Menu

Din nabo har allerede modtaget vores hjælp 

Forsikring

En hundeforsikring dækker din bedste ven, hvis uheldet er ude. Det er desuden en af de lovpligtige forsikringstyper, hvilket betyder, at du skal forsikre din hund - ellers vil du få bøder, hvis det bliver opdaget.

Som minimum får du en ansvarsforsikring af din hund, når du tegner en forsikring til den. Det betyder i sin enkelthed, at forsikringen dækker, hvis den gør skade på andre personer, deres ting eller andre dyr. Hundehvalpe vil være medforsikret af morens hundeforsikring, indtil de er 4 måneder.
Udover at den er lovpligtig - hvilket er en argument i sig selv, så skaber det en form for sikkerhed og tryghed, hvis din hund skulle komme galt afsted. Det vil endvidere være en god idé at tilføje en tillægsdækning på din hundeforsikring, som dækker høje dyrlægeregninger og udgifter til medicin.
Det er ikke let at svare på, da det kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, og det kommer an på, hvilken tilvalgsdækning du skal have.
Du kan altid tjekke priserne hos vores samarbejdspartnere - Alka, Alm. Brand og Next Forsikring - ellers vil de fleste forsikringsselskaber kunne tilbyde dig en hundeforsikring, der skulle dække de vigtigste behov - såsom ansvarsforsikringen.
På Samlino.dk kan du sammenligne forsikringer til bil, indbo, hus, ulykker med mere.

Du kan se, hvilke forsikringer vi sammenligner her.