Samlino.dk og Spiir går sammen om at gøre privatøkonomi nemmere

|Posted by | Alle opslag, Bilforsikring, Nyheder, Pressemeddelelse
Tags: , , , , ,
Spiir og Samlino.dk samarbejde
Spiir og Samlino.dk går sammen i et strategisk partnerskab, der gør danske forbrugere i stand til at tjekke sin privatøkonomi og sammenligne abonnementer lige ved hånden.

Danskerne er vilde med abonnementer. Det fremgår af en undersøgelse lavet af Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH. Her viser tal, at danskerne i 2019 brugte næsten 30 milliarder kroner på diverse abonnementstjenester, heriblandt internet og telefoni. Det er 5.000 kr. per dansker (!!) og uden at inkludere forsikring i regnestykket. 

I fremtiden bliver det tal måske mindre. Om ikke andet får de danske forbrugere mulighed for nemmere at overskue og handle på komplekse abonnementer til for høje priser.

Det skyldes, at budget-appen Spiir og Samlino er gået sammen i et større samarbejde om sammenligninger. 

“Det handler om at skabe overblik og gennemsigtighed på markedet for finansielle produkter”

Det siger Martin Junker, produktchef i Spiir, som også er tidligere medarbejder i Samlino. Han fortæller:

Overordnet set er det naturligvis altid en rigtig god idé at tjekke sine udgifter regelmæssigt

“… men i en travl hverdag glemmer vi ofte at sammenligne priser for at se, om vi har de rigtige løsninger eller om vi betaler for meget til forskellige abonnementer og services. De ender ganske simpelt med at blive skjulte udgifter, som vi ikke tænker over. Og i sidste ende kan det betyde, at danskerne går glip af potentielle besparelser på op til flere tusinde kroner om året,” fortæller han. 

Med det nye samarbejde mellem budget-appen Spiir og Samlino opfordrer vi altså jer til regelmæssigt at tjekke jeres udgifter og lede efter besparelser. For det er nu nemmere end aldrig før. 

Simple sammenligninger direkte ved hånden

Med samarbejdet får brugere af Spiir-appen mulighed for nemt og hurtigt at anvende Samlino.dk’s unikke sammenligningsservice lige ved hånden.

Det skyldes, at brugerne via Spiir-appen i fremtiden kan indtaste oplysninger om dem selv og herefter sammenligne produkter som bilforsikring, bredbånd og mobilabonnement. På sigt vil der komme flere produkter på appen, så danskerne kan få et endnu bedre overblik – og potentielt spare mange penge.

Tanken om at gøre det nemmere for forbrugere at finde de bedste services via mobilen er (heldigvis) endt ud i et super simpelt flow.

Ifølge Erik Kofoed, administrerende direktør i Samlino.dk, har det da også været afgørende for samarbejdet at gøre det simpelt for forbrugerne at få overblik over forskellige finansielle produkter og abonnementer. 

“Privatøkonomi må ikke drukne i kompleksitet. Vi gør det simpelt for danskerne at tjekke op på privatøkonomien og samtidig spare penge på f.eks. sit bredbånd, mobilabonnement eller bilforsikring – lige ved hånden og helt uafhængigt,” oplyser han.

Mens vi anbefaler at downloade Spiir-appen til din mobil, kan du som altid sammenligne komplekse produkter på Samlino.dk. Vi er helt digitale, og tilbuddene på platformen er helt uforpligtende – det er nemlig dig, forbrugeren, der bestemmer!

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Om Thomas Andersen

Thomas har en kandidatgrad i kommunikation og digitale medier. Hans faglige baggrund i kommunikation afspejles i hans rolle på kommunikationsteamet hos Samlino.dk. Her bruger han sin erfaring til at undersøge og formidle om danskernes privatøkonomi. E-mail: thomas.andersen@samlino.dk

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *