Resurs Bank: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Resurs Bank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Resurs Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Resurs Bank:

Resurs Bank er oprindeligt en svensk bank, som sidenhen har haft sit indtog på det danske marked. Banken vandt store markedsandele i 2014, da selskabet opkøbte Dan-Aktiv A/S. Resurs Bank er at finde i samtlige nordiske lande og beskæftiger i omegnen af 750 medarbejdere og over 5,7 millioner kunder. Banken er en af Nordens hurtigst voksende nichebanker. Resurs Bank er helt overordnet opdelt i to kategorier, disse er Sales Finance og Private Loan. Under kategorien Sales Finance tilbydes der lån til kunder i samarbejde med butikker. Det kunne eksempelvis være finansiering af en bil, en ny computer, eller noget helt tredje. I den anden afdeling, hos Sales Finance, tilbydes der både lån og kreditkort. Privatlån er forbrugslån til allerede eksisterende kunder og nye kunder. Forbrugslånene giver dig mulighed for at låne op til 300.000 kroner - hvortil at løbetiden er mellem 1 til 5 år. Renten på forbrugslånene er variabel. At renten er variabel, betyder, at denne følger diskontoen, som Nationalbanken sætter. Diskontoen bliver også kaldt for signalrenten eller CIBOR 3 som står for Copenhagen Interbank Offered Rate. Denne rente bliver offentliggjort hver dag klokken 11 på NASDAQ OMX hjemmeside ved at en række banker indberetter deres CIBOR-rente til Finansrådet. Markedsrenten afspejler helt overordnet hvilken rente en låneudbyder er villig til at låne deres penge ud til, og hvad en låntager er klar til at betale i rente for dette lån. Markedsrenten bliver af den grund fastsat på baggrund af udbud og efterspørgsel. Du får som kunde hos et Resurs Bank login, så du kan komme ind på "min konto" hos Resurs bank og ændre i lånet eller andet.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Ansøgning hos Resurs Bank?

Der er tre overordnede krav, som skal opfyldes, før du kan få et forbrugslån hos Resurs Bank. Først og fremmest så skal du være fyldt 18 år, herefter skal du ikke være registeret i RKI eller Debitor registeret. Sidst men ikke mindst skal du have været bosiddende i Danmark de seneste fem år. Forbrugslån i Resurs Bank har oprettelsesgebyr samt et månedligt administrationsgebyr. Disse gebyr står oftest med småt og bliver dermed nogle gange overset. Netop derfor er det en god ide, at du holder øje med lånets ÅOP.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og medtager alle dine gebyr, rente og andet du skal betale i forbindelse med et lån. Samtidigt så er ÅOP - de årlige omkostninger i procent en super god måde, hvorpå man kan sammenligne lån. Det er dog vigtigt i forhold til en sammenligning af lånene, at disse har den samme løbetid og hovedstol. Hos Resurs Bank kan du underskrive din låneaftale med dit NemID. Med det samme efter du har fået godkendt din låneaftale, så vil du på din mail modtage en underskrift af låneaftalen med NemID.

Fordele hos Resurs Bank?

Til dit forbrugslån hos Resurs Bank kan du få muligheden for at tegne dig en tryghedsforsikring. Denne forsikring dækker dig i tilfælde af, at du skulle gå hen og blive syg og dermed ikke i stand til at arbejde eller ufrivillig arbejdsløs. Tryghedsforsikringen dækker dine ydelser i op til et år. Overvejer du at blive kunde i Resurs Bank, bør du vide, at du også kan få dig et kreditkort. De tilbyder nemlig muligheden for at få et Supreme Card Gold, hvilket er et Mastercard med indbygget årsrejseforsikring i hele verden.

Ved Resurs Bank har du muligheden for at få to forskellige konti - nemlig en Sundhedskonto og en Kronekonto. Deres Sundhedskonto giver dig mulighed for at låne til en række forskellige behandlinger, som du kan få lavet i det private. Dette inkluderer blandt andet plastik- og øjenkirurgi. Deres Kronekonto giver dig mulighed for at betale for din tandlægeregning. Som privatkunde hos Resurs Bank kan du forvente at få dig en nem og hurtig ansøgningsprocess.

Resurs Bank er en del af KreditStatus, som er en form for webportal, hvor at man som forbruger kan få sig et overblik over sine gældsforpligtelser hos de selskaber, som er en del af KreditStatus. På den anden side, bliver KreditStatus også benyttet af bankerne selv, hvorpå at disse også nemmere kan komme til at forstå kundens finansielle situation. Hermed kan bankerne levere en skarpere kreditvurdering. Som låneudbyder er det jo netop vigtigt, at man er ansvarlig i forhold til sin kreditvurdering og dette, kan man sige, at KreditStatus bidrager bankerne med.

Inde på KreditStatus kan man se personlige oplysninger om kunden i form af navn og adresse, men man kan blandt andet også se lånetyper, stiftelsestidspunkt samt størrelsen på hovedstolen og andre informationer, der kan hjælpe både forbruger og bank med at forstå den enkeltes finansielle situation.

Samlelån hos Resurs Bank?

Hos Resurs Bank er du sikret ansvarlig udlån. Med flere år på banen har Resurs Bank specialiseret sig i online privatlån, boliglån og samlelån på op til 500.000 kroner. Derudover behøver du slet ikke at stille sikkerhed for samlelånet.

Hvordan anmelder brugerne Resurs Bank på Trustpilot

Kundetilfredsheden er fin hos Resurs Bank, der har over 1.400 anmeldelser på Trustpilot, og over 60 % af brugerne har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg Resurs Bank?

Du kan kontakte Resurs Bank ved at sende en mail til mail@resurs.dk eller kontakte kundeserviceafdelingen ved at ringe på 39 13 16 00. De sidder klar til at hjælpe dig inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk