Menu

Mobilabonnement

Mest underholdning i et mobilabonnement 2020

Af Andreas Pedersen | Senest opdateret 21. February 2020 | Læsetid: 8 minutter

Mobilabonnement med mest underholdning

Streamer du også musik, ser film eller læser en god bog i løbet af din fritid? I dag er det muligt at få alt fra streaming af musik, film, serier, e-bøger og magasiner med i sit mobilabonnement.

Vi giver dig det store overblik over, hvor du får de bedste og billigste mobilabonnementer med underholdning.

Mobilabonnementer med streamingtjenester 
Selskab Data (EU) / Tale Pris første 6 måneder inkl. alle omkostninger (kr.) Pris for 6 måneder ved separat køb af tjenester Inkluderede tjenester
telmore play logo 50 GB (19) / Fri tale 1.794,00 2.256 HBO Nordic, TV2 Play, Viaplay, Bookmate, Telmore Musik
Telia logo Fri data (16) / Fri tale 3.367,50 2.556 Kan tilkøbe følgende: Spotify Pemium (79 kr.), HBO Nordic (79 kr./md.), Eurosport Player (49 kr./md.) og Flipp (79 kr./md.)
telmore play logo 50 GB (17) / Fri tale 1.614,00 1.662 Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play
telmore play logo 50 GB (16) / Fri tale 1.494,00 1.188 Viaplay, HBO Nordic, Telmore Musik
telmore play logo 40 GB (14) / Fri tale 1.374,00 1.188 Viaplay, HBO Nordic
CBB-logo
40 GB (16) / 40 timer 954,00 594 Tidal
yousee-logo
10 GB (10) / Fri tale 1.113,00 0 YouSee Musik
telmore play logo 30 GB (11) / Fri tale 1.014,00 0 Telmore Musik
3-logo
10 GB (10) / Fri tale 1.534,00 0 Kan tilkøbe: Spotify Premium (99 kr./md.)

Find mobilabonnement med streaming nu

 • Tal indhentet 21-02 2020
 • YouSee Musik og Telmore Musik kan ikke købes separat, hvorfor de ikke tilkendes nogen værdi i tabellen.
 • Telia: Office 365 og Telia Secure er ikke tilføjet eller medregnet, da vi ikke kategoriserer disse tjenester som underholdning


Mest indhold for pengene: Telmore

I analysen fremgår det, at du kan spare penge ved at modtage streaming i form af ekstra tjenester gennem dit mobilabonnement. Nogle mobilabonnementer tjener endda sig selv ind, hvis du vel og mærke benytter dig af flere af de tilbudte streamingtjenester.

Den største besparelse findes hos teleselskabet Telmore, der for alvor har brandet sig på en pakkeløsning med et væld af ekstra fordele.

Her får du et mobilabonnement med masser af underholdning til 1.794 kroner for 6 måneder, hvori du får hele 50 GB data og fri tale samt adgang til streaming og masser af andre fordele. Med dette abonnement får du adgang til Telmore Musik, HBO Nordic, TV2 Play, Viaplay og Bookmate.

Værdien af pakkens ekstra tjenester løber for 6 måneder op i 2.256,00 kroner, hvis man skulle købe tjenesterne separat. Det kan derfor være indsatsen værd at tage et kig på forskellige mobilabonnementer, hvis du er fan af streaming.

Læs også: Mobilabonnementer med fri tale

Bedste til læsning: Telmore

Foretrækker du din streaming i form af bøger, blade og magasiner? Så bør du helt sikkert tage et nærmere kig på Telmore, for her får du nemlig adgang til Bookmate. På den måde får du altså rigeligt med bøger, magasiner og blade, så du med garanti kan få stillet læselysten – du har nemlig adgang til omkring 12.000.000 titler hos Bookmate.

Hvis du synes at Telmore er det rigtige for dig, kan du se en sammenligning af deres abonnementer her:

Bedste abonnement til musik: CBB

Er du udelukkende på udkig efter en musiktjeneste i dit mobilabonnement, er det smart at tage et kig på CBB. De tilbyder nemlig TIDAL som en del af deres pakke, der koster 159 kroner om måneden. Her får du endvidere 40 timers tale og 40 GB data.

Alternativt har YouSee og Telmore deres egen musiktjeneste, som kun kan fås ved at købe deres abonnementer. Her får du over 60 millioner numre, og abonnementerne koster henholdsvis 149 og 169 kroner om måneden, hvis man ønsker det billigste, som udbyderen tilbyder, hvor der indgår musik.

De mange forskellige streamingtjenester, hvad end der er tale om TV-serier, film, musik, bøger eller lydbøger, adskiller sig fra hinanden på mange punkter. Hvor nogle af tjenester tilbyder eksklusivt indhold i form af egne serier og film, fokuserer andre på at ramme nicher inden for eksempelvis børneunderholdning eller dansk indhold.

Vi har hos Samlino sammenlignet alle mobilabonnementer i Danmarkmobi, så du ikke behøves at gøre det. Du kan spare op til 1.800 kroner ved at skifte abonnement i dag. Prøv det her:

Sammenlign mobilabonnementer med underholdning her Spar op til 1.800 kroner allerede i dag

Gennemgang: Tjenester til streaming af musik

 • Spotify er i dag den mest udbredte musiktjeneste i Danmark. Ifølge DR bruger omkring 60 procent af de danske musikstreamere Spotify. Spotify har over 50 millioner sange, 2 milliarder playlister, 700.000 podcasts og tilbyder streaming i kvaliteten 96-320 Kbps. Derudover tilbyder Spotify udvalgte spillelister, som er oprettet af specialister indenfor specifikke genrer og spillelister, der er baseret på humør eller sindelag. Du kan få Spotify gratis, men de her er der en del restriktioner. Spotify Premium får du til 99 kroner – men kun til 79 kroner, hvis du tilføjer det til et af Telias abonnementer.
 • TIDAL bliver ofte omtalt som tjenesten for ’musiknørden’, som bærer på et musikkatalog med over 48 millioner numre og en streamingkvalitet, som de færreste af konkurrenterne kan matche. TIDAL tilbyder nemlig brugerne en streamingløsning i ’lossless (HIFI)’ lydkvalitet. Det betyder, at man streamer 1411 kilobit i sekundet (Kbps), hvilket ligger langt over det niveau Spotify og de fleste andre streamingservices byder ind med, hvor musikken streames med 320 Kbps. Tjenesten er ejet af rap-superstjernen Jay Z, hvilket gør TIDAL til den eneste streamingtjeneste, der er ejet af en artist. Hvis man skal købe TIDAL uden abonnement og med HIFI-kvalitet, er den dog også markant dyrere end de resterende tjenester. TIDAL koster 199 kroner per måned, men tilbyder også et abonnement uden HIFI-streaming til 99 kroner per måned.

Tjek også: Her får du det billigste abonnement med musik

 • YouSee Musik, som kun kan fås via et mobilabonnement hos YouSee, tilbyder over 60 millioner sange med en kvalitet på 192-320 Kbps. YouSee Musik tilbyder attraktive hitlister, hvor man hurtigt kan finde alle de mest populære sange i Danmark.
 • TELMORE Musik er også kun mulig at få gennem et mobilabonnement hos Telmore. Tjenesten tilbyder over 60 millioner sange. Ligesom de fleste andre streamingtjenester, er det muligt at skabe sine egne spillelister og downloade musikken til offline-brug, så man altid kan lytte til sine yndlingsnumre. En lækker detalje ved TELMORE Musik er, at man ikke bruger data, når man hører TELMORE Musik – på den måde opbruger man altså ikke sin data, når man streamer musik.

Gennemgang: Tjenester til streaming af film og serier

Streaming er for alvor blevet populært blandt de danske forbrugere, og derfor giver vi dig et overblik over de forskellige muligheder for at streame herunder:

 • HBO Nordic tilbyder både et væld af TV-serier og film, skønt de har den selvproklamerede titel ”Home of Series”. Man kan streame fra HBO i i fuld HD (1080p-kvalitet) fra alle tænkelige enheder såsom smartphone, tablet, computer og PlayStation. HBO Nordic er især kendt for at have en stor mængde originalt indhold. Det betyder, at de selv producerer en stor del af de tilgængelige serier, hvoraf mange af dem har opnået enorm popularitet. Her kan man blandt andet nævne serier som Game of Thrones, True Detective, Vikings, Billions, Sex and the City og mange flere. Med HBO får du streaming med mere end 150 TV-serier og over 500 film. I alt har de over 4.000 udsendelser. Streamingtjenesten vil koste dig 99 kroner hver måned, hvis du køber den uden mobilabonnement.
 • TV2 Play er public service-kanalen – TV2’s egen streamingtjeneste, som giver dig adgang til deres enorme arkiv af serier, film og programmer fra alle de seks kanaler, TV2 råder over. Hvis man foretrækker dansk indhold, giver TV2 Play dig alverdens mulighed for at se de populære programmer, der gennem tiden er sendt fra kanalen. Heriblandt findes danskernes absolut favorit-TV-program ‘Badehotellet’, som har lokket over 1,6 millioner seere frem til kanten af sofaen, da den sidste sæson overtog de danske fjernsyn. TV2 Play indeholder nu mere end 50 film, 60 serier og en masse underholdning fra TV2’s kanaler, som alle kan streames i DVD-kvalitet også kaldet SD (Standard Definition). Man kan streame TV2 Play på diverse enheder inklusiv Chromecast, tablet, smartphone og computer til 79 kroner om måneden – til denne pris får du den billigste pakkeløsning, Basispakken, men til gengæld slipper du for at se reklamer.
 • C More tilbyder en bred vifte af både tv-serier og film, som kan ses på diverse enheder. Streaming på C More kan gå op til 720p HD-kvalitet, men kommer ikke op på fuld HD-kvalitet (1080p). Via et abonnement hos C More får man også adgang til seks af deres populære kanaler, som kan streames online via tjenesten. C More har over 1200 film og over 40 tv-serier! C More Film & Serier koster 99 kroner om måneden. Prøv C More gratis i 14 dage her.
 • Min Bio er en underholdningstjeneste rettet mod børn. Min Bio har over 20 film og over 40 serier tilegnet børn tilgængeligt i DVD-kvalitet. Hvis man skal købe tjenesten uden et mobilabonnement, er det den billigste ekstra service på markedet til kun 49 kroner om måneden. Man kan se Min Bio på computer, smartphone og tablet.

Gennemgang: Tjenester til streaming af E-bøger og magasiner

Sammenligning af bogtjenester
Udbyder Antal titler Antal titler på dansk / engelsk Antal lydbøger Pris første år inkl. introduktionstilbud
bookmate-logo 12.000.000 16.000 / 300.000 56.000 1.188,00 kr.
mofibo-logo 150.000 Oplyses ikke 100.000+ 1.483,50 kr.
ereolen-logo 35.000+ 25.166 / 7.159 13.000+ 0,00 kr.
fairytell-logo 600 Oplyses ikke 450 678,50 kr.
Tal indhentet 21-02-2020. EReolen er inklusiv eReolen Global.
Få Bookmate i dit abonnement! Sammenlign på under 15 sekunder
 • Bookmate er en tjeneste, der åbner op for digitale bøger. I dag tilbyder de cirka 12.000.000 bøger igennem flere end 600 forlag fordelt over 12 forskellige sprog. Med denne tjeneste kan du nemt og hurtigt downloade nye bøger uden ekstra omkostninger. Hvis du skal have Bookmate uden mobilabonnement, skal du betale 99 kroner om måneden – så hvorfor ikke få det med i mobilabonnementet, som du alligevel har brug for?
 • Mofibo tilbyder flere tusinde bøger og lydbøger, da Storytel og Mofibo nu er slået sammen. Mofibo har udviklet en app til smartphones, der gør tjenesten utrolig nem og brugervenlig. Appen fungerer ligesom musikstreaming – man kan få læst lydbøger højt, mens man er på farten. Tjenesten gør det også muligt for brugere at anmelde bøger og læse andre folks anbefalinger. Således kan man nemt finde inspiration til sin næste bog. Alene koster Mofibo 129 kroner om måneden, og her får du det største antal af danske titler.
 • EReolen er bibliotekernes svar på en online bogtjeneste. Her har du, som hos de andre tjenester, adgang til tusindvis af bøger. Forskellen er dog, at du – såfremt du har et bibliotekskort – får løsningen gratis. Det kan altså være et godt supplement til de andre tjenester.
 • Fairytell er en lille service, der fokuserer på lydbøger og e-bøger til børn. Af den grund har de heller ikke så mange titler, og de fokuserer primært på lydbøger. Til gengæld koster Fairytell også langt mindre end konkurrenterne med sine 59 kroner om måneden.
 • Flipp er en tjeneste til magasiner via digitale medier. Flipp er skabt af Egmont Publishing som blandt andet står bag de danske magasiner Hjemmet, Euroman, Eurowoman, Her & Nu og ALT for damerne. Via Flipp får du adgang til over 40 udvalgte magasiner, som løbende bliver opdateret. Hos Flipp kan du altid downloade et magasin til dit bibliotek og læse det offline. På den måde har du altid noget at læsestof tilgængeligt, når du pendler eller er på vej til din feriedestination. Flipp fås uden mobilabonnement til 99 kroner per måned.
 • Zetland er en digital avis, som ønsker at differentiere sig ved at skabe dansk journalistik i høj kvalitet. Af den grund dækker de kun tidens vigtigste begivenheder, hvorfor der blot udkommer 2-5 historier dagligt. Dette betyder, at historierne er eksklusive. Hvis du gerne vil være medlem af Zetland uden mobilabonnement skal du hoste op med 129 kroner hver eneste måned.
 • Pling tilbyder en digital løsning, hvor du får adgang til alt indhold for voksne samt nogle udvalgte magasiner til børn og unge. Pling-magasiner inkluderer blandt andet Femina, Elle, Vi Unge og Spis Bedre. Alene koster tjenesten 99 kroner hver måned.
 • WYPE giver adgang til ubegrænset læsning af alle WYPE’s online-magasiner, hvilket blandt andet inkluderer National Geographic, I Form, Bo Bedre og Illustreret Videnskab. En af fordelene ved WYPE er, at man kan dele sit abonnement med hele familien – på helt op til 5 enheder. Uden mobilabonnement skal du af med 99 kroner hver måned.

Et fornuftigt og godt økonomisk valg

Det er en voldsom besparelse, nogle abonnementer giver udsigt til! Op mod 2.500 kroners underholdning kan fås for flere hundrede kroner mindre – og derudover får du rigeligt med taletid og mobildata med i købet – det er et røverkøb!

Er du storforbruger af en eller flere tjenester, skal du kigge efter et mobilabonnement med disse inkluderet. Det bliver oftest billigere, og du har samtidig alle betalinger samlet. Tag skridtet og tegn et mobilabonnement med streaming, hvis du ønsker en lidt nemmere hverdag.

Leder du efter Mobilabonnement?

Med det rigtige mobilabonnement kan du spare mange penge