Spar Nord Bank: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Spar Nord Bank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Spar Nord Bank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et lån gennem os

Om Spar Nord Bank:

Spar Nord går helt tilbage til 1824 og banken er i dag Danmarks 5. største bank. Det betyder, at de har over 50 bankfilialer, over 390.000 kunder og omkring 1.500 medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål om lån, boliglån eller billån. Desuden kan du også få dine forsikringer gennem Spar Nord Bank, så du kan få en bilforsikring, hus- og/eller indboforsikringer samt en rejseforsikring. Spar Nord Bank slår ligeledes på, at de er Danmarks mest personlige bank.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Lån hos Spar Nord Bank

Spar Nord har et stort udvalg af lån, så du kan optage et lån til lige, hvad du ønsker dig. Det indebærer boliglån, billån, forbrugslån og mere. Forbrugslån er en god måde at få råd til det, du lige går og mangler.

Spar Nord Bank har ikke nogle krav om, hvad du skal bruge dit forbrugslån på, så, om du køber en hjemmebiograf, eller en verdensrejse så vil banken ikke blande sig. Lånebeløbet bliver bestemt sammen med banken, eftersom lånebeløbet kan varierer fra person til person. Det bliver fundet på baggrund af mange faktorer såsom hvor god du tidligere hen har være til at tilbagebetale et lån og din kredithistorie.

Hvad skal du være opmærksom på hos Spar Nord Bank?

Når du optager et forbrugslån, skal du selvfølgelig være opmærksom på mange forskellige faktorer. Her er renten, registreringsgebyrer, ÅOP og løbetid vigtige begreber, som du skal tage i betragtning, når du optager et forbrugslån hos Spar Nord Bank. Hos Spar Nord Bank tilbyder de en variabel rente, hvilket betyder, at den følger markedsrenten.

Markedsrenten er den rente, som bliver sat af Nationalbanken på baggrund af udbud og efterspørgsel. Renten bliver altså sat på baggrund af hvilken pris bankerne er villige til at låne deres penge ud til, og hvad låntageren er villig til at betale i renter for et lån. Markedsrenten udvikler sig konstant i forhold til samfundet, og derfor kan renten på lån med variabel rente gå op og ned.

Det modsatte af en variabel rente er en fast rente, hvilket betyder, at renten er fastlagt fra den dag, du optager dit lån. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du vælger et lån med en fast rente, er denne rente ofte sat højere end markedsrenten. Der er derfor både fordele og ulemper ved de forskellige typer af renter.

Omkostninger hos Spar Nord Bank?

Registreringsgebyrer er som sagt også en faktor, som er vigtig i processen, når man leder efter et lån. Dette er et gebyr, som skal betales, når man opretter et lån. Det kan variere meget fra bank til bank, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette, når du optager et lån. Derudover er løbetiden på lånet, noget, som er meget vigtigt. Længden på løbetiden bestemmer over, hvor lang tid du skal tilbagebetale dit lån. Hvis du vælger en kort løbetid, vil renteomkostningerne være lavere end en lang løbetid.

Dette skyldes, at renten bliver beregnet på årlig basis, så, jo længere tid du er om at tilbagebetale dit lån, jo mere betaler du i rente. Det er derfor altid en god ide at vælge den korteste løbetid muligt. Dette er dog noget som dig, og din bankrådgiver beslutter sammen, da en bankrådgiver kan være med til at give et mere realistisk bud på, hvor lang løbetiden skal være. Som den sidste vigtige faktorer er det vigtigt at kende til begrebet ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. På baggrund af denne faktorer kan man sammenligne lån, hvis de har samme løbetid og hovedstol.

Hvordan anmelder brugerne Spar Nord Bank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er fin hos Spar Nord Bank på Trustpilot, hvor næsten halvdelen af brugerne har givet dem 5 stjerner.

Hvordan kontakter jeg Spar Nord Bank?

Du kontakter Spar Nord ved at ringe på 96 34 40 00 eller sende en mail til sparnord@sparnord.dk, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig videre.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk