Telefonabonnement: Sammenlign hurtigt og gratis. Find det billigste telefonabonnement på 1 minut!

Vis resultater nu

Sammenlign og køb i tre simple trin

Telefonabonnement

Telefonabonnement: Hurtig og gratis sammenligning

Sammenlign mere end 20 selskaber og find det billigste telefonabonnement på under 1 minut - du kan spare op til 1.000 kr. om året

Vis resultater nu

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Telefonabonnement

Telefonen er en vigtig del af danskernes hverdag. Stort set alle aldersgrupper benytter sig af smartphones, og derfor er det vigtigt med et telefonabonnement, der passer til dit behov. Forbruget er dog højest blandt de unge, hvoraf mange tjekker mobilen som det første om morgenen, og det sidste om aftenen. Hvis du ikke har et abonnement, der passer til dine behov, kan du ende i en uheldig situation, hvor du betaler mere, end hvad der er nødvendigt. For at vælge det bedste abonnement til netop dit behov, er det dog vigtigt, at du kender både dit behov og forbrug. Hvis du ikke allerede kender dit behov, kan du dog være helt rolig, da vi her vil guide dig igennem, hvordan du finder ud af det. Sammenlign telefonabonnementer hurtigt og nemt!

Det billigste telefonabonnement - Hvad passer til dit behov?

Hvis du overvejer at skifte dit telefonabonnement, men endnu ikke ved, hvilket du vil have, så anbefaler vi, at du undersøger markedet for telefonabonnementer og sammenligner dine muligheder, inden du træffer en beslutning. For at vurdere, hvilket behov du har, kan det være en god idé at overveje dit tidligere forbrug. Derudfra kan du vurdere, om du har en passende mængde data og tale, eller om du ønsker at justere mængden i forbindelse med din søgen efter et nyt billigt telefonabonnement. Når du skal have nyt abonnement, bør du også overveje muligheder for tilvalg af ekstra services, som for eksempel streamingtjenester, som der ofte kan tilkøbes med en besparelse. En anden faktor, du bør overveje, er, om du har et behov for at ringe eller sende SMS i EU. Der er nemlig to typer telefonabonnementer; dem der gælder i hele EU, og dem der kun gælder i Danmark. Dem der kun gælder i Danmark vil typisk være de billigste. Du bør dog vælge et abonnement, der gælder i hele EU, hvis du gerne vil have mulighed for at kunne benytte din mobil, når du rejser. Alternativt kan du vælge et billigt telefonabonnement, der gælder i Danmark, men så skifte til et abonnement der gælder i EU, hvis det behov måtte opstå.

3 trin til et billigt telefonabonnement

Når du skal vælge dit næste abonnement, er der 3 ting, du bør overveje, før du taget et valg: Tale, data og pris.

1. Tale

Når du skal vælge, hvor meget taletid du skal have i dit abonnement, bør du overveje, hvor mange timer du snakker hver måned. Før i tiden var det især mængden af tale, der udgjorde abonnementsprisen, men i dag er der mange abonnementer, der tilbyder fri tale. På din smartphone vil du oftest have muligheden for at se, hvor mange timers indgående og udgående opkald du har foretaget den sidste måned. Hvis du ikke kan finde dette på telefonen, kan du i stedet se det på din telefonregning, eller tjekke det på din udbyders hjemmeside. Det er en god ide at gennemgå dit forbrug for de sidste par måneder, så du har et realistisk udgangspunkt, når du skal vælge det billigste telefonabonnement til dit behov.

2. Data

Er du en af dem, der har en smartphone, som du gerne vil benytte til at tilgå internettet overalt, skal du bruge data for at kunne gøre dette. Derfor bør du overveje dit dataforbrug. Du bør især undersøge, hvad du bruger din data til. Hvis du streamer meget, har du muligvis brug for meget data. Bruger du derimod din data til blot at tjekke din e-mail, så har du måske ikke behov for lige så meget. På din smartphone vil du ofte have muligheden for at se, hvor meget data du har benyttet den sidste måned. Alternativt kan du tjekke dette på din udbyders hjemmeside. Et trick, du kan benytte for at finde dit reelle dataforbrug, er, at du nulstiller dit dataforbrug i telefonens indstillinger og på den måde tjekker, hvor meget data du bruger i løbet af en almindelig dag. På den måde kan du altså finde ud af, hvor meget data du har brug for at inkludere i dit telefonabonnement og dermed undgå at betale for noget, du ikke bruger.

3. Pris

Når du vælger et billigt telefonabonnement, vil du naturligvis gerne have god værdi for pengene. Du skal selvfølgelig forsøge at undgå at vælge et abonnement, hvor du ikke får brugt alt den data og taletid, du betaler for hver måned. Omvendt skal du også være opmærksom på ikke at købe et telefonabonnement, hvor den datamængde du får, er lavere end det, du reelt har brug for. Det kan i længden blive en dyr omgang at skulle tilkøbe ekstra data hver måned. Endeligt bør du selvfølgelig sammenligne priserne på telefonabonnementer for at sørge for, at du får det billigst mulige telefonabonnement, som samtidig passer bedst til dine behov.

Det billigste telefonabonnement

På Samlino.dk kan du finde Danmarks billigste telefonabonnement. For at få det billigste abonnement på markedet, er det essentielt, at du sammenligner priserne, før du køber. Om du vil have et telefonabonnement med den laveste pris, eller et abonnement der er spækket med ekstra tjenester og masser af data, kan det altid betale sig at sammenligne markedet først. Dette kan du naturligvis gøre på Samlino.dks gratis sammenligningsportal. Når du leder efter det billigste telefonabonnement til dit behov, bør du overveje hvilke abonnementer, der passer til dit forbrug. Har du et meget begrænset forbrug, er der telefonabonnementer til en meget lav pris. Det er dog vigtigt, at du overvejer, om du har behov for mere data eller tale, før du vælger det billigste. Det kan nemlig nemt løbe op i en større udgift, hvis du ender med at skulle tilkøbe ekstra, fordi du ikke har nok inkluderet i dit abonnement. Det er dog værd at notere, at mange kan blive overraskede over, hvor lidt de reelt forbruger hver måned. Derfor kan der ofte være mange penge at spare ved at overveje de forskellige priser på telefonabonnement, og ved at vælge et af de billigste abonnementer. Husk du også kan sammenligne din bilforsikringkaskoforsikring eller Tesla forsikring. Uanset hvad, kan du også beregne din bilforsikring.