fire er LB Forsikring, Politiforbundet, Pensionskasser tilknyttet PKA og Danmarks Lærerforening. Lån & Spar Bank har en bred vifte af produkter, som de tilbyder deres kunder. Banken tilbyder flere forskellige slags lån, investeringsmuligheder, pensionsordninger, kort og lønkonti. Skal du låne penge eller har gæld, som du vil have hjælp og vejledning med at håndtere, har banken speciale i netop dette.

Lån & Spar Bank fokuserer på personlig vejledning, hvorfor banken har så mange filialer i København, Århus og Odense med flere. Lån & Spar Bank har flere forskellige lånemuligheder, som du kan udnytte, hvis du er kunde i banken. Der tilbydes både lån til en ny bil, hvis du skal købe en motorcykel eller campingvogn. Du kan også låne til køb af ejer- og andelsbolig. sidst men ikke mindst har banken også et forbrugslån, som du kan ansøge om. Lån & Spar Bank har også forskellige konti, du kan gøre brug af. Heriblandt findes deres højrentekonto, som sørger for at dine penge stiger i værdi. Dette kan være en rigtig god løsning at have, hvis du har penge stående, som du ikke bruger på noget.

Hvis du i dag har en bankkonto med 0 % i rente, mister dine penge værdi, hvis landet oplever inflation. Banken har også flere forskellige kreditkort, som indeholder flere forskellige fordele. Eksempelvis udbyder banken et Mastercard Guld, som dækker dig og din familie op til 60 dage, når I er ude at rejse. Når du ansøger om et forbrugslån hos Lån & Spar Bank, foregår det hele på nettet. Når du har sendt din ansøgning til banken, kan du forvente at have svar indenfor 24 timer. Her får du enten afvist din ansøgning eller et lånetilbud. Vær opmærksom på alt, hvad der står i betingelserne. Den nemmeste måde at sammenligne lånet mod andre lån, af samme hovedstol og løbetid, er ved at sammenligne ÅOP'erne på de forskellige lån. Hvis du har flere lånetilbud, med samme hovedstol og løbetid, er det lån med den laveste ÅOP det billigste. Vil du have en højrentekonti, anbefaler vi, at du først undersøger, hvor du kan få de bedste vilkår.

Du kan læse mere om Lån og Spar Bank længere nede på siden.

Sammenlign og køb i tre simple trin

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvorfor vælge Lån & Spar Bank?

Du kan få adgang til Danmarks bedste lønkonto, hvor du får 3 % afkast på de første 50.000 kroner - herefter er det 0 %. Du får et gratis Mastercard eller VISA/Dankort. Du kan få et af landets billigste lån til bil, hvor du selv kan vælge variabel eller fast rente. Desuden får du 1,95 % i rente, hvis du køber en "grøn bil". De har også mange fordele for studerende, og det er let at skifte sine aktiviteter over til dem.

Ansøgning om lån fra Lån & Spar Bank?

Der går maks 24 timer fra din ansøgning bliver sendt afsted til, de har lavet en kreditvurdering af dig og enten sendt et afslag eller en godkendelse til dig.

Hvor meget kan jeg låne hos Lån & Spar Bank?

Du kan låne til rigtig meget hos Lån & Spar Bank, da de behandler alt fra små forbrugslån til store boliglån. Du kan kontakte dem og høre nærmere om dine lånemuligheder.

ÅOP hos Lån & Spar Bank?

ÅOP'en står ikke oplyst på deres hjemmeside, da den kan variere fra person til person og fra lån til lån. Derfor anbefaler de også, at du tjekker deres ÅOP på lånet, inden du forpligter dig.

Hvordan anmelder brugerne Lån & Spar Bank på Trustpilot?

Det er ikke muligt at vurdere, hvordan kundetilfredsheden ser ud for Lån & Spar Bank på Trustpilot, da der er så få anmeldelser. Dog har de over 100 brugere, som har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Lån & Spar Bank?

Du kan kontakte Lån & Spar Bank ved at ringe på 33 78 20 00, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig videre. Du kan også kontakte Lån og Spar Bank ved at sende en besked til dem via deres hjemmeside eller skrive dem en mail på lsb@lsb.dk.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk