Nordiclån: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Nordic Lån med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Nordiclån

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Nordiclån:

Nordiclån er en del af L'EASY, der er kreditformidler for Facit Bank A/S. Du kan foretage forbrugslån hos Nordiclån, hvor du kan låne mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner. Løbetiden på lånene er mellem 24 og 120 måneder. Desuden får du hurtigt svar på din ansøgning.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Forbrugslån fra Nordiclån?

Nordiclån er en dansk låneudbyder, der har 3C Retail bag sig. 3C Retail dækker blandt andet også over L’EASY, DER og Inspiration, hvorfor de har en god og solid position på det danske lånemarked. Nordiclån tilbyder udelukkende lån til danske forbrugere, hvorved de kan opretholde et fokus på dette område og på den måde tilbyde den bedst mulige service og bedste ekspertise inden for området.

Når du optager et lån hos Nordiclån er fordelene, at du vil få en fast månedlig ydelse, så du let kan få et overblik over dine udgifter. Derudover vil du også kunne betale dit lån tilbage når som helst.

Ansøgning hos Nordiclån?

Når du ansøger om et lån hos Nordiclån skal du igennem en hurtig og enkel ansøgningsproces, hvor du først skal oplyse, hvor meget du ønsker at låne. Dernæst skal du vælge din løbetid - det vil sige det antal måneder som du vil betale lånet tilbage over. Når dette er gjort, skal du give nogle generelle oplysninger såsom navn, telefon og e-mail.

Derudover skal Nordiclån også bruge dine bopælsforhold og din civilstand - det vil sige boligtype, adresse, om du er single, gift og lignende. Slutteligt skal de også bruge dine beskæftigelsesforhold, hvor du skal oplyse jobfunktion, arbejdsgiver årsindtægt og lignende. Når dette er gjort, skal du blot logge ind med NemID og du vil modtage et svar på din ansøgning inden for en time.

Grunden til, at der skal gå en time er, at de skal lave en kreditvurdering af din profil på baggrund af dine indtastede oplysninger. Hvis du vil have et svar indenfor en time kræver det dog, at du ansøger i deres åbningstid, som er fra 8:00 til 22:00 alle ugens dage.

Generelt inden man tager et forbrugslån, er det vigtigt at få et overblik over sin egen personlige økonomi ved at lægge et budget. På den måde kan man finde ud af, om det i virkeligheden kan betale sig med et lån, og om man overhovedet har råd til det.

Rente hos Nordiclån?

Når du optager et forbrugslån, skal du selvsagt være opmærksom på mange forskellige aspekter. Her er renten, registreringsgebyrer, ÅOP og løbetid vigtige begreber, som du skal tage i betragtning, når du optager et forbrugslån. Nogle banker tilbyder en variabel rente, hvilket betyder, at den følger markedsrenten.

Markedsrenten er den rente, som bliver sat af Nationalbanken på baggrund af udbud og efterspørgsel. Renten bliver altså sat på baggrund af hvilken pris bankerne er villige til at låne deres penge ud til, og hvad låntageren er villig til at betale i renter for et lån. Markedsrenten udvikler sig konstant i forhold til samfundet, og derfor kan renten på lån med variabel rente gå op og ned. Det modsatte af en variabel rente er en fast rente, som er hvad Nordiclån tilbyder. En fast rente betyder, at renten er fastlagt fra den dag, du optager dit lån. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger et lån med en fast rente, er denne rente ofte sat højere end markedsrenten. Der er derfor både fordele og ulemper ved de forskellige typer af renter.

Omkostninger hos Nordiclån?

Registreringsgebyrer er som sagt også noget du skal holde øje med, når du optager et lån. Dette er et gebyr, som skal betales, når man opretter et lån. Det kan varierer meget fra bank til bank, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette, når du optager et lån. Nogle banker har slet ikke noget registreringsgebyr mens andre har et relativt højt registreringsgebyr.

Derudover er løbetiden på lånet, noget, som er meget vigtigt. Længden på løbetiden bestemmer, over hvor lang tid du skal tilbagebetale dit lån. Hvis du for eksempel har en løbetid på 12 måneder skal du altså tilbagebetale det lånte beløb efter 12 måneder. Hvis du vælger en kort løbetid, vil renteomkostningerne være lavere end en lang løbetid. Grunden til dette er, at renten bliver beregnet på årlig basis, så, jo længere tid du er om at tilbagebetale dit lån, jo mere betaler du i rente.

Det er derfor altid en god ide at vælge den korteste løbetid muligt. Når du skal tage et forbrugslån, kan det være en god ide at sammenligne hele markedet, for at være sikker på, at du har fundet den bedste løsning. Vi har gjort det muligt at sammenligne alle forbrugslånsudbydere via vores sammenligningsportal.

Hvordan anmelder brugerne Nordiclån på Trustpilot?

Det er endnu for tidligt at vurdere, hvordan Nordiclån ser ud på Trustpilot, da der er meget få anmeldelser.

Hvordan kontakter jeg Nordiclån?

Du kan kontakte Nordiclån ved at ringe til deres kundeserviceafdeling på 99 99 90 09 eller sende en mail til nordiclaan@nordiclaan.dk, så sidder de klar til at hjælpe dig.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk