Menu
Kontakt Samlino.dk

PenSam Bilforsikring:

Sammenlign tilbud på 30 sek.
Jeg kender ikke nummerpladen

Sammenlign PenSams tilbud med 15 andre selskaber:

  • IDA Forsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Global Forsikring
  • Alm. Brand
  • Nem Forsikring
  • FDM Forsikring
  • Next Forsikring
  • Popermo Forsikring

Din nabo har allerede fundet en bilforsikring gennem os

Sammenlign og køb i tre simple trin

Om PenSam Forsikring:

PenSam er en oprindeligt en bankvirksomhed, som blev etableret tilbage i 1986. De hører under PenSam gruppen, som er en finansiel koncern. Koncernen tilbyder ikke kun lån men også forsikring og pension, hvilket er PenSams hovedprodukter. PenSam Bank opererer 100% på deres online platform og ejer derfor ikke nogen filialer. Dog har de hovedkontor i Farum, hvor alle deres medarbejdere sidder. PenSam Bank tilbyder forskellige bankprodukter såsom lønkonto, opsparing, højrentekonto, lån og mere. Indenfor lån tilbyder de også forskellige typer af lån eksempelvis boliglån, andelsboliglån, billån og forbrugslån.

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvorfor skal jeg vælge PenSam forsikring?

Du får et selskab, hvor du også kan vælge pension og bankprodukter. Desuden er mange af deres produkter blevet kåret til bedst i test. Du har mulighed for ekstra fordele, hvis du også er medlem af FOA.

Hvilke forsikringer har PenSam forsikring?

PenSam Forsikring har mange forskellige forsikringstyper, så du kan være ordentlig dækket. Du kan bl.a. vælge mellem:

Hvad er PenSam bilforsikring?

PenSam Bilforsikring giver dig som standard både en ansvars-, retshjælpsforsikring med i pakken. Ansvarsforsikringen til din bil er lovpligtig, og derfor indgår den i deres bilforsikring. Kaskoforsikring har du mulighed for at udvide pakken med. Der kan du få en vejhjælpsdækning. Vejhjælp eller autohjælp giver dig tryghed, hvis din bil skulle bryde sammen i trafikken. Du får fri mulighed for at vælge førerpladeforsikring og mulighed for en lånebil med i din bilforsikring.

Hvordan anmelder jeg en skade til PenSam forsikring?

Du kan anmelde skaden ved at ringe til 78 72 25 47, så sidder PenSam Forsikring klar til at hjælpe dig. Du kan også anmelde skaden online via "Min Side" på deres hjemmeside.

Hvordan anmelder brugerne PenSam forsikring på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er i top hos PenSam forsikring, hvor de har omkring 300 anmeldelser på Trustpilot. Det er langt over 50% af brugerne, der har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg PenSam Forsikring?

Du kan altid kontakte PenSam Forsikring ved at ringe på 78 72 25 47, så sidder deres kundeserviceafdeling parat til at hjælpe dig. Du er også mere end velkommen til at sende en mail til PenSam Forsikring ved at skrive via deres hjemmeside.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.
Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk