Menu

Boxer: Sammenlign og find det bedste bredbånd og streaming!

Gør som +400.000 danskere, og spar helt op til 1.500 kr.

  Sammenlign bredbånd og streaming fra Boxer med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • YouSee
  • Kviknet
  • Stofa
  • Fibia
  • Hiper

  Din nabo har allerede fået bedre bredbånd gennem os

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Boxer Bredbånd:

  Boxer TV A/S, der i daglig tale blot er Boxer, blev grundlagt i 2006 og er ejet af Norlys, som desuden også ejer Stofa. Boxer er en af Danmarks største tv-udbydere med cirka 250.000 kunder, men tilbyder som sagt også bredbånd, hvor udbyderen dog ikke er den største. Med Boxer TV får du frit valg af tv-kanaler, mens alle DRs kanaler automatisk indgår i alle valgte løsninger. Man bestemmer således selv, hvilke og hvor mange tv-kanaler, man vil have og undgår på den måde at betale for noget, man alligevel ikke bruger. De kanaler, du i sidste ende måtte vælge, kan du se på alle skærmstørrelser. Du kan se det på dit tv, computer, tablet og/eller smartphone. Boxer bestræber sig i det hele taget på at tilbyde fleksibilitet og retten til selv at vælge, hvilket gælder både nye og eksisterende kunder, hvorfor Boxer ingen binding eller omkostninger har ved oprettelse på deres abonnementer. Så kan du zappe mellem både kanalerne og abonnenterne, som det passer dig. Med Boxer Bredbånd får du altid den hurtigst mulige hastighed, Boxer kan levere på din adresse. Boxer ønsker at skrue op for hastigheden og ned for besværet med en høj hastighed via COAX og Fibernet. Denne form for bredbånd kører over de almindelige telefonlinjer, og du skal derfor have et telefonstik for at få adgang til denne form for bredbånd. Prisen på bredbånd afhænger af, om du også vælger at have et tv-abonnement hos Boxer. Som ny kunde hos Boxer hjælper de dig med installationen, så den valgte løsning fungerer optimalt. De hjælper med at montere, justere, tilslutte. Boxer kan hjælpe med at trække et nyt kabel mellem antenne og tv, opsætte en forstærker, montere LTE-filtre og tilslutte samt opdatere udstyret. Læs mere om Boxer Bredbånd længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  FAQ

  Bredbånd er en betegnelse for den måde, som du bliver forbundet til internettet. I Danmark er der mange former for bredbånd, og du kan få dit internet leveret gennem forskellige teknologier. De mest udbredte teknologier er DSL, COAX, mobilt bredbånd og fibernet.

  DSL bredbånd er den slags internet, langt de fleste har mulighed for at få. Med DSL bredbånd får du internettet leveret gennem telefonstikket ved brug af et DSL-modem. Teknologien er ældre, men meget udbredt i Danmark, fordi den kun kræver et telefonstik.

  COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier.

  Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse.

  Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Boxer bestræber sig på at nå ud til hele Danmark, og du kan finde ud af, om du kan få Boxer ved at skrive din adresse i toppen af denne her side, eller på Boxers egen hjemmeside.
  De har forskellige priser på deres forskellige produkter, og du kan sammenligne priserne øverst på denne side, eller via deres egen hjemmeside. Det eneste der er tilfælles for produkterne er, at det ikke koster noget at oprette et abonnement hos dem.
  Der er en høj kundetilfredshed hos Boxer. På Trustpilot har Boxer over 9.200 anmeldelser, hvor deres samlet score ligger omkring 4 stjerner. Det betyder, at deres kunder er tilfredse med produktet og deres service.
  Hvis du gerne vil kontakte Boxer, så kan du sende en mail til info@boxer.dk, eller du kan ringe til Boxers kundeserviceafdeling på 70 33 20 33. Så sidder de klar til at hjælpe dig inden for normale åbningstider.
  Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bil, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, bredbånd, streaming og a-kasse. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.