Menu

Boxer: Sammenlign og find det bedste bredbånd og streaming!

Gør som +400.000 danskere, og spar helt op til 1.500 kr.

  Sammenlign bredbånd fra Boxer med andre udbydere:

  • Fastspeed
  • YouSee
  • Kviknet
  • Stofa
  • Fibia
  • Hiper

  Din nabo har allerede fået bedre internet

  Sammenlign og køb i tre simple trin

  Om Boxer Bredbånd:

  Boxer TV A/S, der i daglig tale blot er Boxer, blev grundlagt i 2006 og er ejet af Norlys, som desuden også ejer Stofa. Boxer er en af Danmarks største tv-udbydere med cirka 250.000 kunder, men tilbyder som sagt også bredbånd, hvor udbyderen dog ikke er den største. Med Boxer TV får du frit valg af tv-kanaler, mens alle DRs kanaler automatisk indgår i alle valgte løsninger. Man bestemmer således selv, hvilke og hvor mange tv-kanaler, man vil have og undgår på den måde at betale for noget, man alligevel ikke bruger. De kanaler, du i sidste ende måtte vælge, kan du se på alle skærmstørrelser. Du kan se det på dit tv, computer, tablet og/eller smartphone. Boxer bestræber sig i det hele taget på at tilbyde fleksibilitet og retten til selv at vælge, hvilket gælder både nye og eksisterende kunder, hvorfor Boxer ingen binding eller omkostninger har ved oprettelse på deres abonnementer. Så kan du zappe mellem både kanalerne og abonnenterne, som det passer dig. Med Boxer Bredbånd får du altid den hurtigst mulige hastighed, Boxer kan levere på din adresse. Boxer ønsker at skrue op for hastigheden og ned for besværet med en høj hastighed via COAX og Fibernet. Denne form for bredbånd kører over de almindelige telefonlinjer, og du skal derfor have et telefonstik for at få adgang til denne form for bredbånd. Prisen på bredbånd afhænger af, om du også vælger at have et tv-abonnement hos Boxer. Som ny kunde hos Boxer hjælper de dig med installationen, så den valgte løsning fungerer optimalt. De hjælper med at montere, justere, tilslutte. Boxer kan hjælpe med at trække et nyt kabel mellem antenne og tv, opsætte en forstærker, montere LTE-filtre og tilslutte samt opdatere udstyret. Læs mere om Boxer Bredbånd længere nede på siden.

  Danmarks største sammenligningsportal

  100% gratis
  Hurtigt og nemt
  Uvildig og neutral

  Samlino.dk er stedet, hvor du kan sammenligne priser på mange finansielle ydelser, såsom bilforsikring, bredbånd, mobilabonnement og forbrugslån.

  Skrevet af Tobias Mølgaard Sørensen

  Hvad er Boxer play?

  Boxer play er en tilføjelse til Boxer tv. Det betyder at du kan se alle dine kanaler online uanset hvor du er. Boxer play følger gratis med din tv og streaming pakke.

  COAX bredbånd er ligeledes også en udbredt teknologi og er en af de nyere teknologier på markedet. COAX bredbånd leverer dit internet gennem kabel-tv-stikket. Man regner med, at COAX med tiden kan komme til at kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000/100 Mbit/s., og sammen med fibernet, blive en af fremtidens bredbåndsteknologier.

  Med mobilt bredbånd har du mulighed for at tage din internetforbindelse med over alt. Mobilt bredbånd leverer din internetforbindelse gennem et SIM-kort, som du enten sætter i et USB-modem eller en router. Fordelen ved mobilt bredbånd er den fleksibilitet, som teknologien giver dig. Dog skal du være opmærksom på, at teknologien ikke egner sig godt til dig, der ønsker at bruge meget data, da der ved næsten alle abonnementer er en øvre forbrugsgrænse.

  Fibernet er den nyeste og mest moderne af de tre teknologier. Hvis du vil vide mere om teknologien, kan du læse nedenstående afsnit, hvor vi guider dig gennem alt, du bør vide om fibernet.

  Hvad er Boxer tv?

  Boxer TV findes i to udgaver. Enten som traditionelt tv eller som streaming. Som traditionelt tv kan de se dine kanaler via antenne på de enheder har koblet til. Der følger naturligvis Boxer Play med så du kan se dine kanaler online. Med Boxer tv vælger du selv de kanaler du vil se. Du får tilsendt et Boxer TV kort som du kan sætte i den enhed du ønsker at se TV på. Du skal bruge et Boxer Kort pr modul du ønsker at se tv på. Streaming pakke giver dig mulighed for at se live tv online både på dine mobile enheder, men også på dit TV. Du kan vælge boxer streaming med eller uden sport. Derudover får du adgang til Viaplay Film og Serier, Discovery+ samt TV2 Play Favorit. Du skal være bredbåndskunde hos Boxer for at kunne bestille en streaming pakke. Herunder kan du se en oversigt over pakker og priser: Boxer Flex (Betal pr kanal): 109,- pr. måned. Boxer Flex8 (Vælg 8 kanaler) 439,- pr. måned. Boxer Max (få alle kanaler) 629,- pr. måned. Boxer Streaming (15 Kanaler) 249,- pr. måned. Boxer Streaming med Sport (24 Kanaler) 549,- pr. måned.

  Hvad er Boxer bredbånd?

  Boxer Bredbånd dækker over tre forskellige typer af forbindelse; DSL (Telefonstikket), COAX (Kabel tv stikket) og Fibernet. Forskellige på de tre typer af forbindelse er den hastighed der kan opnås. Med DSL kan du opnå en hastighed på max 100 Mbit/s hvorimod COAX og Fiber giver helt op til 1000 Mbit/s download hastighed. Prisen på for DSL og COAX er 249,- pr. måned. Fibernet koster 319,- pr. måned.

  Hvordan kontakter jeg Boxer kundeservice?

  Du kan kontakte Boxer kundeservice via kontaktinfo herunder: Telefon: 7033 2033 Mandag-torsdag kl. 9-17 Fredag kl. 9-16

  Hvordan kontakter jeg Boxer?

  Hvis du gerne vil kontakte Boxer, så kan du sende en mail til info@boxer.dk, eller du kan ringe til Boxers kundeserviceafdeling på 70 33 20 33. Så sidder de klar til at hjælpe dig inden for normale åbningstider.

  Hvilke Boxer tv-pakker findes der?

  Herunder kan du se en oversigt over pakker og priser: Boxer Flex (Betal pr kanal): 109,- pr. måned. Boxer Flex8 (Vælg 8 kanaler) 439,- pr. måned. Boxer Max (få alle kanaler) 629,- pr. måned. Boxer Streaming (15 Kanaler) 249,- pr. måned. Boxer Streaming med Sport (24 Kanaler) 549,- pr. måned.

  Hvad er Boxer internet?

  Boxer leverer 3 typer af internetforbindelse; DSL, COAX og Fibernet. Du kan læse mere om produkterne og priser under fanen Boxer Bredbånd. Herunder kan du læse mere om de enkelt typer af forbindelse: DSL Internet via telefonstikket (DSL-teknologien) har gennem årene været den mest anvendte bredbåndsteknologi i Danmark, da denne teknologi opkobler til internettet over de almindelige fastnet telefonkabler (også kaldet kobbernettet). Det er TDC, der ejer kobbernettet i Danmark, men der er mange udbydere, som lejer sig ind og tilbyder internet til danskerne. Det er altså det samme (TDC’s) netværk, alle udbyder. Derfor vil det i 99% tilfælde være et identisk produkt, udbyderne tilbyder på kobbernetværket. At produkterne er ens, er kun tilfældet for internetforbindelsen og ikke for TV-pakkerne. COAX COAX-teknologien betyder, at du benytter kabel-tv-stikket til at skabe internetforbindelse i dit hjem. Derved kan du modtage både TV og internet igennem samme kabel, men du kan ofte også nøjes med en af delene. COAX er det modsatte af kobbernettet, hvor man skal have bredbånd for at få TV. Potentialet for COAX-teknologien er stort, da det på lang sigt vil kunne levere symmetriske hastigheder på over 1000 Mbit/s. Det er dog langt fra muligt for alle danskere at få COAX endnu. Fibernet Fibernet er en type internetforbindelse, hvor signalet føres gennem nedgravede lyslederkabler. Det betyder, at internetsignalet transporteres med lysets hastighed. Du kan derfor opnå utroligt høje hastigheder med denne teknologi - ja, faktisk får du det hurtigste bredbånd i Danmark via fiberkabler. Fibernettet er desuden kendetegnet ved at levere symmetriske hastigheder. Det vil sige, at upload-hastigheden er den samme som download-hastigheden - for eksempel kan du få et fibernetsabonnement med 1000/1000 Mbit/s. En anden fordel ved fibernettet er, at internettet heller ikke vil blive påvirket af, at flere er koblet til internettet på samme tid.

  Hvor finder jeg Boxer kontakt?

  Boxers adresse er: Boxer A/S Postboks 1004 1014 København K Og du kan kontakte Boxer salg på telefonnummer: 70334033

  Hvordan ser Boxer trustpilot ud?

  4,0 stjerner ud af 5. Med 4 stjerner har Boxer en rigtig fin rating på Trustpilot. 50% af de mere end 9900 anmelder er 5 stjerner. Deres kundeservice svarer på langt de fleste anmeldelser uanset kommentar og rating.
  Tobias Sørensen

  Om Tobias Mølgaard Sørensen

  Tobias Mølgaard Sørensen er uddannet journalist og står for content og PR hos Samlino.dk. Han kommer med sin ekspertise indenfor målgruppeorientering og sætter sit personlige præg på indholdet.

  Tobias har tidligere leveret historier til blandt andre B.T., Ekstra Bladet og Finans.dk