PenSam Bank: Find det bedste lån til dig!

Sammenlign lån fra PenSam Bank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra PenSam Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Hvad er PenSam Bank:

PenSam Bank er en bankvirksomhed, som blev etableret tilbage i 1986. De hører under PenSam gruppen, som er en finansiel koncern. Koncernen tilbyder ikke kun lån men også forsikring og pension, hvilket er PenSams hovedprodukter. PenSam Bank opererer 100% på deres online platform og ejer derfor ikke nogen filialer. Dog har de hovedkontor i Farum, hvor alle deres medarbejdere sidder.

PenSam Bank tilbyder forskellige bankprodukter såsom lønkonto, opsparing, højrentekonto, lån og mere. Indenfor lån tilbyder de også forskellige typer af lån eksempelvis boliglån, andelsboliglån, billån og forbrugslån.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Forbrugslån hos PenSam Bank?

På deres forbrugslån kan du låne fra 50.000 kroner til 100.000 kroner. Hvis du vælger at optage et forbrugslån hos PenSam Bank, kan du selv vælge perioden, hvorpå du skal have tilbagebetalt dit lån. Denne periode bliver nemlig besluttet sammen med banken, hvor i sammen ligger en plan om, hvad der er realistisk. Det rådes dog til at du skal vælge den korteste tilbagebetalingsperiode, eftersom du betaler mindre i renter på den måde.

Det kan engang imellem være svært at tilbagebetale et lån på kort tid, eftersom det kræver en høj løn, samtidig med, at du har lave udgifter. Hvis du dog har mange udgifter hver måned på grund af forsikringer, bolig og andre ting, kan en lang tilbagebetalingsperiode være fordelagtig. Det er derfor vigtigt at finde den rigtige tilbagebetalingsperiode. Hvis du ønsker at spare penge hver måned på fasteudgifter, kan du med forskel bruge vores sammenligningsportal, så du skal betale mindre i rente udgifter.

Rente hos PenSam Bank?

En anden stor faktor, når du optager et lån, er renten. Renten bestemmer nemlig, hvor mange penge, man skal betale for at låne pengene. Det er på den måde, bankerne tjener størstedelen af deres penge. Af den grund er det mest fordelagtigt for dig, hvis du finder et lån med en lav rente, eftersom du som sagt betaler mindre i renteomkostninger. Hvis du optager et lån hos PenSam Bank, er renten variabel. Dette betyder, at renten følger markedsrenten, som kører op og ned alt efter udbud og efterspørgsel. Den bliver altså sat på baggrund af, hvilken pris danske banker er villige til at låne deres penge ud til, og hvilke pris danskerne er villige til at betale for at låne bankernes penge. Den endelige markedsrente bliver analyseret og fastsat af National Banken, som beslutter dette på baggrund af deres pengepolitik. Dette betyder også, at renten kan stige og falde under dit lån.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette, når du optager et lån, da det kan være lidt af et sats. Man kan hos nogle banker også optage et lån med en fast rente, hvilket betyder, at renten ikke ændrer sig under dit lån. Der er fordele og ulemper ved begge slags renter, eftersom en fast rente er godt, hvis man gerne vil kunne planlægge sin tilbagebetaling 100%. Dog er den faste rente ofte sat lidt højere end markedsrenten, når du optager lånet, hvilket er en negativ side af det. Hvis man dog tør at tage chancen med en variabel rente, kan det være en stor fordel, hvis markedsrenten falder, eftersom du betaler mindre penge i renteudgifter. Af den grund er det vigtigt at være opmærksom på, hvor høj renten er, og om det er en fast eller variabel rente.

Krav hos PenSam Bank?

Hvis du vælger at optage et forbrugslån hos PenSam Bank, stiller de ikke nogle krav om, hvilke ting du skal bruge pengene på, dette kan eksempelvis være en rejse, et bryllup eller noget helt tredje. Dog bliver der stillet nogle krav for, om du kan låne pengene. Disse krav lyder som følgende, at du skal være kunde i PenSam Bank, du må ikke være registreret i RKI, og du skal have en årsløn på 225.000 kroner før skat. Dog er det ikke sikkert, at du kan låne deres maksimum beløb på 100.000 kroner, eftersom det bliver bestemt ud fra din kredithistorik og mange andre ting.

ÅOP hos PenSam Bank?

Når du optager, et forbrugslån er der andre faktorer end tilbagebetalingsperioden og renten, som du skal være opmærksom på. Heriblandt er ÅOP et vigtig faktorer. Dette står for årlige omkostninger i procent, og du kan ud fra denne faktor sammenligne lån, hvis de har samme tilbagebetalingsperiode og hovedstol. Derudover skal du generelt lægge mærke til, om der er nogle registreringsgebyrer, da dette kan variere meget fra bank til bank.

Billån hos PenSam Bank?

Hvis du har brug for finansiering til din drømmebil, så tilbyder PenSam Bank også attraktive billån. Banken oplyser, at de tilbyder lån fra 1,99% i rente. Der er ikke nogen krav om udbetaling, og du har mulighed for at spare 30% det første på din bilforsikring, som banken også tilbyder, og 10% i rabat efter det første år.

Når du skal have et lån til bil fra Pensam, får du svar på indenfor 24 timer på din låneansøgning.

Hvordan anmelder bruger PenSam Bank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos PenSam Bank, der har en høj score på Trustpilot. Hvor omkring 60% af brugerne har givet dem 5 stjerner.

Hvordan kontakter jeg PenSam Bank?

Du kan kontakte PenSam Bank ved ringe til 78 79 25 26, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig indenfor normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

FAQ