Menu

Lebara Mobil: Find det bedste mobilabonnement til dig!

Vis resultater

Sammenlign mobilabonnementer fra Lebara med mange flere mobiludbydere:

  • Oister
  • Duka
  • Telia
  • Call Me
  • Telenor
  • GreenTel
  • Eesy
  • 3

Din nabo har allerede fået bedre mobildækning

Sammenlign og køb i tre simple trin

Om Lebara Mobil:

Der er mange grunde til at vælge Lebara Mobil og en af grundene er, at de sætter en ære i give dig en fremragende kundeservice og gode produkter, som er iblandt de billigste i Danmark og tilbyder fleksibilitet til din daglige oplevelse. Lebara Mobil bruger også et af Danmarks bedste netværk, der når ud til 99 % af alle danskere. Derudover tilbyder de meget lave priser for opkald til udlandet, som giver dig en mulighed for at holde kontakten med venner og familie der bor uden for Danmark. Lebara Mobil bruger Telenor og Telias netværk, som dækker 99% af den danske befolkning. For at tjekke dækningen på din adresse, kan du tjekke længere oppe på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er Lebara Mobil?

Du kan hos Lebara Mobil vælge en lang række mobilabonnementer, hvor det billigste giver dig 2 GB Data og 2 timers tale om måneden for kun 19 kroner. Det dyreste mobilabonnement koster 119 kroner, og det giver dig 200 GB Data og 200 timers tale.

Hvad koster Lebara Mobil?

Det hele afhænger af dit forbrug. Du kan altid prøve et abonnement og skifte, hvis du har brug for flere eller færre minutter eller data. Lebara Mobil anbefaler deres bestseller 100 GB og 100 timers tale til 99 kroner.

Hvordan anmelder brugerne Lebara Mobil på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er i top hos Lebara Mobil, der scorer rigtig højt på Trustpilot. Lebara har over 1.250 anmeldelser og 50 % har givet dem femstjerner på Trustpilot.

Hvordan kontakter jeg Lebara Mobil?

Du kan kontakte Lebara Mobil ved at ringe på 50 10 10 10, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig med dine mobilspørgsmål.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.
Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk