Diba billån: Find det bedste lån til dig!

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Diba Billån med flere kendte banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

  1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

    77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
  2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig - se, om de kan matche lån fra Diba Billån

    66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
  3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

    Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Din nabo har allerede fået et godt lån gennem os

Om Diba Billån:

Diba Billån har eksisteret siden 1989 og er i dag 100 % ejet af Sydbank A/S. Diba tilbyder kun online billån, men dette gør de til gengæld med meget konkurrencedygtige priser. De er oftest blandt de billigste og deres ansøgningsproces gør det nemt og hurtigt at få et lån til at købe drømmebilen.

Forbrugerrådet TÆNK har i 2018 kåret Diba billån som “Bedst i Test” og igen i 2020 bliver bilfinansiering fra Diba anbefalet af TÆNK. Dette skyldes, at Diba bestræber sig på at gøre billånet så attraktivt og godt for dig som forbruger som overhovedet muligt.

Det er også nemt at ansøge om lån hos Diba. I og med at det er en online bank, kan du altid lave en ansøgning uanset tidspunkt - både med og uden udbetaling.

Først laver du en låneberegning med deres online låneberegner, hvor du indtaster bilens pris, udbetaling, årgang og løbetid. Dette kan gøres på både på mobil, tablet og din bærbare computer. Derudover får du også hurtigt svar på din låneansøgning og hurtig udbetaling.

Hvis du har behov for at optage et billigt lån til en ny eller brugt bil, har du hos Samlino.dk mulighed for at indhente uforpligtende lånetilbud fra 7 forskellige banker ved blot at udfylde 1 enkelt ansøgning. Dine personlige økonomiske situation kan dog påvirke, hvor mange banker som accepterer din låneansøgning, og dermed hvor mange lånetilbud du får. Dette skyldes, at banken laver en kreditvurdering af dig, før de vælger at give dig finansiering til din bil.

De sidste ting du skal vide om Diba, før du ansøger, er at du som låner ikke må være indskrevet i RKI som dårlig betaler.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Variabel eller fast rente?

Diba tilbyder både lån med variabel og fast rente - hvad du foretrækker, er op til dig. Den variable rente kan ændre sig op og ned i lånets løbetid, dog vil din månedlige ydelse altid være den samme. Ved fast rente sikrer du dig mod rentestigninger i låneperioden, men du vil til gengæld ikke drage nytte af et eventuelt fald i renten.

Diba Billån beregner?

Du kan både bruge låneberegneren øverst på denne side eller gå til Dibas egen beregning af billån på deres hjemmeside. Her indtaster du lånebeløb og løbetid for at se din månedlige betaling.

Renter og ÅOP hos Diba?

Som allerede nævnt, så har forbrugerrådet TÆNK kåret Diba som “Bedst i Test” bl.a. på grund af deres billige lån til biler. Hvis du vil sikre dig den billigste rente, anbefaler vi, at du udfylder ansøgningen øverst på denne side for at se renter og ÅOP på bilfinansiering fra flere banker, inden du vælger banken, som skal finansiere din bil ved.

Hvor hurtigt bliver billånet udbetalt hos Diba?

Du får pengene udbetalt samme dag, som den bliver godkendt. Det kan dog tage lidt tid at gennemgå ansøgningen og i nogle tilfælde har Diba brug for flere oplysninger fra dig, inden låneansøgningen bliver godkendt.

Tilbyder Diba også bilforsikring?

Diba samarbejder med Alka Forsikring. Uanset om du er ny eller eksisterende kunde får du også en såkaldt selvbetjeningsrabat i form af gavekort på minimum 1.000 kr. ved køb af bilforsikring online hos Alka.

Skal man have bilforsikring for at optage billån?

Som bilejer skal du have den lovpligtige ansvarsforsikring, uanset om du optager et billån eller ej. Hvis du optager et lån med sikkerhed i bilen, kræver Diba, at du også tegner en kaskoforsikring.

Hvordan anmelder brugerne Diba på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er høj hos Diba Billån, hvor der er over 500 anmeldelser. De har en samlet score på over 4,5 på Trustpilot, hvilket er utrolig højt.

Hvordan kontakter man Diba?

Diba er en online låneudbyder, og det er derfor ikke muligt at møde deres rådgivere fysisk. Du kan kontakte dem ved at ringe på 55 75 43 00 eller skrive en mail til bil@diba.dk. Deres telefon er åben alle hverdage mellem 8-18 og i weekenden mellem 10-16.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Jeg ønsker at vide mere om:

Læs mere om de populære låneformål

Kilder:

Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk