Telefonabonnement: Sammenlign +15 priser

Vis resultater nu

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Telefonabonnement - Sammenlign vilkår og priser

Når du skal sammenligne telefonabonnementer og deres vilkår og priser i Danmark, kan du benytte dig af Samlinos sammenligningsplatform, som hjælper dig med at finde det telefonabonnement, der passer bedst til dine behov.

Når du undersøger de forskellige tilbud, er det vigtigt, at du ser på både pris, og hvilke ydelser der følger med abonnementet. Lav nogle overvejelser over dit forbrugsmønster. Har du fx brug for meget data, taler du meget i telefon, eller har du brug for tjenester som fri SMS/MMS eller international roaming? Det er faktorer, der kan påvirke, hvilket abonnement der vil være billigt for dig.

Priser på telefonabonnement

Priserne på mobilabonnementer ændrer sig hyppigt, fordi indholdet ofte varierer, og fordi mobilmarkedet er dynamisk og konkurrencepræget. Du vil derfor ofte kunne opleve priser, der fluktuerer, særligt når midlertidige rabatter træder i kraft. Baseret på aktuelle data ligger priserne typisk mellem 19 kr. og 509 kr.
Ydelse Beskrivelse af mobilabonnementet Pris
Den basale Inkluderer 5 GB data og 5 timers tale. Ideel for lejlighedsvis brug og mindre dataforbrug. 19 kr.
Den Moderate Tilbyder 20-50 GB data og 20-30 timers tale. Passer til den gennemsnitlige mobilbruger. 49 kr. - 89 kr.
Fri Tale og Data Ubegrænset tale og data, velegnet til tunge brugere og dem, der arbejder mobilt. 169 kr. - 229 kr.
Familiepakke Fri GB data og fri tale, inkluderer mulighed for at tilføje flere SIM-kort. 269 kr. - 449 kr.
Mobilabonnement med streamingtjenester Fri data og tale, inkluderer abonnementer på musik- og video-streamingtjenester som Spotify og Netflix. 399 kr. - 509 kr.

Liste: De billigste telefonabonnement

Nedenfor har vi samlet de billigste telefonabonnementer på markedet. Priserne er vejledende og vil variere, alt efter din adresse, valg af udbyder, og hvad du ønsker dit telefonabonnement, skal indeholde.
Udbyder Tale Data DK Data EU Netværk Pris
Lebara 5 timer 6 GB 2 GB Telenor & Telia 19 kr
LycaMobile 5 timer 12 GB 3.5 GB Telenor & Telia 29 kr
LycaMobile 20 timer 20 GB 4.7 GB Telenor & Telia 39 kr

Pris angivet pr. måned*

Telefonabonnement med fri data

Hvis du ønsker dig et mobilabonnement, hvor du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for data, kan du tegne et abonnement med fri tale. Stort set alle udbydere tilbyder abonnementer med fri tale, men priserne er sjældent ens.

Neden for kan du se en liste over de billigste mobilabonnementer på markedet med fri tale.
Selskaber Data i DK (Data i EU) Pris pr. måned Pris 6 måneder
Flexii Fri data (25 GB i EU) 169 kr. 1014 kr.
Oister Fri data (50 GB i EU) 179 kr. 834 kr. (1074 kr. uden tilbud)
Duka 1000 GB (25 GB i EU) 179 kr. 1074 kr.
eesy Fri data (30 GB i EU) 199 kr. (169 i 12 mdr.) 894 kr.
Velkommen 1000 GB (25 GB i EU) 199 kr. 1.194 kr.
Callme Fri data (25 GB i EU) 199 kr. 1.194 kr.
Cbb Mobil Fri data (60 GB i EU) 199 kr. (169 kr. i 12 mdr.) 1014 kr. (1.194 kr. uden tilbud)
Telmore Fri data (28 GB i EU) 229 kr. (1.374 kr. uden tilbud)
Telenor Fri data (35 GB i EU) 269 kr. 1.614 kr.
Telia Fri data (30 GB i EU) 269 kr. 1.713 kr.
3 Fri data (1.000 GB i EU) 270 kr. 1.620 kr.
Yousee Fri data (40 GB i EU) 299 kr. 1.794 kr.

Bedste telefonabonnement i 2024

Hvad, der er det bedste mobilabonnement, afhænger i høj grad af dine individuelle behov og præferencer til mobilforbrug. Nogle vægter ubegrænset data højt for at kunne streame video og musik, mens andre måske søger det billigste abonnement, da deres mobilbrug primært omfatter tale og begrænset internetbrug.

Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser og forsøge at identificere dine egne behov til internet og tale, så du kan finde det abonnement, der passer bedst til dig.

Ifølge analysevirksomheden Loyalty Group, som har undersøgt kundetilfredsheden blandt danske mobiludbydere i 2024, blev CBB Mobil udpeget som vinder med høj kundeloyalitet. De scorer højt på grund af deres konkurrencedygtige priser og fremragende kundeservice.

Her er resultatet af deres seneste kundetilfredshedsundersøgelse:

Du kan se resultatet af deres seneste kundetilfredshedsundersøgelse nedenfor.
Placering Mobiludbyder Score
1 CBB Mobil 79
2 OiSTER 77
3 3 Mobil 73
4 Eesy 71
5 Telmore 69
Kilde: Loyalty Group, Brancheindex Mobil.

Hvad koster et telefonabonnement?

Du kan finde mobilabonnementer, der starter så lavt som omkring 19 kr. om måneden for de mest basale pakker med begrænset data og taletid. De enkle abonnementer, som er skrabet helt ind til det essentielle, er ideelle for brugere, der sjældent bruger deres mobiltelefon til dataforbrug eller primært er tilsluttet Wi-Fi.

For mere omfattende behov, der inkluderer større datamængder, fri tale og SMS/MMS, ser vi ofte priserne variere fra omkring 99 kr. til over 199 kr. om måneden. Det er gerne abonnementer, der passer til brugere, som regelmæssigt streamer musik og video, spiller online spil eller ofte bruger deres telefon til arbejde og kommunikation.

I den højere ende af prisspektret findes abonnementer, der kan koste fra 499 kr. Disse abonnementer inkluderer typisk store datamængder eller ubegrænset data, fri tale og tekst samt adgang til diverse ekstratjenester som streaming af musik og film og omfattende roaming-pakker til brug i udlandet.

Hvem er det billigste telefonabonnement?

Det billigste mobilabonnement, du kan finde i Danmark lige nu, er ifølge vores data fra Lebara og LycaMobile. Du kan hos begge udbydere får abonnementer, der kun koster 19 kr. om måneden. D inkluderer 5 timers tale samt 5 GB data. Tilbuddet er helt ideelt for dem, der har brug for en basispakke med både tale og data til en meget overkommelig pris.

Hvilket mobilabonnement er bedst?

Det afhænger rigtig meget af, hvilke behov og præferencer du har til et mobilabonnement. Nogle forbrugere vægter fra data, fordi de ofte streamer video eller musik, mens andre måske søger det billigste abonnement, da deres mobilbrug primært omfatter tale og begrænset internetbrug.

Analysevirksomheden Loyalty Group har tidligere lavet en analyse over, hvilke mobiludbydere der generelt har de mest tilfredse kunder i 2024. Så når du leder efter det bedste mobilabonnement, kan en loyalitetsliste måske inspirere.

Du kan se resultatet af deres seneste kundetilfredshedsundersøgelse nedenfor.
Placering Mobiludbyder Score
1 CBB Mobil 79
2 OiSTER 77
3 3 Mobil 73
4 Eesy 71
5 Telmore 69
6 Call Me 68
7 Telia 64
8 Yousee Mobil 63
9 Telenor 63
Kilde: Loyalty Group, Brancheindex Mobil.

Vil du se flere skarpe tele priser? Se vores sider for bredbånd, mobilt bredbånd og fibernet.

Kilder

Mattias Nielsen

Om Mattias Nielsen

Mattias Nielsen er vores Managing Director og ekspert inden for bredbånd og telefoni. Med en baggrund som ingeniør har han en høj teknisk begavelse og giver markedets bedste råd og info inden for telco-området.