Samlino kårer bedste bredbånd 2023

|Posted by | Alle opslag, Bredbånd
Tags: , ,

Hos Samlino har vi igen i år dykket ned i det dynamiske bredbåndslandskab. Derfor har vi udpeget de selskaber, der har tilbudt det billigste og bedste bredbånd til danskerne i året 2023.

Her hos Samlino har vi endnu engang sat os for at se tilbage på det forgangne år. Vi har derfor dykket ned i markedet for bredbånd og udpeget de selskaber, der har skilt sig ud og tilbudt noget helt særligt til forbrugerne.

Uanset om du er på jagt efter det hurtigste, mest mobile eller bare den billigste bredbåndsløsning, så giver vi dig her overblikket over årets bedste tilbud inden for bredbånd!

Og vinderne er…

Vinder af prisen Bedst Værdi for Pengene: Hiper

En af Hipers største styrker er deres evne til at levere bredbåndstjenester næsten overalt i landet. Samtidig ligger de konsekvent i den billige ende af prisskalaen.

Denne kombination af tilgængelighed og prisvenlighed gør dem til et fremragende valg for utrolig mange forbrugere.

Hiper gør det ofte endnu mere tiltalende at vælge dem som ny udbyder ved at tilbyde overbevisende introduktionsrabatter. Disse rabatter gør det endnu mere attraktivt for nye kunder at komme i gang og nyde godt af deres internet.

Hiper har bevist, at de er et allround-selskab, som leverer en pålidelig service til en pris, der er svær at slå.

Vinder af prisen Bedste Udbyder til Vælg-selv-kanaler: Norlys

Fleksibiliteten til at vælge netop de kanaler, vi ønsker, er blevet et afgørende behov for mange, når det kommer til valg af kanaler.

Norlys har vist sig som den bedste udbyder med deres udvalg af TV-kanaler, som henvender sig til kunder med specifikke ønsker.

Norlys tilbyder et imponerende udvalg af tv-og streamingkanaler i alt fra sport til international politik og fra film til dokumentarer. Det unikke ved Norlys er deres ‘Vælg-Selv-Kanaler’-system, der giver kunderne frihed til at håndplukke netop de kanaler, de ønsker. Dette sikrer, at du som kunde kun betaler for det indhold, du virkelig ønsker at se.

Sammenlign bredbånd her! Du modtager tilbuddene med det samme

Vinder af prisen for Bedste Mobile Bredbånd: Telmore

Vores behov for altid at kunne være online og tilgængelige, uanset hvor vi er, er blevet en ufravigelig del af hverdagen. Mobilt bredbånd gør det muligt for os at bevare en konstant forbindelse, selv når vi er på farten.

Telmore har forstået den fine balance mellem pris og kvalitet. For kunderne betyder det, at de kan nyde godt af en pålidelig og hurtig internetforbindelse – uden at skulle betale en formue for det.

En af de største fordele ved Telmores mobile bredbånd er deres evne til at tilbyde priser, der ligger i den billige ende af skalaen. Dette er især bemærkelsesværdigt, idet de benytter TDC’s masternetværk, som er kendt for sin fremragende dækning over hele Danmark. Det sikrer, at Telmores kunder nyder godt af stabil og hurtig internetforbindelse, uanset hvor i landet de befinder sig.

Vinder af prisen Mest Tilfredse Kunder: WAOO

Begrundelse: Kender man lidt til branchen, er det næsten ikke en overraskelse, hvem vinderen i denne kategori er. I sine 13 leveår har Waoo vundet prisen 12 gange som det selskab, der ifølge Loyalty Groups Brancheindex har flest glade og mest tilfredse kunder.

Waoo har demonstreret, hvordan en virksomhed kan opnå og vedligeholde en stærk position hos kunderne ved god kundeservice og et godt produkt.

Vinder af prisen for Billigste Udbyder på TDC Coax: JetNet.

JetNet har formået at holde sig under en prisgrænse på 250 kr pr/m., hvilket få spillere på markedet har gjort. Dette gør dem til en attraktiv kandidat for en stor del af den danske befolkning, der søger en billig internetløsning.

JetNet har etableret sig som en væsentlig spiller for de forbrugere, der bor i områder med TDC Coax (tv-stik), som søger et pålideligt, men prisvenligt bredbåndsalternativ. Ved at prioritere enkelthed og prisbevidsthed har de altså skabt et tilbud, der tiltaler en bred skare af forbrugere.

JetNet anbefales især til de forbrugere, der er mere selvkørende og selvhjulpne. JetNet kan optimere sine driftsomkostninger – og dermed tilbyde lave pris – fordi de bl.a. tilbyder begrænsede kundeservice-timer.

Sammenlign bredbånd på et minut Du modtager tilbuddene med det samme

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 5 / 5. Antal bedømmelser 1

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Mattias Nielsen

Mattias er vores Managing Director og ekspert inden for bredbånd og telefoni. Med en baggrund som ingeniør har han en høj teknisk begavelse og giver markedets bedste råd og info inden for telco-området.

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *