Få Mobilabonnement med Tidal på under et minut

Se resultater

Din nabo har allerede fundet et mobilabonnement gennem os

Danmarks største sammenligningsportal

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

100% gratis
Hurtigt og nemt
Uvildig og neutral

Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

Tidal Danmark

Hvad er Tidal? Tidal musik er, som indikeret, en musiktjeneste. Med tjenesten har du mulighed for både at lytte til musiknumre samt se musikvideoer online. Musikvideoerne kan ses i HD-kvalitet, endvidere er musikken også i meget høj kvalitet. Ja faktisk er musikkvaliteten på niveau med CD'ers kvalitet! Derudover er tjenesten lavet til både Android samt iOS, og den kan benyttes på mobil, tablet samt computer.

Mobilabonnement med Tidal: Hvem er udbyderne?

Er du på udkig efter et Tidal-abonnement, så kan du kombinere dette med dit mobilabonnement. Hos både Telenor og CBB Mobil kan du tegne et mobilabonnement med Tidal. Her kan du ofte opnå en mere fordelagtig pris, fremfor hvis du abonnerer på tjenesten separat. Hvis du elsker at lytte til musik, men ikke ønsker abonnement hos CBB Mobil eller Telenor, så kan du også få musiktjenester hos andre udbydere. Hos YouSee kan du få YouSee Musik, som også er en musiktjeneste, og desuden tilbyder Telia mobilabonnement med Spotify Men hvis du helt vil undgå mobilabonnementer med musiktjenester, så kan du også abonnere på Tidal separat.

Tidal pris - Telenor Tidal

Telenor tilbyder Tidal i deres mobilabonnement. Når de kører kampagner, er det ikke uvant at få Tidal gratis i den første måned, hvorefter det typisk koster mellem 79 kr. til 100 kr. om måneden i tillæg. Det billigeste Tidal-abonnement hos Telenor ligger i som oftest i prisrammen 199-259 kr., hvor du selvfølgelig også får data og tale med i pakken. Med Telenor Tidal får du adgang til Tidal Premium, der giver musik i høj kvalitet. Du kan bestille mobilabonnementet og se den aktuelle pris ved at bruge vores sammenligningsværktøj øverst på siden. Bemærk i øvrigt, at det kræver et Telenor abonnement for at få Telenor Tidal.  

Tidal pris - CBB Tidal

I modsætning til Telenor, så er Tidal gratis hos CBB Mobil, hvis du altså investerer i et mobilabonnement hos denne udbyder. Med andre ord er der ikke tale om et tillæg her, men en fast bestanddel af det købte mobilabonnement. Dette mobilabonnement koster typisk mellem 125-175 kr. om måneden, og udover musiktjenesten Tidal får du i mobilabonnementet 40 timer tale og 40 GB data, og herefter kan du lytte til massevis af musiknumre og se tusindvis af musikvideoer på tjenesten. Med Tidal hos CBB kan du desuden høre musik i over 43 lande.

Kan Tidal erstattes af andre musiktjenester?

Tidal er ikke den eneste musiktjeneste, da der, som tidligere nævnt, findes mange andre. Der er f.eks. Spotify, som har lignende features til Tidal. Du får muligheden for at se musikvideoer i HD-kvalitet. Dertil er musikkvaliteten også højere end hos Spotify. Fordelen ved Spotify er, at tjenesten tilbyder en gratis version, men her skal du bare være opmærksom på, at den har reklamer, som godt kan virke distraherende, når du lytter til din favoritmusik. Du skal altså gøre op med dig selv, om du vil undgå afbrydelser i musikken i form af reklamer, hvilken kvalitet du vil lytte i, og om du kunne tænke dig at streame musikvideoer, imens du lytter til musik. For at blive mere afklaret kan du med fordel læse mere om mobilabonnement med streaming.

Tidal pris: Hvad koster Tidal musik?

Der er flere forskellige muligheder, hvorpå du kan abonnere på musiktjenesten. Som nævnt kan du få tjenesten gennem udbyderne Telenor og CBB Mobil, men du kan dog også abonnere på tjenesten uden et mobilabonnement med Tidal. Der er flere forskellige muligheder for køb af musiktjenesten. Du kan abonnere på Tidal Premium for 99 kr. om måneden, og derudover kan du også købe Tidal HiFi, hvor lydkvaliteten er højere. Her er tjenestens pris på 199 kr. om måneden. Desuden kan du få studierabat på begge, hvis du læser på en videregående uddannelse, hvor prisen på Tidal Premium er 49 kr. om måneden, mens Tidal HiFi ligger på 99 kr. om måneden. Hvis I er fem personer i familien, som alle ønsker et Tidal-abonnement, kan I med fordel købe musiktjenestens familiepakke, for på den måde opnår I nemlig mængderabat. Tidal Premium vil koste 149 kr. om måneden, hvorimod Tidal HiFi vil koste 299 kr. om måneden. Forskellen mellem Hifi og Premium er primært den højere lydkvalitet ved Tidal HiFi.

Tidal musik uden mobilabonnement?

Hvis du ikke ønsker et mobilabonnement med Tidal, kan du også downloade tjenesten på Tidal Danmarks hjemmeside og dermed slippe for mobilabonnementet. Det er desuden nødvendigt at oprette en bruger. Hvis du allerede har en bruger, kan du selvfølgelig benytte den. Yderligere kan du logge ind med Facebook eller Twitter. Som nævnt kan du også downloade musiktjenesten til din mobil eller tablet. Dette gøres via AppStore, Google Play eller lignende, hvor du kan hente appen gratis. Hos Samlino er der altid penge at spare - Blandt andet ved at sammenligne din bilforsikringkaskoforsikring eller Tesla forsikring. Uanset hvad, kan du også beregne din bilforsikring.