Nordea: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Nordea med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Nordea

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Nordea netbank:

Nordea er en førende bank blandt de nordiske lande, og selskabet er dertil ligeledes blandt de største banker i Europa. Hos Nordea er renten for et forbrugslån variabel, hvorfor rentesatsen varierer. Et forbrugslån hos Nordea bliver kundetilpasset, hvilket betyder, at du får et lån, der passer til netop dig. For at låne hos Nordea skal du være fyldt 18 år og have en sund økonomi. Tilbagebetalingsfristen på et lån hos Nordea aftales individuelt, men det normale er en tilbagebetaling på 3-10 år.

Nordea tilbyder også den service, at lånet kan være ydelsesfrit i fire måneder om året efter kundens ønske. Nordea er en veletableret finansiel institution, der tilbyder kunderne nogle bæredygtige og lukrative løsninger. Med deres tilstedeværelse på nettet kan du tilgå Netbank, Mobilbank og komme i kontakt med Nordeas kundeservice. uanset hvor du er i verden. Hvis du vil læse mere om Nordea længere nede på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Nordea lån?

Hvis du er kunde hos Nordea, kan du ansøge online om et forbrugslån i netbank. Er du ikke kunde hos Nordea, kan du udfylde en kontaktformular på Nordeas side, hvorefter du vil blive ringet op inden 24 timer. Såfremt du bliver godkendt til et lån, aftaler du nærmere med med banken vedrørende løbetid. Tilbagebetalingen aftales individuelt og afhænger blandt andet af størrelsen på lånet.

Et forbrugslån kan være ydelsesfrit i helt op til 4 måneder efter dit ønske. Nordea gør det muligt, igennem flere års erfaring, at kunne tilgå Nordea online og i en af deres mange filialer, ansigt til ansigt, hvor Nordea medarbejdere gerne vil hjælpe dig med mulige spørgsmål.

Ligesom størstedelen af andre finansielle institutioner, der udlåner penge, vil du i forbindelse med ansøgningen blive screenet for, om du er registreret hos RKI eller andre former for debitorregister. Såfremt du er registreret, hos nogle af disse debitorregistre, er chancerne ikke store for, at du kan optage et lån. Du kan også kigge mere på deres hjemmeside under Nordea Kredit, hvis du er på udkig efter et boliglån.

Check-in lån hos Nordea?

Hvis du er kunde hos Nordea og er mellem 18 - 28 år, har du muligheden for at tilmelde dig “check-in pakken.” Det betyder at du med et “check-in lån” kan låne penge billigere, hvis du eksempelvis skal låne penge til nye møbler, vaskemaskine eller en rejse. Et check-in-lån er et lån med en variabel rente, og den månedlige ydelse er fast, såfremt renten er uændret.

Løbetiden er typisk mellem 3 og 10 år, og du kan dertil indbetale ekstra, så din månedlige ydelse bliver mindre.

Samlelån hos Nordea?

Der er hos Nordea en udlånsrente, som er variabel, hvilket betyder at renten varierer. Derudover skal du være opmærksom på stiftelsesomkostninger, hvilket oftest betales i forbindelse med oprettelse af lånet. Derudover er dokumentomkostninger også noget, der er aktuelt hos Nordea. Her skal du være særlig opmærksom på “dokumentomkostninger uden sikkerhed” og “dokumentomkostninger med sikkerhed.”

Normalt, når du sammenligner forbrugslån, kan du sammenligne to lån, ved at kigge på ÅOP'en (årlig omkostninger i procent). Det kan være lidt vanskeligt, når du sammenligner små beløb, over en kort periode. Derfor anbefaler vi, at du kigger på lånets kreditomkostninger, når du sammenligner Nordeas forbrugslån mod et andet forbrugslån. ÅOP kaldes også kiloprisen for et lån, fordi det gør det lettere at sammenligne prisen på forskellige typer af lån.

Billån hos Nordea?

Nordea tilbyder også bilfinansiering. Når du skal undersøge, hvad et billån koster, bør du sætte dig ind i, hvad der udgør prisen på billånet. De faste og variable omkostninger kan have stor indflydelse på den samlede pris på dit billån. Hvis du ikke ved, hvilken bil du skal købe, kan du med fordel benytte Nordeas lånebevis.

Hvordan anmelder brugerne Nordea på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos Nordea, der har over 4.000 anmeldelser på Trustpilot. Det er også over halvdelen af anmelderne, der har givet dem fem stjerner. Så Nordea forstår at yde god kundeservice og give brugerne en god oplevelse.

Hvordan kontakter jeg Nordea?

Du kan kontakte Nordea ved at ringe på 70 33 33 33 - de sidder klar til at tage dit opkald hele døgnet. Du skal derfor ikke tænke på nogen åbningstider hos Nordea. Hvis du er mere til at skrive, så kan du kontakte Nordea ved at sende en mail til nordea@nordea.dk.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk