Menu
 

Dit log ud var en success

Vi sender dig en email med instruktioner til at nulstille dit kodeord

Telefonabonnement: Sammenlign hurtigt og gratis. Find det billigste telefonabonnement på 1 minut!

Vis resultater nu

Sammenlign og køb i tre simple trin

Danmarks største sammenligningsportal

100% gratis
Hurtigt & nemt
Uafhængig & uvildig

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement, forbrugslån, mv.

Mobilabonnement

Telefonen er en vigtig del af danskernes hverdag. Stort set alle aldersgrupper benytter sig af smartphones, og derfor er det vigtigt med et telefonabonnement der passer til dit behov. Højest er forbruget dog specielt blandt de unge, hvoraf mange tjekker mobilen som det første om morgenen, og det sidste om aftenen. Hvis du ikke har et abonnement der passer til dine behov, kan du ende i en uheldig situation, hvor du betaler mere end hvad der er nødvendigt. For at vælge det bedste abonnement til netop dit behov, er det dog vigtigt at du kender både dit behov og forbrug. Hvis du ikke allerede kender dit behov, kan du dog være helt rolig, da vi her vil guide dig igennem, hvordan du finder ud af det.
Hvis du overvejer at skifte dit telefonabonnement, men endnu ikke ved hvilket du vil have, anbefaler vi at du undersøger markedet for telefonabonnementer og sammenligner dine muligheder, inden du træffer en beslutning. For at vurdere hvilket behov du har, kan det være en god idé at overveje dit tidligere forbrug. Derudfra kan du vurdere om du har en passende mængde data og tale, eller om du ønsker at justere mængden i forbindelse med din søgen efter et nyt billigt telefonabonnement. Når du skal have nyt abonnement, bør du også overveje muligheder for tilvalg af ekstra services, som for eksempel streamingtjenester, som der ofte kan tilkøbes med en besparelse. En anden faktor du bør overveje er, om du har et behov for at ringe eller sende SMS i EU. Der er nemlig to typer telefonabonnementer; dem der gælder i hele EU, og dem der kun gælder i Danmark. Dem der kun gælder i Danmark vil typisk være de billigste. Du bør dog vælge et abonnement der gælder i hele EU, hvis du gerne vil have mulighed for at kunne benytte din mobil når du rejser. Alternativt kan du vælge et billigt telefonabonnement der gælder i Danmark, men så skifte til et abonnement der gælder i EU, hvis det behov måtte opstå. Du kan på Samlino.dk sammenligne alle abonnementer på markedet og finde det billigste telefonabonnement, der passer bedst til dig.
Når du skal vælge dit næste abonnement, er der 3 ting du bør overveje, før du taget et valg: Tale, data og pris.

1. Tale

Når du skal vælge hvor meget taletid du skal have i dit abonnement, bør du overveje hvor mange timer du snakker hver måned. Før i tiden var det især mængden af tale der udgjorde abonnementsprisen, men i dag er der mange abonnementer der tilbyder fri tale. På din smartphone vil du oftest have muligheden for at se, hvor mange timers indgående og udgående opkald du har foretaget den sidste måned. Hvis du ikke kan finde dette på telefonen, kan du i stedet se det på din telefonregning, eller tjekke det på din udbyders hjemmeside. Det er en god ide at gennemgå dit forbrug for de sidste par måneder, så du har et realistisk udgangspunkt, når du skal vælge det billigste telefonabonnement til dit behov.

2. Data

Er du en af dem der har en smartphone, som du gerne vil benytte til tilgå internettet overalt, skal du bruge data for at kunne gøre dette. Derfor bør du overveje dit dataforbrug. Du bør især undersøge hvad du bruger din data til. Hvis du streamer meget, har du muligvis brug for meget data. Bruger du derimod din data til blot at tjekke din e-mail, så har du måske ikke behov for lige så meget. På din smartphone vil du ofte have muligheden for at se, hvor meget data du har benyttet, den sidste måned. Alternativt kan du tjekke dette på din udbyders hjemmeside. Et trick du kan benytte for at finde dit reelle dataforbrug, er at du nulstiller dit dataforbrug i telefonens indstillinger, og på den måde tjekker hvor meget data du bruger i løbet af en almindelig dag. På den måde kan du altså finde ud af hvor meget data du har brug for at inkludere i dit telefonabonnement, og dermed undgå at betale for noget du ikke bruger.

3. Pris

Når du vælger et billigt telefonabonnement, vil du naturligvis gerne have god værdi for pengene. Dus kal selvfølgelig forsøge at undgå at vælge et abonnement, hvor du ikke får brugt alt den data og taletid du betaler for hver måned. Omvendt skal du også være opmærksom på ikke at købe et telefonabonnement, hvor den datamængde du får, er lavere end det du reelt har brug for. Det kan i længden blive en dyr omgang at skulle tilkøbe ekstra data hver måned. Vil du vide mere om hvad du bør overveje når du skal skifte mobilabonnement, kan du læse vores guides her. Endeligt bør du selvfølgelig sammenligne priserne på mobilabonnementer, for at sørge for at du får det billigst mulige mobilabonnement, som samtidig passer bedst til dine behov.
På Samlino.dk kan du finde Danmarks billigste telefonabonnement. For at få det billigste abonnement på markedet, er det essentielt at du sammenligner priserne før du køber. Om du vil have et telefonabonnement med den laveste pris, eller et abonnement der er spækket med ekstra tjenester og masser af data, kan det altid betale sig at sammenligne markedet først. Dette kan du naturligvis gøre på Samlino.dks gratis sammenligningsportal. Når du leder efter det billigste telefonabonnement til dit behov, bør du overveje hvilke abonnementer passer til dit forbrug. Har du et meget begrænset forbrug, er der telefonabonnementer til en meget lav pris. Det er dog vigtigt at du overvejer om du har behov for mere data eller tale, før du vælger det billigste. Det kan nemlig nemt løbe op i en større udgift hvis du ender med at skulle tilkøbe ekstra, fordi du ikke har nok inkluderet i dit abonnement. Det er dog værd at notere at mange kan blive overrasket over hvor lidt de reelt forbruger hver måned. Derfor kan der ofte være mange penge at spare ved at vælge et af de billigste abonnementer.
Testimonial person
Mine mobil- og bredbåndsabonnementer har fået et økonomisk serviceeftersyn, efter jeg fik sammenlignet priser og ydelser på Samlino.dk. Rundt regnet sparer jeg DKK 250,- om måneden, efter jeg skiftede til de nye udbydere
Jonas, Adm. direktør - This Recording Company, København
customerpromise.alt

Få det bedste mobilabonnement i Danmark

Samlino.dk er her for at hjælpe dig. Det gør vi ved, at sammenligne hele bredbåndsmarkedet, og derved give dig, det absolut bedste grundlag for, at tage den mest kvalificerede beslutning.

Gratis sparetips

Få de bedste sparetips og deals direkte i din inbox ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev