Menu

Mobilselskaber: Hurtig og gratis sammenligning Find det bedste mobilselskab på under 1 minut!

Vis resultater nu

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Mobilabonnement

Med denne oversigt over mobilselskaber i Danmark, kan du læse dig frem til informationer om de forskellige danske mobilselskaber. Hvis du er på søgen efter et nyt mobilselskab, eller det bedste mobilselskab, så håber vi, at denne side er dig behjælpelig og tilstrækkelig oplysende. Afslutningsvis dækker listen ikke over alle mobilselskaber i Danmark, men derimod de selskaber, som kan findes i vores sammenligningsportal lige her. Hos Samlino.dk kan du finde alt fra billige mobilselskaber til dyre, og vi har sørget for, at der er noget til ethvert behov.
Et mobilselskab er en virksomhed, der tilbyder mobiltjenester inden for teleindustrien. Et mobilselskab er derfor altid et teleselskab. Et teleselskab er dog nødvendigvis ikke et mobilselskab, da et teleselskab er en virksomhed, der tilbyder telefoniprodukter. For år tilbage gav denne differentiering god mening, da nogle virksomheder kun tilbød fastnetløsninger. I dag findes der ingen teleselskaber, der ikke også tilbyder en form for mobilløsning. Et mobilselskab og et teleselskab bruges derfor i almen tale som værende det samme. Kært barn har mange navne, og der findes mange danske tele- og mobilselskaber i dag. Samlino.dk bestræber sig på at gøre dit valg mere overskueligt, så du let og hurtigt kan finde det selskab, der passer bedst til dine behov - uanset om du måtte kalde det et teleselskab eller et mobilselskab.
3 er et dansk mobilselskab, som blev lanceret den 13. oktober 2003. En af deres ikoniske produkter er 3LikeHome, som gør det muligt at bruge mobilen gratis i 52 forskellige lande. Ydermere var 3 de allerførste på det danske marked til at lancere 3g-netværket. Vi har gentagne gang kåret 3 som det bedste mobilselskab til dem, som rejser i udlandet. Du kan se tilbud for 3 her.
Teleselskabet Fullrate blev grundlagt i 2005 af 5 udspringere af selskabet Cybercity. Fullrate tilbyder både månedlige- og forbrugsafregnede abonnementer. Som mange andre teleselskaber benytter Fullrate sig af TDCs netværk, som i 2016 blev kåret til Danmarks bedste 4g-dækning. Se tilbud fra Fullrate.
Det svensk- og finskejede selskab, Telia, er Danmarks næststørste mobilselskab. Telia har partnerskabsaftaler med bla. Spotify og HBO nordic, som de inkluderer i deres mobilabonnementer. Ligesom teleselskabet 3 udbyder de også udlandstelefoni med deres koncept Roam Like Home. Telia ejer en række andre mobilselskaber såsom Call Me og DLG Tele. Sammenlign tilbud fra Telia her.
Mobilselskabet Call Me blev oprindeligt etableret under navnet Debitel, som senere skiftede navn til Call Me. Selskabet er ejet af Telia, hvilket dermed betyder, at Call me benytter sig af Telias netværk. Ydermere sætter Call Me fokus på at bevare den gode tone med deres succesfulde kampagne ’’Tal ordentlig - det koster ikke noget’’. Få et overblik over tilbuddene fra Call Me.
CBB Mobil er et mobilselskab, som er ejet af Telenor. Teleselskabet fokuserer primært på at levere prisdygtige abonnementer frem for ekstra services. Mobilselskabet blev etableret d. 1. oktober 2000 under navnet Club Blah Blah. Nøjagtigt ét år efter skiftede de navn til CBB Mobil, som er en forkortelse af det tidligere navn. Ydermere var CBB, sammen med Telmore, de første danske mobilselskaber til at udbyde mobiltelefoni over internettet. Sammenlign CBB Mobils tilbud.
Det online mobilselskab Oister er et datterselskab til selskabet 3, og de benytter sig dermed af 3s netværk. Selskabet blev etableret i 2008 med mobilt bredbånd som det eneste produkt. I 2010 blev produktporteføljen udvidet med mobiltelefoni, og som vinder af Politikens pristjek 2016, tør det siges, at Oister er en aktiv spiller i priskrigen på det danske mobilmarked. Se Oisters tilbud.
Teleselskabet Plenti er en af de nyeste spillere på det danske mobilmarked. Med deres ikoniske månedlige abonnementspris på 119 kr., der inkluderer fri tale, fri SMS, fri MMS og fri data på mobilen, har Plenti fået en solid plads på det danske telemarked. Plenti blev i september 2017 solgt til TDC.
Med 1,4 millioner kunder er mobilselskabet Telenor Danmark er et af de største teleselskaber i landet. I 2006 fusionerede Sonofon og Cybercity, og i 2009 blev selskabet omdøbt til Telenor. Telenor ejer blandt andet CBB Mobil og Canal Digital. Du kan sammenligne tilbud fra Telenor her.
UnoTel er et dansk teleselskab, som er ejet af TDC, men drives som et selvstændig brand. Tidligere var selskabet ejet af ZitCom-koncernen. Selskabet benytter i dag TDCs netværk. Sammenlign tilbud fra UnoTel her.
Mobilselskabet OK Mobil er et datterselskab til selskabet OK. Siden 2011 har selskabet leveret mobiltelefoni og været aktiv i priskrigen på det danske marked. Selskabet benytter sig af Telenors netværk, og du kan ydermere opnå fordele ved at have et OK-benzinkort. Se tilbud fra OK Mobil her.
Greenspeak er Danmarks grønne selskab, som navnet også antyder. Greenspeak donerer nemlig deres overskud til velgørenhedsorganisationer. Som kunde hos Greenspeak kan du nemlig have indflydelse på, hvilken velgørenhedsorganisation som overskuddet skal gå til, da oprettelsesgebyret på 100 kr. bliver doneret til et selskab efter dit ønske. Selskabet benytter sig af Telenors netværk. Få et overblik over tilbuddene fra Greenspeak.
Greentel er et af de mindre danske teleselskaber, som bestræber sig efter at have abonnementer med faste konkurrencedygtige priser, hvad end det er til privatpersoner eller virksomheder. Ydermere overtog Greentel 20.000 kunder fra konkursselskabet Tjeep i juni 2017. Du kan se tilbud for GreenTel her.
Den norsk-ejede virksomhed Altibox tilbyder, udover bredbånd, også mobilabonnementer. De tilbyder ikke en fast månedlig pris, men derimod ét abonnement, hvor du udelukkende betaler for dit forbrug. Altibox benytter sig af TDCs netværk. Klik her for at se Altibox tilbud.
Nettalk er discountkæden Nettos mobilselskab. De tilbyder at gøre dine varer til taletid. Det betyder, at du kan optjene gratis tale op til 1000 kr. pr. måned, hver gang du handler i Netto.
Med konkurrencedygtige priser fik den danske bredbånds-, tv- og telefoniudbyder Waoo sig en plads på det danske telemarked i 2010. Hos Waoo Mobil tilbyder selskabets både forbrugsafregnede løsninger og færdige pakkeløsninger. Selskabet benytter sig af Telias netværk.
Mobilselskabet Lebara er ejet af Lebara Group, som blev stiftet i 2001. Selskabet kom til Danmark i 2005 under navnet Lebara Danmark og har siden været en af de mobilselskaber på det danske marked, som har profileret sig på taletidskort og udlandstelefoni. For at se mere om tilbud fra Lebara kan du sammenligne nu.
YouSee er Skandinaviens største udbyder af TV, bredbånd og telefoni. Selskabet er et datterselskab af TDC og benytter sig dermed af deres netværk. Hvis du er kunde hos YouSee, kan du for eksempel nyde godt af 30 millioner musiknumre på YouSee musik samt roaming i 36 lande. Du kan sammenligne tilbud fra YouSee her.
Duka Tale er et dansk hardware, bredbånd og telefoniselskab, der tilbyder to slags abonnementer. Begge abonnementer giver dig bl.a. fri tale i hele Europa, Norge og Storbritannien. Duka Tale benytter sig af Telias netværk. Få et overblik over tilbuddene fra Duka Tale.
LycaMobile er også et af de mobilselskaber, som sælger taletidskort og udlandstelefoni. Selskabet opererer i 23 forskellige lande og blev grundlagt i 2006. Mobilselskabet benytter sig af Telias netværk. Se LycaMobiles tilbud.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev