Hvor kan man få studierabat? 2024 Opdateret

|Posted by | Bredbånd, Sparetips
Tags: , ,

Hvor kan man studierabat

Studierne rundt i det danske land er for alvor godt i gang, og mens du ligger begravet i bøger, giver vi dig her på Samlino.dk en oversigt over de fedeste studierabatter i de tre største byer. For det kan nemlig godt være svært at gennemskue, hvor der gives studierabat, idet flere steder nødvendigvis ikke praler med det.

Derfor kan du med fordel altid sørge for at spørge, hvorvidt der er studierabat specielt hver gang du er i biffen, på cafe, i teateret og ikke mindst på det lokale fodboldstadion. Selv på bredbånd kan du spare helt op til 600 kroner om året, også er der for alvor råd til at gøre det hårde SU-liv sødere.

Mens rigtig mange steder giver mellem 10-25%, kan du være heldig at spare helt op til 50% nogle steder. Det er dog ikke de største besparelser, du de fleste steder kan opnå for hver enkelt gang, men som vi alle ved, gør mange bække små en stor å.

Aarhus

Hos Aros får du med fremvisning af et studiekort 25% rabat på din entrebillet.

Som studerende kan du skifte det hvide lærred i biografen ud med det menneskelige lærred på Aarhus Teater og stadig spare penge. For en flad 50’er kan du opleve alle forestillinger på alle scener fra mandag til torsdag.

Som studerende kan du spise 2 for 1 pris på Bones. Det eneste, du skal gøre, er at komme efter kl. 18:30, og bestille to hovedretter – hvoraf du får den billigste gratis. Tilbuddet er kun gældende mandag og torsdag. Husk studiekortet!

Gælder ikke Bone’s Lalandia, Nuuk og i Take Away. Hvis blot en af jer kan fremvise studiekort, så gælder tilbuddet også.

Støt byens fodboldhold og få 25% studierabat på entrebilletten til alle hjemmekampe. Tag på Ceres Park og nyd stemningen, når AGF jagter titler.

Gør hver torsdag til en fest på Cafe Cross ved åen, og sæt tænderne i “byens bedste burger”  med en stor sodavand eller Carlsberg inkluderet for kun 119 kroner.

Studierabat Aarhus

København

Tag et kig indenfor Wagamama, og spis dig mæt i autentiske asiatiske retter. Nudelbaren tilbyder 25% på hele regningen fra mandag til fredag i mellem 12 og 17. Så er det næste møde med læsegruppen fundet.

Nørrebro Teater kan du nyde moderne komedier og få 100 kroners rabat på billetten. Derudover kan du, hvis du tager din ven fra studiet med, få billetter for kun 100 kroner per styk.

Få trimmet kroppen hos Crossfit Copenhagen, som er beliggende et tidligere autoværksted på Nørrebro. Her får du 100 kroner i rabat ved din indmelding.

Følg med på tribunen med 20% i studierabat, når legenderne Kasper Hvidt og Bo Spellerberg går på banen for KIF København i Brøndby og præsenterer noget af det fineste håndbold i Danmark.

Det Kongelige Teater giver 50% i studierabat på billetter, hvis du er medlem af deres gratis studieklub, KglStudie. Det betyder altså, at du for halv pris kan tage på Gamle Scene på Kgs. Nytorv, Operaen på Holmen eller Skuespilhuset for enden af Nyhavn.

KØBENHAVN (5)

Odense

Også i Odense kan du opleve en vild besparelse på at gå i teateret. Odense Teater tilbyder, mod forevisning af studiekort, billetter til det halve af løssalgsprisen. Du får altså 50% i rabat, også kan du ellers slå dig tilbage i sædet og nyde Danmarks næstældste teater.

Få 20% på take-away sushi hos den japanske restaurant Umashi og nyd et stykke luksus til studievenlige priser.

Froggys cafe er storleverandør af hygge, god mad, musik og dejlig stemning i Odense centrum. Her gives der 10% til studerende.

Få 10% på mærker såsom Pieces, Just Female, Envii, Minimum, Vila og mange flere i Magasin.

Få 10 kroner i rabat på din biografbillet i CinemaxX Odense fra mandag til torsdag. Det er ikke meget, men hey – det er nok til en cheeseburger.

Studierabat Odense

Bredbånd og studierabat

Det er faktisk også muligt at få studierabat på nogle af de produkter, vi sammenligner her på Samlino.dk. Bredbånd er ret relevant for dig som studerende, og derfor er der også flere udbydere som melder sig på banen med studierabatter. Nedenunder nævner vi de udbydere, som tilbyder studierabatter. Her skal du dog huske, at det nødvendigvis ikke er alle udbydere, som tilbyder bredbånd lige præcis der, hvor du bor. Derfor bør du altid gå ind på vores sammenligningsportal her, inden du træffer dit endelige valg.

Læs også: Så billigt kan du få FRI data i dit mobilabonnement

Blandt andet tilbyder en af de nye spillere på markedet, Kviknet, de første 6 måneder for 169 kroner om måneden, hvor du herefter kan vælge at blive og betale normalprisen på 199 kroner om måneden. Desuden får du gratis oprettelse og forsendelse. For at få rabatten skal du blot benytte rabatkoden STUDIE.

Derudover tilbyder Stofa ligeledes bredbånd til 169 kroner om måneden. Her får du dog tilbuddet i et helt år og sparer desuden 50 kroner hver måned uanset hvilken hastighed, du vælger. Du sparer altså 600 kroner om året, og tilbuddet er helt uden binding. Vær dog opmærksom på at tilbuddet løber til og med den 31/10 2016. 

Dog skal det siges, at din placering har kæmpe betydning for dit udvalg af bredbåndsløsninger, da flere selskaber er begrænset geografisk i deres udbud. Derfor kunne du blandt andet indtaste dit postnummer på vores sammenligningsportal sammen med dine behov for blandt andet streaming, og få et præcist resultat af de billigste og bedste bredbåndsudbydere for lige netop dig.

Til sidst er der ikke andet at sige end god jagt! – Udnyt nu de gode tilbud, mens du endnu ikke behøver betale kedelige voksenpriser. Vil du spare endnu flere penge, så er der også ofte masser af penge at spare på sin bilforsikring, heriblandt kaskoforsikring, Tesla forsikring og bilforsikring til unge.

Du kan eventuelt bruge studiz.dk til at finde endnu flere studierabatter i din by.

cta-banner

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Mattias Nielsen

Mattias er vores Managing Director og ekspert inden for bredbånd og telefoni. Med en baggrund som ingeniør har han en høj teknisk begavelse og giver markedets bedste råd og info inden for telco-området.

Comment

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *