Leasy kontantlån: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Leasy med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Leasy

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Leasy

Selskabet L’EASY blev grundlagt i 1985 med en vision om at udleje og sælge vaskemaskiner til danskerne. Siden da har virksomheden tilføjet flere produktkategorier til sin portefølje og sælger og udlejer i dag alt fra computere til ovne. Selskabet findes også i Sverige og Norge, hvor de samme produkter også bliver tilbudt. Selskabet ejes af 3C Retail. Ud over at sælge elektronikprodukter opkøbte 3C Retail låneudbyderen D:E:R i 2005 for at kunne tilbyde sine kunder at finansiere deres produkter over længere tid . så nu kan man få et lån hos Leasy. L’EASYs hovedkontor ligger i Odense.

Selskabet har cirka 900 ansatte, som vejleder kunder og leverer varer til hjemmet samt hjælper med at installere elektronikproduktet. Handler du hos L’EASY, kan du enten vælge at leje eller købe produktet. Vælger du at købe produktet, har du 3 måder, du kan betale på. Du kan vælge at købe produktet til den fulde pris, afbetale produktet over 24 måneder, eller tage et forbrugslån, og altså derved finansiere købet over længere tid.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Finansiering af køb hos Leasy?

Når du finansierer produktet over 24 måneder, er det ligesom at tage et forbrugslån. Vær opmærksom på, at lånet har et oprettelsesgebyr, og det derfor ikke er gratis at afbetale dit produkt over 24 måneder. Når du vælger denne løsning, sparer du levering og installering, da det bliver inkluderet i dit køb. Hvis du køber flere produkter på en gang, bliver oprettelsesgebyret ikke højere, hvilket går ÅOP'en lavere. Leasy tilbyder dig også, at du kan betale tilbage over en længere periode, hvis du tager et af deres forbrugslån. Denne betalingsmetode gør det nemmere for dig, hvis du ikke kan betale det fulde beløb på en gang, men kun kan betale lidt om måneden - modsat deres forbrugslån, hvor du ikke behøver købe deres produkter, kan du vælge en løbetid på op til 120 måneder.

Leasy lån?

Ud over at tage et forbrugslån til at betale for dine varer hos L’EASY kan du også tage et lån, som du kan bruge på, lige, hvad du har lyst til. Det betyder, at du ikke behøver at købe noget hos L’EASY med deres forbrugslån, men du kan bruge pengene på lige, hvad du har lyst til. Om det så er til at finansiere en rejse, købe en cykel eller noget helt tredje. L’EASY har to typer forbrugslån. Det ene er et lavrentelån, og det andet er et kontantlån. Vælger du lavrentelånet, får du bedre vilkår end det almindelige kontantlån.

Tager du lavrentelånet, har du mulighed for at låne mellem 5.000 kroner og 50.000 kroner. Derudover kan du låne i op til 120 måneder. Du må selv vælge en løbetid mellem 24 og 120 måneder, men du har også mulighed for at tilbagebetale lånet hurtigere, hvilket vil spare dig penge i sidste ende. Får du afslag på lavrentelånet hos Leasy, kan du blive tilbudt at tage deres almindelige kontantlån. Leasys kontantlån har en lavere hovedstol, og du har mulighed for at låne mellem 10.000 kroner og 150.000 kroner. Løbetiden på lånet er den samme, altså mellem 24 og 72 måneder.

Ansøgning hos Leasy?

Skal du låne penge af Leasy, kan du gøre det hele online. Hele ansøgningsprocessen fungerer på nettet, og du får derefter et tilbud, med den endelig pris. Du kan vælge at underskrive aftalen med NemID, eller sende tilbuddet underskrevet med posten. Selskabet stiller nogle krav til dig som låntager, som du skal opfylde for at må tage lånet. For at tage et forbrugslån hos L’EASY skal du være fyldt 20 år. Derudover skal du kunne dokumentere din indtægt.

Er du selvstændig, og vil gerne låne penge af Leasy, kan du sende en kopi af din seneste årsopgørelse og årsregnskab. Du må ikke være registreret hos RKI eller andre former for debitorregistrer, når du låner penge af L’EASY.

ÅOP hos Leasy?

Når du overvejer, hvilket lån du skal tage, bør du kigge på, hvad ÅOP’en er. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er lovpligtigt at vise. Sammenlign altid lånene for at være sikker på, du har fået det bedst mulige tilbud. Når du sammenligner to eller flere lån, der har lige store hovedstole og løbetider, kan du se, hvilken er dyrest ved at kigge på ÅOPen. Det lån med en lavere ÅOP er også det billige lån.

Hvordan anmelder brugerne Leasy på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos Leasy, hvor de har over 5.500 anmeldelser på Trustpilot. Og over 60 % af brugerne har givet dem fem stjerner. Det skal lige siges, at det ikke er sikkert, at alle brugere har lånt penge af Leasy og derfor har anmeldt på baggrund af det.

Hvordan kontakter jeg Leasy?

Du kender nok godt nummeret, når du hører det - men du kontakter Leasy på 88 88 88 88, så kan du tale med Peter fra kundeserviceafdelingen klar til at hjælpe. Derudover kan du kontakte Leasy med at sende en mail til leasy@leasy.dk - og de kan kontaktes inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: