Modus Finans: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra Modus Finans med flere kendte banker

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Modus Finans

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Modus Finans:

Modus Finans er en del af L’EASY koncernen, som også finansierer lån fra Nordiclån, Minilån og Fokuslån - og Modus Finans er kreditformidler under Facit Bank A/S. Firmaet L’EASY blev stiftet i 1980’erne af Niels Thorborg med inspiration af to andre virksomheders forretningskoncepter, der udlejede tv og video. I dag ejer Niels Thorborg fortsat virksomheden og har over 9.000 ansatte under sig. L’EASY er ejet af 3C Retail, der samtidig dækker over Inspiration og D:E:R Privat Finans. De er altså et selskab med et godt fodfæste på det danske marked. 3C Retail stiller desuden hjælp og vejledning til rådighed til gavn for evt. kunder og låntagere.

Modus Finans blev introduceret i oktober 2016 på det danske marked for forbrugslån. De tilbyder forbrugslån til dig, som går og drømmer om et nyt køkken, ny elektronik eller måske en lang ferie. Hos Modus Finans kan du tage små og mellemstore lån med en valgfri løbetid på op til flere år. Du kan tage et forbrugslån på mellem 10.000 og 150.000 kroner i op til 120 måneder, og med et godkendt lån får du pengene på kontoen samme dag eller senest dagen efter. Fordelen er, at du både kan tage et lille eller større beløb.

Hele ansøgningsprocessen foregår online, hvor du skal bruge dit NemID. Ansøger du om et privatlån, får du senest svar dagen efter, hvis du ansøger inden for deres åbningstid. Du kan søge om det lån, der passer lige præcis dig ved at sammenligne lån via vores sammenligningsportal. Med loftet på 150.000 kroner ender du ikke med uoverskuelige beløb. Det er nemmere for dig at vælge den rette tilbagebetalingsperiode, og din risiko for at ende i problemer med økonomien er væsentligt mindre end ved større forbrugslån.

Du kan læse mere om Modus Finans længere nede på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Lån fra Modus Finans?

Modus Finans, som er et brand under L’EASY koncernen, opererer på det danske marked for forbrugslån. Du kan ansøge om at låne små og mellemstore beløb fra 10.000 til 150.000 kroner, og du bestemmer selv tilbagebetalingsperioden på op til 120 måneder. Du låner uden at stille sikkerhed. Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til, og Modus Finans kræver ingen sikkerhed for lånet. Skal du finansiere en ny bil, renovere køkkenet eller ønsker du at bruge forbrugslånet på at betale af på anden gæld, har du frihed til dette.

Ansøgning hos Modus Finans?

Ansøger du om et lån inden for låneudbyderens åbningstid, får du typisk svar inden for en time, ellers får du det dagen efter. Forbrugslånet gives under ansvarlige forhold, og din ansøgning godkendes kun, hvis Modus Finans vurderer, at du har en stabil økonomi. Godkendte lån kan underskrives med NemID, hvorefter du kan have pengene på din konto samme dag, som det bliver godkendt, eller senest dagen efter. Det er stadig muligt at underskrive en låneaftale på papir. I dette tilfælde bliver aftalen sendt med post, og pengene får du, så snart aftalen er kommet retur med din håndskrevne underskrift. Låntagere hos Modus Finans skal have en dansk folkeregisteradresse, CPR-nummer og må ikke være registeret i RKI.

Tilbagebetaling hos Modus Finans?

Med et forbrugslån fra Modus Finans kan du få gavn af afdragsfrie måneder under din løbetid. Som en gratis fordel kan du frit vælge to måneder om året, du ønsker afdragsfrie. Det kan være december og juli, så du får luft i økonomien til eksempelvis at købe julegaver og tage på sommerferie. De afdragsfrie måneder bliver en del af din underskrevne låneaftale, og de valgte måneder er afdragsfrie under hele låneperioden. Dit lån kan desuden til enhver tid indfries i tilfælde af, at du får et bedre betalt job eller arver penge. Det anbefales, at man betaler sit lån af hurtigst muligt, fordi man på denne måde kan spare penge. Det koster ikke noget at betale mere eller resten af lånet af.

Omkostninger hos Modus Finans?

Hvis du tager et forbrugslån, skal du se på lånets ÅOP, som er den årlige pris på dit lån. ÅOP er den årlige omkostning i procent, og er altså den bedste måde at vurdere og sammenligne forskellige forbrugslån. Denne procent ændrer sig ved forskellige lånebeløb og løbetider. Fælles for samtlige låneudbydere i Danmark, er at dit lån i sidste ende bliver billigere desto kortere en løbetid, du vælger, at betale det af.

Hvordan anmelder brugernes Modus Finans på Trustpilot?

Der er ikke mange anmeldelser på Trustpilot for Modus Finans, og derfor kan man ikke sige noget generelt om kundetilfredsheden.

Hvordan kontakter jeg Modus Finans?

I og med Modus Finans er kreditformidler hos Facit Bank, så kan du kontakte Modus Finans ved at ringe til Facit Bank på 63 11 39 00 eller sende en mail til facitbank@facitbank.dk. De sidder klar til at hjælpe inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder: