Menu
 

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Mobilselskaber: Hurtig og gratis sammenligning. Find det bedste mobilselskab på under 1 minut!

Vis resultater nu

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Mobilabonnement

Med denne oversigt over mobilselskaber i Danmark kan du læse dig frem til informationer, om de forskellige danske mobilselskaber. Hvis du er på søgen efter et nyt mobilselskab eller det bedste mobilselskab, så håber vi, at denne side er dig behjælpelig og tilstrækkelig oplysende. Afslutningsvis så dækker listen ikke over alle mobilselskaber i Danmark, men derimod de selskaber som kan findes i vores sammenligningsportal lige her.
3 er et dansk mobilselskab, som blev lanceret den 13. oktober 2003. En af deres ikoniske produkter er 3LikeHome, som gør det muligt at bruge mobilen gratis i 52 forskellige lande. Ydermere var 3 de allerførste på det danske marked til at lancere 3g-netværket. Vi har gentagne gang kåret 3 som det bedste mobilselskab, til dem som rejser i udlandet.
Teleselskabet Fullrate blev grundlagt i 2005 af 5 udspringere af selskabet Cybercity. Fullrate tilbyder både månedlige abonnementer og forbrugsafregnet abonnementer. Som mange andre teleselskaber benytter Fullrate sig af TDC’s netværk, som i 2016 blev kåret til Danmarks bedste 4g dækning.
Det svensk- og finskejede selskab, Telia, er Danmarks næststørste mobilselskab. Telia har partnerskabsaftaler med bla. Spotify og HBO nordic, som de inkluderer i deres mobilabonnementer. Ligesom teleselskabet 3 udbyder de også udlandstelefoni med deres koncept Roam Like Home. Telia ejer en række andre mobilselskaber såsom Call Me og DLG Tele.
Mobilselskabet Call Me blev oprindeligt etableret under navnet Debitel, som senere skiftede navn til Call Me. Selskabet er ejet af Telia, hvilket dermed betyder, at Call me benytter sig af Telias netværk. Ydermere sætter Call Me fokus på at bevare den gode tone med deres succesfulde kampagne ’’Tal ordentlig - det koster ikke noget’’.
CBB Mobil er et mobilselskab, som er ejet af Telenor. Teleselskabet fokuserer primært på at levere prisdygtige abonnementer frem for ekstra services. Mobilselskabet blev etableret d. 1. oktober 2000 under navnet Club Blah Blah. Nøjagtigt ét år efter skiftede de navn til CBB Mobil, som er en forkortelse af det tidligere navn. Ydermere var CBB sammen med Telmore de første danske mobilselskaber til at udbyde mobiltelefoni over internettet.
Det online mobilselskab Oister er et datterselskab til selskabet 3, og benytter sig dermed af 3’s netværk. Selskabet blev etableret i 2008 med mobilt bredbånd som det eneste produkt. I 2010 blev produktporteføljen udvidet med mobiltelefoni, og som vinder af Politikens pristjek 2016, tør det siges, at Oister er en aktiv spiller i priskrigen på det danske mobilmarked.
Coop Mobil er et mobilselskab som er 100% ejet af Coop Danmark. Coop Mobil blev lanceret i 2011 og differentierer sig fra andre teleselskaber ved at tilbyde at betale din månedlige regning med den bonus, som du opsparer i Coop Danmarks medlemsbutikker. Mobilselskabet benytter sig af TDC’s netværk.
Teleselskabet Plenti er en af de nyeste spillere på det danske mobilmarked. Med deres ikoniske månedlige abonnementspris på 119 kr., der inkluderer fri tale, fri SMS, fri MMS og fri data på mobilen, har Plenti fået en solid plads på det danske telemarked. Plenti blev i september 2017 solgt til TDC.
Med 1,4 millioner kunder er mobilselskabet Telenor Danmark er et af de største teleselskaber i landet. I 2006 fusionerede Sonofon og Cybercity, og i 2009 blev selskabet omdøbt til Telenor. Telenor ejer blandt andet CBB Mobil og Canal Digital.
Et af de nyere mobilselskaber på det danske marked er Zenji, som blev etableret i 2013, som datterselskab af teleselskabet 3. Zenji adskiller sig fra de fleste mobilselskaber ved at tilbyde rabatter, hvis du er kunde hos dem. De tilbyder rabatter på en lang række ting, som blandt andet Zalando, Hotels.com og Sportmaster.
Unotel er et dansk teleselskab, som er ejet af TDC, men drives som et selvstændig brand. Tidligere var selskabet ejet af ZitCom-koncernen. Selskabet benytter i dag TDC’s netværk.
Mobilselskabet OK Mobil er et datterselskab til selskabet OK. Siden 2011 har selskabet leveret mobiltelefoni og været aktiv i priskrigen på det danske marked. Selskabet benytter sig af Telenors netværk, og du kan ydermere opnå fordele ved at have et OK benzinkort.
Greenspeak er Danmarks grønne selskab, som navnet også antyder. Greenspeak donerer nemlig deres overskud til velgørenhedsorganisationer. Som kunde hos Greenspeak kan du nemlig have indflydelse på, hvilken velgørenhedsorganisation som overskuddet skal gå til, i og med oprettelsesgebyret på 100 kr. bliver doneret til et selskab efter dit ønske. Selskabet benytter sig af Telenors netværk.
Greentel er et af de mindre danske teleselskaber, som bestræber sig efter at have abonnementer med faste konkurrencedygtige priser, hvad end det er til privatpersoner eller virksomheder. Ydermere overtog Greentel 20.000 kunder fra konkursselskabet Tjeep i juni 2017.
Den norsk-ejede virksomhed Altibox tilbyder udover bredbånd også mobilabonnementer. De tilbyder ikke en fast månedlig pris, men derimod ét abonnement hvor du udelukkende betaler for dit forbrug. Altibox benytter sig af TDC’s netværk. Nettalk Nettalk er discountkæden Nettos mobilselskab. De tilbyder at gøre dine varer til taletid. Det betyder, at du kan optjene gratis tale op til 1000 kr. pr. måned, hver gang du handler i Netto. Waoo Med konkurrencedygtige priser fik den danske bredbånds-, tv- og telefoniudbyder Waoo sig en plads på det danske telemarked i 2010. Hos Waoo Mobil tilbyder selskabets både forbrugsafregnede løsninger og færdige pakkeløsninger. Selskabet benytter sig af Telias netværk.
Mobilselskabet Lebara er ejet af Lebara Group, som blev stiftet i 2001. Selskabet kom til Danmark i 2005 under navnet Lebara Danmark og har siden været en af de mobilselskaber på det danske marked, som har profileret sig på taletidskort og udlandstelefoni.
YouSee er Skandinaviens største udbyder af TV, bredbånd og telefoni. Selskabet er et datterselskab af TDC og benytter sig dermed af deres netværk. Hvis du er kunde hos YouSee, kan du for eksempel nyde godt af 30 millioner musiknumre på YouSee musik samt roaming i 36 lande.
Duka Tale er et dansk hardware, bredbånd og telefoniselskab, der tilbyder to slags abonnementer. Begge abonnementer giver dig bla. fri tale i hele Europa, Norge og Storbritannien. Duka Tale benytter sig af Telias netværk.
LycaMobile er også et af de mobilselskaber, som sælger taletidskort og udlandstelefoni. Selskabet opererer i 23 forskellige lande, og blev grundlagt i 2006. Mobilselskabet benytter sig af Telias netværk.
Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Få det bedste mobilabonnement i Danmark

Samlino.dk er her for at hjælpe dig. Det gør vi ved, at sammenligne hele bredbåndsmarkedet, og derved give dig, det absolut bedste grundlag for, at tage den mest kvalificerede beslutning.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev