Menu
 70 60 58 88

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Artikler om Mobilabonnementer

Leder du efter Mobilabonnement?

Med det rigtige mobilabonnement kan du spare mange penge

Andre artikler om Mobilabonnementer

Det billigste mobilabonnement med data i EU - få det HER

1. March 2018

Med roaming-aftalen trådt i kraft, betyder det, at du nu kan bruge din mobiltelefon frit i hele EU uden at der kommer ekstra gebyrer. I den forbindelse har mange mobilselskaber valgt at lancere nye mobilabonnementer.

Mobilabonnement med musik? Her får du Spotify billigst

14. February 2018

Leder du efter et mobilabonnement med musik inkluderet? Så læs herunder, hvor vi gør dig klogere på dine muligheder, så du hurtigt kan vælge det mobilabonnement med musik, som er bedst og billigst til dit behov.

Børneabonnement: Her er de bedste og billigste mobilabonnementer!

13. February 2018

Børn bliver yngre og yngre når de får deres første mobil. Derfor har vi har undersøgt hvor du får det billigste mobilabonnement med børnesikring, og hvor du får mobilabonnementet med mest underholdning til børn.

Danmarks billigste mobilabonnement 2018

29. January 2018

Som årene går, bliver konkurrencen på det danske marked for mobilselskaber også hårdere og hårdere, hvorfor det nu er et marked, der er præget af utrolig hård konkurrence.

Billigste mobilabonnement med meget data 2018

25. January 2018

Har du ligesom mange andre danskere et stort forbrug på din mobiltelefon? Bruger du løs af din data, eller taler du rigtig meget i telefon? Så er det alt andet lige en god idé at kigge på et mobilabonnement med meget data og tale, så du ikke skal betale ekstra for dit forbrug.

Her får du Danmarks billigste mobilabonnement!

27. November 2017

Har du også overvejet, hvor du kan få det billigst mulige mobilabonnement? Vi har fundet de absolut billigste abonnementer i Danmark, så du både kan ringe og surfe på internettet, uden at sprænge pengepungen.

Pristjek: Her får du billigst 10 GB data i EU

13. November 2017

Skal du snart ud og rejse og har du behov for at have en større mængde data med? Vi har sammenlignet markedet, og fundet alle mobilabonnementer, hvor du som minimum får 10 GB data i EU med i abonnementet.