Artikler om Mobilabonnementer

Leder du efter Mobilabonnement?

Med det rigtige mobilabonnement kan du spare mange penge

Andre artikler om Mobilabonnementer

Det billigste mobilabonnement med data i EU - få det her!

1. March 2018

Med roaming-aftalen trådt i kraft, betyder det, at du nu kan bruge din mobiltelefon frit i hele EU uden at der kommer ekstra gebyrer. I den forbindelse har mange mobilselskaber valgt at lancere nye mobilabonnementer.

Mobilabonnement med musik? Her får du Spotify billigst

14. February 2018

Leder du efter et mobilabonnement med musik inkluderet? Så læs herunder, hvor vi gør dig klogere på dine muligheder, så du hurtigt kan vælge det mobilabonnement med musik, som er bedst og billigst til dit behov.

Børneabonnement: Her er de bedste og billigste mobilabonnementer!

13. February 2018

Børn bliver yngre og yngre når de får deres første mobil. Derfor har vi har undersøgt hvor du får det billigste mobilabonnement med børnesikring, og hvor du får mobilabonnementet med mest underholdning til børn.

Her får du Danmarks billigste mobilabonnement!

27. November 2017

Har du også overvejet, hvor du kan få det billigst mulige mobilabonnement? Vi har fundet de absolut billigste abonnementer i Danmark, så du både kan ringe og surfe på internettet, uden at sprænge pengepungen.

Pristjek: Her får du billigst 10 GB data i EU

13. November 2017

Skal du snart ud og rejse og har du behov for at have en større mængde data med? Vi har sammenlignet markedet, og fundet alle mobilabonnementer, hvor du som minimum får 10 GB data i EU med i abonnementet.

Her finder du det billigste premium mobilabonnement

12. October 2017

Flere og flere selskaber er begyndt at udbyde en masse forskellige mobilabonnementer, og det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvilket mobilabonnement der passer bedst til dig. Vi har derfor undersøgt markedet, og fundet frem til, hvor du kan få det billigste premium mobilabonnement.

Her er de bedste musiktjenester

29. August 2017

Vi skruer tiden fem år tilbage. CD-samlingen var næst efter radioen danskernes klart foretrukne kilde, når de skulle høre musik. Streaming og musiktjenester var en niche og stod for 10%. I dag udgør streaming af musik nu en større andel af musiklyttetiden end lytning til egen musiksamling. De unge er storforbrugere af streaming og alt tyder på, at resten af befolkningen stille og roligt også vil følge med i musiktjenesternes fodspor.