Menu

Mobilabonnement

Billigste mobilabonnement med fri tale 2020

Af Andreas Pedersen | Senest opdateret 24. January 2018 | Læsetid: 7 minutter

Fri taleEr du også typen, der taler som et vandfald, og derfor kunne nyde godt af et mobilabonnement med fri tale, så du ikke skal stå til afregning, for hvor mange minutter du taler på en måned?
Så kan det være en god idé at læse med her, hvor vi har fundet det billigste selskab, når du skal have et mobilabonnement med fri tale.

Det kan være en dyr fornøjelse at snakke meget i telefon, hvis du ikke har nok timers tale i forhold til dit forbrug. Overstiger du antal timer i dit abonnement, skal du pludselig til at betale for hvert minut, og det kan hurtigt blive omkostningsfuldt for dig.

Af disse årsager har vi sammelignet mobilmarkedet, og fundet det billigste mobilabonnement med fri tale fra hvert selskab.
Læs også: Mest underholdning i et mobilabonnement 2018

Danmarks billigste mobilabonnement med fri tale

Der er meget få kriterier for at indgå i Samlino.dk’s undersøgelse. For at indgå i analysen skal selskabet udbyde et mobilabonnement med fri tale. Derudover skal prisen også kunne hentes online. Ved selskaber, der tilbyder flere end ét mobilabonnement med fri tale, er det billigste abonnement valgt.

Alle priser er inklusiv fragt og oprettelse. Desuden medfølger nogle tjenester som eksempelvis Viaplay i en kortere periode. Her skal det nævens, at abonnementet på disse tjenester fortsætter, og koster penge, såfremt man ikke afmelder det.

Billigste mobilabonnement med fri tale
Selskab Pris/md. Data (Data i EU) Min. pris for 6 mdr.* Note
 duka-logo  99 kr.  10 GB (10 GB) 594 kr.  –
Call-me-logo  99 kr.  4 GB (0 GB) 652,50 kr. Administrationsgebyr på 9,75 kr./md.
 oister-logo 139 kr. Fri GB (5 GB) 834 kr.  –
zenji-logo  139 kr. Fri GB (5 GB) 834 kr.  –
 3-logo  130 kr.  7 GB (7 GB) 880 kr. 100 kr. i oprettelse
3LikeHome
4G LTE
 Telenor 149 kr.  10 GB (10 GB) 894 kr.  Inkl. 3 måneders gratis Viaplay
Pris er ved betaling via Visa/Dankort
CBB-logo  149 kr. 60 GB (6 GB) 894 kr. Fri Facebook
Fri CBB til CBB
yousee-logo 149 kr.  5 GB (0 GB) 894  kr. Adgang til YouSee musik
Greenspeak-logo 149 kr. 60 GB (6 GB) 895 kr. Oprettelse på 1 kr.
Telia logo  129 kr. 6 GB (5 GB) 931,50 kr. 99 kr. i oprettelse
Betalingsgebyr på 9,75/md.
Fullrate-logo 159 kr. 15 GB (6 GB) 954 kr.
   159 kr. 15 GB (6 GB) 954 kr. Wifi opkald
 unotel  159 kr. 10 GB (6 GB) 1003 kr. 49 kr. i oprettelse
 mittele  149 kr. 8 GB (8 GB) 1.151,50 kr. 199 kr. i oprettelse
Administrationsgebyr: 9,75 kr./md.
 lycamobile-logo  199 kr. 300 GB (7,25 GB) 1.194 kr.
ok-mobil-logo  199 kr. 40 GB (10 GB) 1.195 kr. 1 kr. i oprettelse
Alle abonnementerne er med fri tale og priser er inkl. oprettelse/fragt. Tilkøb koster penge efter gratis periode.
Tal hentet d. 30/04/2018

Du ka’ tale billigst med abonnement fra dukaTALE

Med et meget passende navn stryger dukaTALE direkte ind på førstepladsen, og er dermed det mobilselskab, der udbyder det billigste abonnement i Danmark, hvor fri tale er inkluderet. Endvidere får du 10 GB data, som gælder både i Danmark og på tværs af landegrænserne i Europa, og naturligvis fri SMS.

Og selvom indholdet i deres pakke er rigeligt, skal du som forbruger kun slippe 99 kroner om måneden, hvorfor en 6-måneders pris kun lander på 594 kroner. Det er 58 kroner billigere end de nærmeste konkurrenter, og 601 kroner billigere end undersøgelsens dyreste abonnement.
Læs også: Pristjek: Her får du billigst 10 GB data i EU Selvom 10 GB er meget, og for nogen mere end rigeligt, kan man også vende blikket andetsteds, skulle behovet for flere GB opstå. Helt konkret er det en god idé at overveje abonnementet fra Lycamobile, da deres mobilabonnement indeholder intet mindre end 300 GB data i Danmark. Du får 7,25 GB, hvis du vælger at krydse de danske grænser, og begive dig ud på eventyr i andre lande i Europa.

Vælger du abonnementet fra Lycamobile, sikrer du dig et abonnement, hvor data ikke burde være et problem, og hvor du kan høre så meget musik du har lyst til, streame og surfe løs. Også her er oprettelsen gratis, hvor du dog skal betale en smule mere om måneden – nemlig 199 kroner i alt.

Mobilabonnement med streaming

Ønsker du et mobilabonnement med fri tale, men hvor det ikke er det eneste, du får med i købet, bør du overveje andre muligheder end de førnævnte. YouSee er her en god kandidat, da du med deres abonnement har mulighed for at få musiktjenesten YouSee musik med.

YouSee musik kan kun fås i forbindelse med abonnement hos YouSee, og er altså en unik mulighed i forbindelse med et mobilabonnement hos YouSee. 149 kroner om måneden og et oprettelsesgebyr på 0 kroner gør, at du ender med, at skulle betale 894 kroner for de første 6 måneder.
Læs også: Hvor får jeg det bedste mobilnetværk? Omvendt, hvis du ønsker en streamingtjeneste, hvor du kan se serier, film og lignende, kan du overveje at tage abonnementet fra Telenor, hvor du får tre måneders gratis Viaplay med. Efter de tre måneders prøveperiode skal du betale 99 kroner om måneden ekstra foruden prisen på abonnementet.

Udover at indeholde Viaplay i tre måneder får du hos Telenor 10 GB data i Danmark, 10 GB i EU og naturligvis fri tale, som alle de andre selskaber også tilbyder. Dette abonnement får du også til 149 kroner om måneden, men til gengæld er oprettelsen gratis. Du skal dog huske på, at du skal betale 99 kroner om måneden, hvis du ønsker at beholde Viaplay.

Hvor meget data har du brug for?

Når du skal vælge et abonnement, er det vigtigt, at du vælger et abonnement, der passer til dit forbrug. Du skal både tænke på, hvor meget du snakker i telefon, og hvor meget data du bruger. Bruger du blot din mobil til at sende en mail i ny og næ, vil du oftest kunne klare dig med meget lidt data.

Bruger du derimod din mobil til at streame film og musik og til at tjekke diverse sociale medier, bør du måske overveje et abonnement med mere data. Vil du vide mere om hvor meget data du har brug for, kan du læse vores guide om dette.

Ellers er det altid en god idé at sammenligne markedet før du køber, så du er sikker på, at du får et mobilabonnement, der passer til lige netop dit behov.

Sammenlign hele markedet nu Spar i gennemsnit 1.000 kr. om året

Leder du efter Mobilabonnement?

Med det rigtige mobilabonnement kan du spare mange penge