Menu

Nordea lån og samlelån: Lav et rentetjek først

Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning - start her 👇
Sammenlign lånetilbud fra op til 8 banker med kun én ansøgning. Spar op til 15.000,-
 • Helt gratis
 • Uforpligtende
 • Hurtigt og nemt

Behov for hjælp?

Ring til os på 70 60 58 88

Sammenlign lån fra Nordea med disse banker:

Vi har gjort det let for dig at sammenligne markedet

 1. Udfyld din ansøgning, så bankerne kan give dig lånetilbud

  77% udfylder ansøgningen på under 10 minutter
 2. Sammenlign bankernes personlige tilbud til dig

  66% modtager det første tilbud inden for 1 minut
 3. Vælg det lån, der passer bedst til dig

  Vores brugere sparer i gennemsnit 12.000 kroner
Start min uforpligtende ansøgning

Hvad andre siger

Vi sidder klar til at svare på både store og små spørgsmål

Vores rådgivere sidder klar til at vejlede og besvare spørgsmål. Vores kundeservice har åbent kl. 9 - 15 i alle hverdage.
Ring til os på 70 60 58 88
Skriv til os på kundeservice@samlino.dk

Lån

Nordea er en førende bank blandt de nordiske lande, og selskabet er dertil ligeledes blandt de største banker i Europa. Hos Nordea er renten for et forbrugslån variabel, hvorfor rentesatsen varierer. Et forbrugslån hos Nordea bliver kundetilpasset, hvilket betyder, at du får et lån, der passer til netop dig. For at låne hos Nordea skal du være fyldt 18 år og have en sund økonomi. Tilbagebetalingsfristen på et lån hos Nordea aftales individuelt, men det normale er en tilbagebetaling på 3-10 år. Nordea tilbyder også den service, at lånet kan være ydelsesfrit i fire måneder om året efter kundens ønske. Nordea er en veletableret finansiel institution, der tilbyder kunderne nogle bæredygtige og lukrative løsninger. Med deres tilstedeværelse på nettet kan du tilgå Netbank, Mobilbank og komme i kontakt med Nordeas kundeservice. uanset hvor du er i verden. Hvis du vil læse mere om Nordea, kan du med fordel klikke på fanen i toppen af denne side kaldet ”om udbyderen”. Derinde kan du læse fem ofte stillede spørgsmål og få svar på dem.
Hvis du er kunde hos Nordea, kan du online ansøge om et forbrugslån i netbank. Er du ikke kunde hos Nordea, kan du udfylde en kontaktformular på Nordeas side, hvorefter du vil blive ringet op inden 24 timer. Såfremt du bliver godkendt til et lån, aftaler du nærmere med med banken vedrørende løbetid. Tilbagebetalingen aftales individuelt og afhænger blandt andet af størrelsen på lånet. Et forbrugslån kan være ydelsesfrit i helt op til 4 måneder efter dit ønske. Nordea gør det muligt, igennem flere års erfaring, at kunne tilgå Nordea online og i en af deres mange filialer, ansigt til ansigt, hvor Nordea medarbejdere gerne vil hjælpe dig med mulige spørgsmål. Ligesom størstedelen af andre finansielle institutioner, der udlåner penge, vil du i forbindelse med ansøgningen blive screenet for, om du er registreret hos RKI eller andre former for debitor registre. Såfremt du er registreret hos nogle af disse debitorregistre, er chancerne ikke store for, at du kan optage et lån.
Hvis du er kunde hos Nordea og er mellem 18 - 28 år, har du muligheden for at tilmelde dig “check-in pakken.” Det betyder at du med et “check-in lån” kan låne penge billigere, hvis du eksempelvis skal låne penge til nye møbler, vaskemaskine eller en rejse. Et check-in-lån er et lån med en variabel rente, og den månedlige ydelse er fast, såfremt renten er uændret. Løbetiden er typisk mellem 3 og 10 år, og du kan dertil indbetale ekstra, så din månedlige ydelse bliver mindre.
Der er hos Nordea en udlånsrente, som er variabel, hvilket betyder at renten varierer. Derudover skal du være opmærksom på stiftelsesomkostninger, hvilket oftest betales i forbindelse med oprettelse af lånet. Derudover er dokumentomkostninger også noget, der er aktuelt hos Nordea. Her skal du være særlig opmærksom på “dokumentomkostninger uden sikkerhed” og “dokumentomkostninger med sikkerhed.” Normalt, når du sammenligner forbrugslån, kan du sammenligne to lån, ved at kigge på ÅOPen (årlig omkostninger i procent). Det kan være lidt vanskeligt, når du sammenligner små beløb, over en kort periode. Derfor anbefaler vi, at du kigger på lånets kreditomkostninger, når du sammenligner Nordeas forbrugslån mod et andet forbrugslån. ÅOP kaldes også kiloprisen for et lån, fordi det gør det lettere at sammenligne prisen på forskellige typer af lån. Vil du vide hvordan Nordeas priser rangerer i forhold til markedet generelt, kan du gå ind på vores sammenligningsportal og sammenligne hele markedet på under 15 sekunder.
Nordea tilbyder også bilfinansiering. Når du skal undersøge, hvad et billån koster, bør du sætte dig ind i, hvad der udgør prisen på billånet. De faste og variable omkostninger kan have stor indflydelse på den samlede pris på dit billån. Hvis du ikke ved, hvilken bil du skal købe, kan du med fordel benytte Nordeas lånebevis.