Sydbank: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Sydbank med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Sydbank

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Om Sydbank:

Sydbank har i dag cirka af 475.000 kunder og er en af de største banker i Danmark. Af disse kunder er cirka 10% erhvervskunder. Sydbank tilbyder rådgivning og bankprodukter. Der tilbydes hos Sydbank både boliglån, lån, billån og forbrugslån hos Sydbank.

Sloganet:” Hvad kan vi gøre for dig?” relaterer sig til de bankprodukter. Dette skal forstås således, at mange af produkterne tager udgangspunkt i den enkeltes økonomiske situation. Sydbank opkøbte Alm. Brand Bank i 2020, så det betyder at koncernen er blevet endnu større.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Sydbank lån?

Et godt eksempel ser man på forbrugslånene. Her er renten naturligvis variabel, mens der dog er sat en øvre og nedre grænse for rentesatsen. Den eksakte rentesats vil blive bestemt på baggrund af din økonomiske situation. Tager du et forbrugslån hos Sydbank, så vil du i samråd med rådgiveren aftale nærmere vedrørende beløbsstørrelse samt løbetid af lånet.

En ting, du dog skal være specielt opmærksom på, når du tager dig et forbrugslån er ÅOP, som står for de årlige omkostninger i procent. Dette procenttal medtager alle omkostninger, du har i forbindelse med lånet, hvilket vil sige rente, stiftelsesomkostninger og andre gebyrer. Derfor er ÅOP en god måde, hvorpå man kan sammenligne lån med hinanden.

Kassekredit hos Sydbank?

Har du sommetider uforudsete udgifter, som der ikke lige er en del af budgettet, så er det ofte en god ide at få sig en kassekredit. En kassekredit giver en økonomisk frihed, hvor du har ekstra penge at gøre godt med, hvis du får uforudsete omkostninger. Du betaler ikke renter for de penge, du har til rådighed, medmindre du kunde hos dem. Det smarte er, at du kun betaler renter af det, du bruger på din kassekredit. Det vil sige, at det først er, når der bliver trukket over, at du betaler din rente. Det betyder, at såfremt du ikke bruger din kassekredit, så har du en form for gratis reserve.

Det er for nogle meget rart med en ekstra reserve, men du skal være bevidst om, at det bliver problematisk med en kassekredit, hvis du skulle være så uheldig konstant at være i overtræk på denne. Man oplever nemlig ofte, at renten på en kassekredit er lidt højere, end ved at almindeligt forbrugslån. Derfor skal man ikke vælge sig en kassekredit og antage, at produktet er en direkte erstatning til et forbrugslån.

Lønkonto med kassekredit hos Sydbank?

Det er typisk på sin lønkonto, at man får sig en kassekredit. Hos Sydbank er renten på din kassekredit variabel. Pengene hæves på din lønkonto den 20. i hvert kvartal. Hos Sydbank hedder din lønkonto også Privatkonto. Med en Privatkonto i Sydbank får du et gratis Dankort, mens man som standard samtidigt også får automatisk regningsbetaling, gebyrfri kontooverførsel samt en kassekredit efter behov. Er du mellem 18-29 år, så bliver du 18-29-kunde, hvilket betyder, at du får nogle fordele som ung. Hos Sydbank tilbyder man også pensionsordninger både i form af kapitalforvaltning af pensionen igennem de mange forskellige investeringspuljer. Man også har pensionsordninger, der varetager beregning af pensionsopsparing samt forsikring. Forsikring er vigtig i forhold til din pension, da det er denne, der hjælper dig, hvis du pludselig skulle gå hen og ikke at blive uarbejdsdygtig.

Online låneberegner hos Sydbank?

På Sydbanks hjemmeside har du med deres online låneberegner mulighed for at lave en låneberegning på dit billån, lån til andelsbolig, lån til indskud, lån til sommerhus, etc.

Hvordan anmelder brugerne Sydbank på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos Sydbank, der har over 5.500 anmeldelser på Trustpilot. Desuden har over 75% af brugerne givet dem 5 stjerner.

Hvordan kontakter jeg Sydbank?

Du kan kontakte Sydbank ved at ringe på 70 10 78 79 eller sende en mail til direkte@sydbank.dk, så sidder deres kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig videre.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk