OiSTER Mobil: Find det bedste mobilabonnement til dig!

Vis resultater

Sammenlign mobilabonnementer fra OiSTER Mobil med mange flere mobiludbydere:

  • Telia
  • Call Me
  • Telenor
  • GreenTel
  • Eesy
  • 3

Din nabo har allerede fået bedre mobildækning

Sammenlign og køb i tre simple trin

Om OiSTER Mobil:

OiSTER blev etableret i 2008 som et lavprisselskab, hvor deres fokus lå på mobilt bredbånd. De har sidenhen fået et stort fokus på både mobiltelefoni, som de åbnede op for i 2010. OiSTER blev skabt med grundlaget om, at det skulle være nemt og billigt at være kunde hos OiSTER. OiSTER er et 100% online teleselskab og tilbyder dermed konkurrencedygtige priser, da de har lave omkostninger. OiSTER er ejet af 3 og bruger derfor 3's stærke og landsdækkende 3G og 4G netværk. Dette har været en stor del af OiSTER’s udvikling og er med til at gøre OiSTER meget populært blandt danskerne.

Ved at bruge 3’s netværk kan OiSTER opfylde forbrugernes ønske om hurtigt internet og dermed tilbyde kombinationen af et godt mobilabonnement til en fornuftig pris. Dette har også betydet, at OiSTER var bedst i test i Politikens mobilabonnementstest i 2016. Ikke nok med det, vandt de også "Mest værdi for pengene" af Brancheindex i 2016.

Desuden er OiSTER medlem af FDIH, der er en dansk erhvervsorganisation for e-handel. Dette betyder altså, at OiSTER besidder den nyeste viden om internethandel. Derudover vil FDIH hjælpe med at optimere vilkår for at drive forretning nationalt såvel som internationalt. Så hvis du er kunde hos OiSTER, kan du altid regne med, at de er opdateret på e-handel. OiSTER tilbyder mobilabonnementer, mobilt bredbånd samt salg af mobiltelefoner, hvilket er et godt fundament på det danske mobilmarked. De tilbyder mobilabonnementer, hvor prisen er helt i bund, hvor man betaler for hvert minut, samt MB data, man forbruger.

OiSTER tilbyder mobilabonnementer med nok indhold til det helt store forbrug for dig, som ønsker en masse data. De tilbyder et bredt udvalg af mobilabonnementer, som rammer størstedelen af de danske mobilforbrugeres forbrug. Inden for mobilt bredbånd tilbyder de store data-pakker, som er nok data til hele familie. Så kan du streame, hvor som helst og når som helst. Om du ligger på stranden en dejlig sommerdag eller på camping ferie, vil du altid have dit internet med dig, og du er derfor altid opdateret med det nyeste nye.

Man kan vælge mellem SIM-kort, dongle eller routere alt efter behov. OiSTER tilbyder nye mobiltelefoner til dig, som ønsker dette. OiSTER’s fremtidige mål er at blive det førende lavprisselskab, indenfor, mobilabonnementer og mobilt bredbånd.

Læs mere om OiSTER længere nede på siden.

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

Hvad er OiSTER Mobil?

OiSTER blev i 2008 etableret som et lavprisselskab med fokus på mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Grundlaget for OiSTER har altid været, at det skal være nemt og billigt at være OiSTER-kunde. Det forsøger de konstant at leve op til. De er derfor stolte af deres slogan ’Bedst til prisen’. OiSTER er ejet af Hi3G Danmark Aps. OiSTER er et 100 % online teleselskab, og det betyder, at de ikke har nogen fysiske butikker. Du handler derfor udelukkende på deres hjemmeside.

Hvad koster OiSTER Mobil?

Det billigste mobilabonnement koster 49 kroner om måneden, hvor du får 2 GB Data og 2 timers tale. Hvis du hellere vil have fri data og fri tale, så kan du vælge den store pakke, der koster 159 kroner.

Der er også nogle mobilabonnementer, som ligger imellem de to her. Der er desuden ingen binding på abonnementerne, og OiSTER flytter dit nuværende mobilabonnement over til dem for dig, når du vil skifte.

Hvordan anmelder brugerne OiSTER på Trustpilot?

Kundetilfredsheden er super høj hos OiSTER på Trustpilot. Der er over 18.000 anmeldelser, hvor langt over halvdelen af brugerne har givet dem fem stjerner.

Hvordan kontakter jeg OiSTER Mobil?

Hvis du gerne vil kontakte OiSTER, så kan du ringe til deres kundeserviceafdeling på 70 31 30 70 eller sende en mail til kundeservice@oister.dk, så sidder de klar til at hjælpe dig inden for normale åbningstider.

Hvad kan jeg sammenligne priser på hos Samlino.dk?

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.
Tobias Sørensen

Om Tobias Mølgaard Sørensen

Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk